krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 i Bryńka zrobiła streszczenie tych 20 30 str, [br]Dopisany: 23 Październik 2008, 19:46_________________________________________________ragga działa Ci gg? bo mi coś się pier**** i nie wiem co jest.
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Brynia całkiem trafnie z tym że poszliśmy w samopas i nikt nas nie nadzoruje :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Brynia całkiem trafnie z tym że poszliśmy w samopas i nikt nas nie nadzoruje :gwizdanie: Nie byłbym taki pewien - Pan Kierownik Klubu Warszawskiego 69 na pewno czuwa :polew:
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ragga [/b] działa Ci gg Nie ..mi też sie zjebło Brynia całkiem trafnie z tym że poszliśmy w samopas i nikt nas nie nadzoruje
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Brynia całkiem trafnie z tym że poszliśmy w samopas i nikt nas nie nadzoruje :gwizdanie: Nie byłbym taki pewien - Pan Kierownik Klubu Warszawskiego 69 na pewno czuwa :polew: A zdradzisz nicka, bo widzę że jednak mnie coś istotnego ominęło Hugo dzisiaj tupnął nogą ... generalnie chciał potwierdzić zakres kompetencji tudzież ewentualnej Prezesury nowego klubo-wątku o charakterze "różowej landryny"
Nosfer Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Brynia całkiem trafnie z tym że poszliśmy w samopas i nikt nas nie nadzoruje :gwizdanie: Nie byłbym taki pewien - Pan Kierownik Klubu Warszawskiego 69 na pewno czuwa :polew: Czuwa to chyba dużo powiedziane :gwizdanie: Chciał zaprowadzić spokój, ale się nie udało, przypomnieć o swojej obecności, ale w końcu zrezygnował..
malik Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Czy ktoś może mi streścić w kilku słowach ostatnie 20 może 30 stron. [...] Mam nadzieję, że nic nie staciłam :> Dokładnie, nic nie straciłaś
SebMis Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 malik zapłaciłeś już za furę, czy Cię teraz wkur%$#%
T-żółw Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 jak sie cenę auta przemnoży X 3 a nie X 2 to juz róznica :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 malik zapłaciłeś już za furę, czy Cię teraz wkur%$#% oj ktoś tu zazdrości eSy koledze
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 malik zapłaciłeś już za furę, czy Cię teraz wkur%$#% Spokojnie, Malik kupił dolary kilka miesięcy temu, jak kurs był niski. Teraz musi tylko ogródek dobrze przekopać i na S-ę starczy :wink4: zapomniał gdzie zakopał
SebMis Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 malik zapłaciłeś już za furę, czy Cię teraz wkur%$#% oj ktoś tu zazdrości eSy koledze rozkodowałeś mnie błyskawicznie [br]Dopisany: 23-10-2008, 21:08:30_________________________________________________ Spokojnie, Malik kupił dolary kilka miesięcy temu, jak kurs był niski. Teraz musi tylko ogródek dobrze przekopać i na S-ę starczy :wink4: zapomniał gdzie zakopał po pijaku powiedział Bryni i już nie znajdzie
adamooo Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 na ese kase trzymał w skarpecie już dawno..ale gazu nie wliczył w koszty i się teraz zapożycza
malik Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 malik zapłaciłeś już za furę, czy Cię teraz wkur%$#% Zapłaciłem w dołku korekty jak $ był po 2.2PLN
Al_Capone Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 To jeszcze nie kupuj teraz sprzedaj dolki i poczekaj do grudnia jak znowu spadna. Bedzie na RS4 Spekulant
malik Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 To jeszcze nie kupuj teraz sprzedaj dolki i poczekaj do grudnia jak znowu spadna. Bedzie na RS4 Spekulant No przecież piszę, że zapłaciłem już dawno
Lukas Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Chciał zaprowadzić spokój, ale się nie udało, przypomnieć o swojej obecności, ale w końcu zrezygnował ja myśle że z samego rana Prezes jeszcze tu zawita ale Wy jak zwykle zrobicie :hahaha:
hornet Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Chciał zaprowadzić spokój, ale się nie udało, przypomnieć o swojej obecności, ale w końcu zrezygnował ja myśle że z samego rana Prezes jeszcze tu zawita ale Wy jak zwykle zrobicie :hahaha: A dlaczego Ty jeszcze nie śpisz ?? Jeszcze Cię pawełki trzymają ??
moskal Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 zamilcz bo naślę na Ciebie----> Widzieliście ja w normalnej "opcji" ??? niezła d*pa
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Widzieliście ja w normalnej "opcji" ??? niezła pupa :naughty Napewno wymięka przy siostrze Poźka Poziek/Krzyniek...te karnety na salse sa do 18 grudnia . Łatwić czy juz nie chceta kręcić owłosionymi tyłkami ?
Rekomendowane odpowiedzi