adamooo Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 wiciu codziennie spotuje..siedzi przed blokiem i czeka na kumpli..i pech chciał że przyjeżdżają tylko we wtorki i to nie do niego tylko do arkadii
jarko Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Witam Warszafke Jakby ktoś z Was miał ochotę zabrać głos w sprawie, to zapraszam: http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_bluzy_meskie-t49030.0.html
Korzeń Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 spot spotem, a my z Krzyniem wyrezalismy u mnie tempomat :oklaski:
Reggi Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 A właśnie chciałem dowiedzieć się kilku rzeczy na temat motorków.. Nawijaj ..Nosferski
wit.s Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 a co myślałeś że jeszcze siedzą ? No, wraca se człowiek spokojnie o północy ze ciepłej fuchy z banku, zje kolacja to na spota by pojechał, a tu nic ...
Aydaho Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Potrzebuję dobrego zakładu regenerującego turbosprężarki w W-wie lub okolicach. (dla dobrego kumpla) ja mam na sprzedaż nowiutką suszarke ( do AWXa ) [br]Dopisany: 15 Październik 2008, 07:10[hr [br]Dopisany: 15 Październik 2008, 07:13_________________________________________________ Podobno najlepsze piwo to na Tarchominie noo Baaa
wit.s Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 wiciu codziennie spotuje..siedzi przed blokiem i czeka na kumpli..i pech chciał że przyjeżdżają tylko we wtorki i to nie do niego tylko do arkadii No, jak śpiewa Maleńczuk " ... Gdzie jesteście przyjaciele moi? Odpłynęli w sinej mgle ..."
Aydaho Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 wiciu codziennie spotuje..siedzi przed blokiem i czeka na kumpli..i pech chciał że przyjeżdżają tylko we wtorki i to nie do niego tylko do arkadii No, jak śpiewa Maleńczuk " ... Gdzie jesteście przyjaciele moi? Odpłynęli w sinej mgle ..." skoro sina mgła to pewnie TDI mają z walnietymi turbinami
wit.s Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 wiciu codziennie spotuje..siedzi przed blokiem i czeka na kumpli..i pech chciał że przyjeżdżają tylko we wtorki i to nie do niego tylko do arkadii No, jak śpiewa Maleńczuk " ... Gdzie jesteście przyjaciele moi? Odpłynęli w sinej mgle ..." skoro sina mgła to pewnie TDI mają z walnietymi turbinami No! Właśnie, że w sensie, że jechali za mną (jeszcze zanim turbo zrobiłem) i , że oni coś wołają i ja ten, teges buta, a tam siwy dym i zostali, gdzieś sie zgubili, właśnie w sinej mgle ... jak Poziek za Skodą ...
SebMis Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Pozia się nie czepiaj, był na spocie jak wzorowy klubowicz, skasował błędy w paździochu i pojechał
franio Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 spot spotem, a my z Krzyniem wyrezalismy u mnie tempomat ale za tydzień musicie być zrobimy jakiś ładny powrót przez Mińsk
Aydaho Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Pozia się nie czepiaj, był na spocie jak wzorowy klubowicz, skasował błędy w paździochu i pojechał mi się podobała reprymenda dla Hondy ... chłopaki pewnie za tydzień założa wydechy o średnicy Pizzy żeby wypaść korzystniej Poziu 1:0 dla Ciebie
AndyN Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 mi się podobała reprymenda dla Hondy ... chłopaki pewnie za tydzień założa wydechy o średnicy Pizzy żeby wypaść korzystniej Poziu 1:0 dla Ciebie Jakieś szczegóły?
krzyniek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 spot spotem, a my z Krzyniem wyrezalismy u mnie tempomat :oklaski: i nawet działa :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 wszystko fajnie gdybym nie zawisł u Krzynia w garażu. Krzynio nie kupi sobie już Esy bo nie wjedzie do garazu
SebMis Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 mi się podobała reprymenda dla Hondy ... chłopaki pewnie za tydzień założa wydechy o średnicy Pizzy żeby wypaść korzystniej Poziu 1:0 dla Ciebie Jakieś szczegóły? gdzie byłeś jak Poź odjeżdżał
krzyniek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 wszystko fajnie gdybym nie zawisł u Krzynia w garażu. a to była mała niespodzianka
Aydaho Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 mi się podobała reprymenda dla Hondy ... chłopaki pewnie za tydzień założa wydechy o średnicy Pizzy żeby wypaść korzystniej Poziu 1:0 dla Ciebie Jakieś szczegóły? start rodem z pożegnań klubu Hondy
moskal Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Poziek co zrobiłeś kolegom z Hondy ???
Italiano Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 No chłopaki z Hondy osłupiali po odjeździe Poźia
Rekomendowane odpowiedzi