poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Wiciu dopisałem tam na górze coś więc możesz się ustosunkować Jeśli oczywiście chcesz podzielić się wiedzą bez wręczania flaszeczki z góry Psychoanaliza zawsze sprowadza się do jednego... A ja zawsze wierzę Freudowi :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Gdyby była sosenką a ja drwalem to rąba.....m ją Trzeba mieć do tego jeszcze porządną siekierę, a nie porywać się z żyletką na drewno :polew:
hornet Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Gdyby była sosenką a ja drwalem to rąba.....m ją Trzeba mieć do tego jeszcze porządną siekierę, a nie porywać się z żyletką na drewno :polew: Przykro mi Łukaszku że życie Cię pokarało. Nie wszyscy mają takie problemy :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Przykro mi Łukaszku że życie Cię pokarało. Nie wszyscy mają takie problemy :polew: :polew: :wink4 Ależ ja nie wiem skąd przyszło Tobie do głowy, że ja mam takie problemy ? U mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku
Flyer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Spotkajcie sie i porownajcie... zamiast gadac.
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Spotkajcie sie i porownajcie... zamiast gadac. Tak jak w testosteronie
Korzeń Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 "Ehhh te baby. Najpierw kazały nam wymyślić piłkę nożną, a teraz jak chcesz obejrzeć Ligę Mistrzów to przełączają na Złotopolskich"
AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Spotkajcie sie i porownajcie... zamiast gadac. I fotostory na NK. Żeby koleżanki z ogólniaka miały porównanie
wit.s Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Spotkajcie sie i porownajcie... zamiast gadac. Jakby im przyszło do głowy prosić mnie na sędziego, to im powiedzcie, że odmówię bez (...) flaszeczki (...) (...) :nabijasie: A BTW - nie chodzi o to, że chcę robić za czarownika, któremu się fanty przynosi. Flaszeczka do wspólnej konsumpcji, ale bez niej to ja co najwyzej laskom bajki na dobranoc opowiadam i trzymam za rączkę, żeby bezpiecznie usnęły (...)Psychoanaliza zawsze sprowadza się do jednego... A ja zawsze wierzę Freudowi :gwizdanie: Oczywiście. I właśnie dlatego na seans psychoanalityczny, to co najwyżej do Q mogę przyjść. Tobie pozostaje kupić flaszeczkę i zapraszam :D
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Tobie pozostaje kupić flaszeczkę i zapraszam :D Będzie J. ? :gwizdanie:
MRoger Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Ale napieracie ... a zdjęcie to rzeczywiście jak psychoanaliza .... najpierw: poleć znajomym parę lat później: wyślij na komórkę aż w końcu pozostaje zgłosić nadużycie
Kaśka Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Tobie pozostaje kupić flaszeczkę i zapraszam :D Będzie J. ? :gwizdanie: Będzie J i Q. Obie z Wiciem, a Ty staniesz pod drzwiami i przypilnujesz, żeby im nikt w "sesji" nie przeszkadzał. :polew:
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 patent na korki http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,5703412,Nie_chcial_stac_w_korkach__jezdzil_na_kogucie.html
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Będzie J i Q. Obie z Wiciem, a Ty staniesz pod drzwiami i przypilnujesz, żeby im nikt w "sesji" nie przeszkadzał. :polew: Mówisz o sesji uświadamiającej ? Już ktoś taki był kto wziął się za uświadamianie Q I wiesz co ? Juz tego nie robi
hornet Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Będzie J i Q. Obie z Wiciem, a Ty staniesz pod drzwiami i przypilnujesz, żeby im nikt w "sesji" nie przeszkadzał. :polew: Mówisz o sesji uświadamiającej ? Już ktoś taki był kto wziął się za uświadamianie Q I wiesz co ? Juz tego nie robi uświadamianie?? eeeeee źle to nazwałeś
tomaszu Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Witeś, kurna, jesteś moim idolem. No ale chyba lepiej się "smyrać po wargach" czy jak to tam napisałeś niż groźnie oszczekiwać i ze skulonym ogonem przepraszać za każdy powrót do budy (domu).
franio Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 patent na korki http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,5703412,Nie_chcial_stac_w_korkach__jezdzil_na_kogucie.html audi a8? czy to nie morgothv8 z akp?
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 patent na korki http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,5703412,Nie_chcial_stac_w_korkach__jezdzil_na_kogucie.html audi a8? czy to nie morgothv8 z akp? w Toruniu to chyba nie łon...
Norbi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 3) nie ma czegoś takiego jak "partnerstwo" w związku. To trochę jak u psów czy tam kotów - niby obwąptaką się po dupciach i jak tylko jest okazja to szalenie się bzykają, ale tylko patrzą jak tu najobficiej obsikać teren partnera. I czasem jest to z głośnym szczekaniem, warczeniem i gryzieniem, a czasem (jak u Ciebie) z wesołym poszczekiwaniem, lizaniem po dziąsłach i drapaniem za uszkami. A jak to wygląda u ciebie i J. ?? :naughty: A Ty Cwaniaku, chcesz mi zrobić jakąś grupową psychoanalizę??? :polew: Toż to byłoby jak wklejanie nagich fotek na Naszej Klasie :polew: O ranyś, ale piękne bimbały!!!
Aydaho Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Witeś, kurna, jesteś moim idolem. No ale chyba lepiej się "smyrać po wargach" czy jak to tam napisałeś niż groźnie oszczekiwać i ze skulonym ogonem przepraszać za każdy powrót do budy (domu). no jak .. na swojego szczekać ?? przez tydzień do michy tylko obierki będzie sypac [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 20:39_________________________________________________ 3) nie ma czegoś takiego jak "partnerstwo" w związku. To trochę jak u psów czy tam kotów - niby obwąptaką się po dupciach i jak tylko jest okazja to szalenie się bzykają, ale tylko patrzą jak tu najobficiej obsikać teren partnera. I czasem jest to z głośnym szczekaniem, warczeniem i gryzieniem, a czasem (jak u Ciebie) z wesołym poszczekiwaniem, lizaniem po dziąsłach i drapaniem za uszkami. A jak to wygląda u ciebie i J. ?? :naughty: A Ty Cwaniaku, chcesz mi zrobić jakąś grupową psychoanalizę??? :polew: Toż to byłoby jak wklejanie nagich fotek na Naszej Klasie :polew: O ranyś, ale piękne bimbały!!! może klubowe przyznać się
Rekomendowane odpowiedzi