Hugo Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 nie chcieli Ci dac kilku wielbłądów na zamianę za K? K. została w PL Za kompana Adasia w wyprawie egipskiej sam dałbym kilka wielbłądów No nie gadaj , że z tomboyem poleciał
poziek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 No nie gadaj , że z tomboyem poleciał Lepiej
Kaśka Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 całkiem nieźle wygląda Tak Kasiu wiemy, że Adaś wpadł ci w oko No co ty Poziu przy tobie Adaś wymięka. :gwizdanie: :polew:
poziek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 No co ty Poziu przy tobie Adaś wymięka. :gwizdanie: :polew: :wink4 Słuchaj nie oskarżaj Adasia, że jemu coś wymięka okej ?
adamooo Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 he pojechałem z tomboyem..spaliśmy w jednym łożu tom spał na dole a ja na górze za K chcieli mi dać 9 piramid foty będą dla wszystkich wybierających się w do egiptu radzę nauczyć się słów "ŁAN DOLAR" i mieć go zawsze przy sobie..bo bez niego nie dadzą spokoju ;(
poziek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 za K chcieli mi dać 9 piramid Ja to bym poszedł na taki deal
ono Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Adaś ,wystaw na Allegro może dadzą więcej
Kaśka Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 No co ty Poziu przy tobie Adaś wymięka. :gwizdanie: :polew: :wink4 Słuchaj nie oskarżaj Adasia, że jemu coś wymięka okej ?
poziek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Adaś ,wystaw na Allegro może dadzą więcej Ale od tego będzie musiał zapłacić prowizję
malik Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Mamy tutaj jakiś Snowboardzistów albo Narciarzy ? (Potrzebuje info na temat - Lodowców w Austrii - termin październik, jakie warunki itp.) Odradzam termin październikowy! Najwcześniej jedź w połowie listopada. Tak na prawdę sezon zaczyna się dopiero po 20stym. Jadąc przed sezonem niewiele zaoszczędzisz na zakwaterowaniu a niestety trafisz na same niedogodności. Oprócz braku śniegu poniżej 2500m dochodzi jeszcze cała masa ograniczeń związanych z niedziałającą infrastrukturą transportową, gastronomiczną, itd. Wybrałem się kiedyś z kumplami do Kaprun na początku listopada. Płatne skibusy (które normalnie w sezonie są darmowe), pozamykane knajpy, ani jednego czynnego klubu Go-Go I co tu kur*a robić Po prostu masakra!
poziek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Mniej na desce, więcej na d*py :> No przecież ci się nie przyzna przed milionami czytających
Nosfer Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Odradzam termin październikowy! Najwcześniej jedź w połowie listopada. Tak na prawdę sezon zaczyna się dopiero po 20stym. Jadąc przed sezonem niewiele zaoszczędzisz na zakwaterowaniu a niestety trafisz na same niedogodności. Oprócz braku śniegu poniżej 2500m dochodzi jeszcze cała masa ograniczeń związanych z niedziałającą infrastrukturą transportową, gastronomiczną, itd. Wybrałem się kiedyś z kumplami do Kaprun na początku listopada. Płatne skibusy (które normalnie w sezonie są darmowe), pozamykane knajpy, ani jednego czynnego klubu Go-Go I co tu kur*a robić Po prostu masakra! Ku*wa pozamykane Go-Go To ja szczerze pie*dole taki urlop !! Malik właśnie dzwoniłem do obsługi Kirtzsteinhorn-a .... No i lipa. Informacje na stronie są prawdziwe (deszcze, 0cm śniegu), beznadziejne prognozy na następne tygodnie.. ;(
Korzeń Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Mamy tutaj jakiś Snowboardzistów albo Narciarzy ? (Potrzebuje info na temat - Lodowców w Austrii - termin październik, jakie warunki itp.) Odradzam termin październikowy! Najwcześniej jedź w połowie listopada. Tak na prawdę sezon zaczyna się dopiero po 20stym. Jadąc przed sezonem niewiele zaoszczędzisz na zakwaterowaniu a niestety trafisz na same niedogodności. Oprócz braku śniegu poniżej 2500m dochodzi jeszcze cała masa ograniczeń związanych z niedziałającą infrastrukturą transportową, gastronomiczną, itd. Wybrałem się kiedyś z kumplami do Kaprun na początku listopada. Płatne skibusy (które normalnie w sezonie są darmowe), pozamykane knajpy, ani jednego czynnego klubu Go-Go I co tu kur*a robić Po prostu masakra! Kaprun takie jest, przeciez tam nie ma nawet freeski na otwarcie i zamkniecie sezonu. Ja osobiscie jezdze wlasnie w wyludnione miejsca, tam gdzie nie ma popijawek itp. Korzystam z 7 dni szusowania po sniegu a nie picia od wieczora do rana.
Nosfer Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Korzen spoko Ale Kaprun w październiku praktycznie nie istnieje.. Nie ma warunków po prostu Poza tym kto jeździ to wie... Ciężko jest po całodziennym jeżdzeniu w mrozie, przyjść do domu, przebrać się i iść w tango Przynajmniej moja ciało odmawia mi posłuszeństwa - padam jak mucha.. Ale przyznasz, że z akcją, że są pozamykane kluby Go-Go to już lekka przesada :gwizdanie: A dzień w górach bez tego to dzień stracony
krzyniek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 a co na to wszystko pani Nosfer_owa ? :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 a co na to wszystko pani Nosfer_owa ? :gwizdanie: To ta po prawej
poziek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Ja bym te po lewej obstawiał :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Hehehe mógłbym podzielić się swoimi zasobami miłości z nimi trzema :naughty: Bym Je wszystkie przytulił, ucałował, wykarmił... Ale to jest wersja w idealnym świecie.. W moim było by tak: Ale pracuje nad tym, żeby świat stał się idealny.. :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Najstraszniejszy horror swiata. http://www.youtube.com/watch?v=hZWYwYqbfuM
Korzeń Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 zalezy kto co lubi 2 lata temu pojechalem do Marillevy Imprezy dzien w dzien z ekipa z krakowskiego AWF konczyly sie o 8 rano w ktoryms z pokoi hotelowych wypad ten nazwalismy pozniej "wyjazd prawie na narty"
Rekomendowane odpowiedzi