Lukas Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 może na pole troszkę poorac http://pl.youtube.com/watch?v=DapHhgnm6CQ Ten film to juz ze 4 razy byl wklejany a raczej nie bedzie orki nim zla skrzynia :gwizdanie: to co na spota
ojciec Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 No znowu s hi t , miałem zamiar w końcu doświadczyć z Wami spot - kanie live, ale nie wyszło (brak "zastępstwa" w towarzyszeniu latorośli w odrabianiu lekcji), tym bardziej, że od ponad roku jestem członkiem Klubu.... no i wypadałoby się pokazać. A na spocie chciałem poprosić Szanownych Kolegów w ingerencję w "palmę" do synchro czasu z Frankfurtu - po odłączeniu aku mój vag wywala errory w 17 10 19 xxxx1, zresztą kumpla kabel też (ustawiałem porty COM, LPT, latencje i inne popierdóliki i k.pa). Hmm może next spot :>
wit.s Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Nooo... Doszły mnie słuchy, że wystarczyło, że trochę Was opierdoliłem i frekwencja się znacznie poprawiła
Lukas Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 no cos kolo 15 aut bylo ja i krzyniek bylismy nawet bez A4
tomaszu Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Krzyniek bez A4.. dziwne... BTW chcę się pochwalić, że niedługo będę miał 30min drogi do Wawy (no dobra, może 40, ale jak będzie trzeba to 30... ). Czy myślicie, że z tym "niedługo" to trochę przesadziłem..?
Reggi Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Krzyniek bez A4.. dziwne... Był...ale B7 BTW chcę się pochwalić, że niedługo będę miał 30min drogi do Wawy (no dobra, może 40, ale jak będzie trzeba to 30... ). :dance ...żenisz sie ?
wit.s Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 (...) ...żenisz sie ? Dwupasmówkę do Radomia kończą
Italiano Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Dziękuje wszystkim nowym za przybycie na dzisiejszego spota, i zapraszam na kolejne
Aydaho Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Nooo... Doszły mnie słuchy, że wystarczyło, że trochę Was opierdoliłem i frekwencja się znacznie poprawiła wczoraj było naprawde OK - sporo fur, fajna atmosfera ..nawet Łukaszr grzebał coś przy reflektorach - wpychał jakieś niebieskie papierki w soczewki reasumując: Arkadia zdała oststeczny egzamin ( IMO )
krzyniek Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Krzyniek bez A4.. dziwne... Był...ale B7 to by się zgadzało
lukaszr Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Nooo... Doszły mnie słuchy, że wystarczyło, że trochę Was opierdoliłem i frekwencja się znacznie poprawiła Jak usłyszeli, że STILAKA na spocie nie będzie to od razu tyle osób odważyło się przyjechać
AndyN Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 dzisiaj jechałem - hulają już po 3 pasy w obie strony Dzieki temu korki przed Ekspresową są jeszcze większe ... :laghing2: 6:20 am. nie ma czegoś takiego jak korki - więc generalnie mi to LOTTO Dzisiaj o 6.20 też nie było korka? Bo ok. 7.00 już był ------------ Na zdjęciu poniżej widać fragment tej plastikowej nakładki na próg (nakładka ciągnie się przez cały bok auta) Czy ta czarna guma jest integralną częścią tej nakładki czy może jest oddzielnym komponentem? Czy ta guma to nr "13" z ETKI? A może jeszcze coś innego?
MRoger Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Było miło miejscówka ok. gdyby nie te japońskie pierdziawki .... ponoć niektóre egzemplaże pamiętały jeszcze hiroszimę ... a ja myslałem że to diody tak swieciły
Akme Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Nie dalem rady.... wpadl mi pilny projekt "na wczoraj" Za tydzien bankowo sie stawiam
Flyer Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 kto nie jechal pod prad? My z adaho znamy juz poprawny wjazd
Kaśka Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 kto nie jechal pod prad? My z adaho znamy juz poprawny wjazd W zeszłym tygodniu ja też wjeżdżałam poprawnym wjazdem i w przyszłym tygodniu też wjadę poprawnym wjazdem
AndyN Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 http://enklasa.blogspot.com/search?updated-max=2008-09-29T06%3A05%3A00%2B02%3A00&max-results=5
MRoger Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 kto nie jechal pod prad? My z adaho znamy juz poprawny wjazd Jakie pod prąd .... po prostu srzałki są źle narysowane A jak wiecie jak to napiszcie/zaznaczcie na mapce, bo ja wczoraj 3 razy wjeżdżałem i 3 razy wyjeżdżałem ...
Rekomendowane odpowiedzi