franio Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 cwierc mili we wrześniu rzadko kiedy nie wiało, sierpień byłby lepszy
Norbi Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 mało tych fot.. norbi powiedz co się stało z tą esą co startowała z wami i miała ciut lepszy czas od Ciebie ? Kurde nie wiem gość zniknął nagle. Nauczyłem go strzelać ze sprzęgła(pierwszy raz startował) i jak widać nauczyłem lepiej niż siebie Różnica w czasie była chyba w trzeciej cyferce po przecinku, ale nie ma tego złego, gdyby nie padła mu fura byłbym prawdopodonie trzeci na pudle a tak najszybszy w klasie... prawie no gdyby nie ten Lancer z 4 z przodu
spetsnaz Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 bo dla lancerów powinna być oddzielna klasa
adamooo Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 szkoda,że Adamooo nie startował hehe puchar bym miał jak było 3 samochody tylko w mojej klasie aaaaaaaaaaaaaaaale pracowałem
A3 Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Zawsze możesz przyjechać za tydzień w sobote 04.10.08 do Ryk na WST tam będzie kolega AW golfem wspomniana Octavia :gwizdanie: Audi A3 240KM +... także konkurencja będzie
adamooo Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 o żęęęęęesz qźwa..ale sie we głowowie kręci od tej aspyryny :doh1: oniaaaak dawaj jedziem na maka :drool:
Nosfer Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 To jeszcze ja dorzucę kilka http://picasaweb.google.pl/grigorij.kolkov/Modlin28092008# Generalnie impreza , ale fakt troszkę wiało... za***iste zdjęcia..
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 To jeszcze ja dorzucę kilka http://picasaweb.google.pl/grigorij.kolkov/Modlin28092008# Generalnie impreza , ale fakt troszkę wiało... za***iste zdjęcia.. Dostałeś przelew
wit.s Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 RRRRRRRRRRRRRWA MMMMMMMMMMMMMAĆ!!!! Speca w Wawie od CB pilnie potrzebuję. Odkąd zrobiłem przedłużkę na kablu antenowym - zrobił się jeb*ny szumofon. PILNE, bo czeka mni kilka trasek. LukaszR - nie waż się pytać, czy jeżdżę na FM czy AM :polew:
Nosfer Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Dostałeś przelew Dzisiaj poleci kurier..
AndyN Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 SŁUCHAJCIE, ZACZEŁO SIĘ!! Przejeżdżałem dziś obok Stadionu Dziesięciolecia. Rozbierają starocie!! Qrde, szczerze się wzruszyłem ---- Naprawdę, wielkie ciężarówki do wywozu piachu, gruzu, koparki
Kolkov Opublikowano 30 Września 2008 Autor Opublikowano 30 Września 2008 To jeszcze ja dorzucę kilka http://picasaweb.google.pl/grigorij.kolkov/Modlin28092008# Generalnie impreza , ale fakt troszkę wiało... za***iste zdjęcia.. sęk ju SŁUCHAJCIE, ZACZEŁO SIĘ!! Przejeżdżałem dziś obok Stadionu Dziesięciolecia. Rozbierają starocie!! Qrde, szczerze się wzruszyłem najwyższy kurde czas, bo zegar tyka...
Reggi Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 SŁUCHAJCIE, ZACZEŁO SIĘ!! Przejeżdżałem dziś obok Stadionu Dziesięciolecia. Rozbierają starocie!! Qrde, szczerze się wzruszyłem No i odkryją sie zapomniane dziuple z łiskaczami robionymi z dykty i bejcy do podłóg O nie..gdzie ja teraz sie bede ubierał
Aydaho Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 LukaszR - nie waż się pytać, czy jeżdżę na FM czy AM :polew:
lukaszr Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 LukaszR - nie waż się pytać, czy jeżdżę na FM czy AM :disgust Wiciu, czy Ty czasem znowu nie przełączyłeś przełącznika AM/FM ??? :nabijasie:
krzyniek Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 SŁUCHAJCIE, ZACZEŁO SIĘ!! Przejeżdżałem dziś obok Stadionu Dziesięciolecia. Rozbierają starocie!! Qrde, szczerze się wzruszyłem No i odkryją sie zapomniane dziuple z łiskaczami robionymi z dykty i bejcy do podłóg O nie..gdzie ja teraz sie bede ubierał trzeba jechać może jakiś "kałach" się znajdzie
Rekomendowane odpowiedzi