Norbi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 eSa dostaje nowe serucho. Uznałem ,że ADR będzie odpowiedniejszy bo ją odelże o jakieś pińcet kylo no i waleczki będziesz miał ostrzejsze i będzie nieźle ciungła pod koniec na finiszu Wszystko tylko po to by Cię pokonać bracie
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Wszystko tylko po to by Cię pokonać bracie :tongue4 kurde ile to się na mnie osób zasadza żyję pod presją
Norbi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Wszystko tylko po to by Cię pokonać bracie :tongue4 kurde ile to się na mnie osób zasadza żyję pod presją Dasz rade ponoć twardy jesteś, tak ponoć dziewczyny mówiły
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Dasz rade ponoć twardy jesteś, tak ponoć dziewczyny mówiły :decayed ale długie języki mają te dziewczyny :decayed:yki mają te dziewczyny w sumie czasem się przydaje
tomaszu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 A za tydzień ktoś będzie?? mnie napewno nie bedzie Uuu, no to nie ma sensu przyjeżdzać...
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Uuu, no to nie ma sensu przyjeżdzać... :decayed wołac mi tu Sławqa :polew: :polew:
slaweq Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Poziu jestem cały czas i czuwam [br]Dopisany: 18 Sierpień 2008, 19:36 _________________________________________________Tak na marginesie to chyba poprosze o zmiane nicka bo to "q" w odmianach dziwnie brzmi :gwizdanie: Lukaszur
lukaszr Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Tak na marginesie to chyba poprosze o zmiane nicka bo to "q" w odmianach dziwnie brzmi :gwizdanie: Lukaszur :naughty Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Reggi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Kto będzie na jutrzejszym spocie? Jaka będzie frekwencja? Warto w ogóle jutro przyjeżdżać? Może uda mi sie zwlec na Warszawe A co będę w domu siedział Jak bede to wezme Ci te kluczyki
Norbi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Łukaszuurrrr DOOOOOBBBBRRRRRREEEEEE
wit.s Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Wszystko tylko po to by Cię pokonać bracie :tongue4 kurde ile to się na mnie osób zasadza żyję pod presją Dasz rade ponoć twardy jesteś, tak ponoć dziewczyny mówiły Ponoć więcej chłopaków to potwierdza ... Na stritrejcingu tak pisali ...
lukaszr Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Łukaszuurrrr DOOOOOBBBBRRRRRREEEEEE Taaaaa, jasne, a może Łókaszór
slaweq Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Tak na marginesie to chyba poprosze o zmiane nicka bo to "q" w odmianach dziwnie brzmi :gwizdanie: Lukaszur :naughty Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ykk Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Tak na marginesie to chyba poprosze o zmiane nicka bo to "q" w odmianach dziwnie brzmi :gwizdanie: Lukaszur :naughty Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr I co bedzie slawe..?
Suli Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja może wpadnę jutro - jak zwykle chwię później Może znajdzie się ktoś, kto mi powie czy moje tarcze i kolcki są do roboty czy może tylko elektronika głupieje :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 I co bedzie slawe..? Właśnie też się zastanawiam Może znajdzie się ktoś, kto mi powie czy moje tarcze i kolcki są do roboty czy może tylko elektronika głupieje :gwizdanie: Jedyne co da się określić to to, czy widać rant na tarczy i jakiej jest wielkości. Można będzie wtedy określić mniej więcej jaki jest stan układu hamulcowego jeżeli chodzi o tarcze i klocki.
angela Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 A moze.. slave z ang niewolnik.. ykk :polew: hehe.......czyzby znowu jakis konkurs
tomaszu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Uuu, no to nie ma sensu przyjeżdzać... :decayed wołac mi tu Sławqa :polew: :polew: Aleś mnie załatwił!
lukaszr Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 hehe.......czyzby znowu jakis konkurs :decayed Tak tak ... kolejny się przyda My tu dyskutujemy o nickach, a nowi userzy wymyślają dość egzotyczne http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/elosiemayopozdro-u16841.html
Rekomendowane odpowiedzi