Korzeń Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 taki ze nie chce sie sprzedac tego co sie ma no taaaaaak, nie pomyślałem o tym K...wa jaki jest sens dać ogłoszenie, podać numer telefonu i wyłączyć telefon :?: Jak ktoś już sprzedał coś to wyłączył telefon. Tak najlepiej nikt do Ciebie nie dzwoni więcej o pierdoły których już nie masz. Ogłoszenie można usunąć, a wątpię, że ktoś wynajął mieszkanie 30min po ukazaniu się oferty Wziął zaliczke i wyłączył telefon. Szukaj wiatru w polu.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ja to trzymam Cie za słowo ale zeby pieczoną kaszanką a gorącym świniakiem był jeszcze bimberek to juz wogule czuje sie zaproszony
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ogłoszenie można usunąć, a wątpię, że ktoś wynajął mieszkanie 30min po ukazaniu się oferty Też tak miałem w sobote..chciałem wynając pokój na jedna noc..dzwonie i dzwonie i dzwonie i chj..cicho.. po godzinie sie dopiero dodzwoniłem
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ja to trzymam Cie za słowo ale zeby pieczoną kaszanką a gorącym świniakiem był jeszcze bimberek to juz wogule czuje sie zaproszony No BA..jeszcze bedziesz leżał napruty z Adaho w objęciach ...po tym bimberku :polew:
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Też tak miałem w sobote..chciałem wynając pokój na jedna noc.. A co w domu nie masz miejsca ?
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 i co juz było za późno :polew: Nie no ..akurat trafiłem tak ..że jeszcze był wolny A co w domu nie masz miejsca ? Pewnych czynności nie da sie w domu wykonać
Korzeń Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Też tak miałem w sobote..chciałem wynając pokój na jedna noc.. A co w domu nie masz miejsca ? Nie chciał żeby mama przeszkodziła...
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ja to trzymam Cie za słowo ale zeby pieczoną kaszanką a gorącym świniakiem był jeszcze bimberek to juz wogule czuje sie zaproszony No BA..jeszcze bedziesz leżał napruty z Adaho w objęciach ...po tym bimberku :polew: no to ja juz sie doczekać nie moge ale będziemy napruci VAGować VIAGRE
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Pewnych czynności nie da sie w domu wykonać W sumie racja ... moja A. też nie byłaby zachwycona jakbym w domu chciał ciachnąć jakąś inną laskę
Kaśka Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 taki ze nie chce sie sprzedac tego co sie ma no taaaaaak, nie pomyślałem o tym K...wa jaki jest sens dać ogłoszenie, podać numer telefonu i wyłączyć telefon :?: Jak ktoś już sprzedał coś to wyłączył telefon. Tak najlepiej nikt do Ciebie nie dzwoni więcej o pierdoły których już nie masz. Ogłoszenie można usunąć, a wątpię, że ktoś wynajął mieszkanie 30min po ukazaniu się oferty Wziął zaliczke i wyłączył telefon. Szukaj wiatru w polu. Wiem od znajomego, który pracuje w gazecie, że bardzo często jest tak, że zanim ukaże się ogłoszenie to już ogromna ilość znajomych osób już dostała wcześniej namiary i to oni wynajmują najlepsze i najtańsze mieszkania.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Pewnych czynności nie da sie w domu wykonać W sumie racja ... moja A. też nie byłaby zachwycona jakbym w domu chciał ciachnąć jakąś inną laskę no tu masz racje dlatego trzeba mieć wiecej lokalizacji
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Nie chciał żeby mama przeszkodziła... No akurat ja nie miaszkam z rodzicami od 2 lat ..także nie mam tego kłopotu ... no to ja juz sie doczekać nie moge ale będziemy napruci VAGować VIAGRE hehe nie mam takiej opcji.. vagine byś zvagował ..a nie tam za VIAGRE sie bedziesz brał
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Nie chciał żeby mama przeszkodziła... No akurat ja nie miaszkam z rodzicami od 2 lat ..także nie mam tego kłopotu ... no to ja juz sie doczekać nie moge ale będziemy napruci VAGować VIAGRE hehe nie mam takiej opcji.. vagine byś zvagował ..a nie tam za VIAGRE sie bedziesz brał hmm nie wiec co na to przyszła twoja zona zebym to zrobił ale hmm lepiej nie nie namawiaj mnie do taich rzeczy bo sie D dowie i będzie lipa :polew: :polew:
wit.s Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Lukas/Lukaszr - wrzućta info do pierwszego posta, że jutro na spocie zbieramy kaskę na cele charytatywne. Ja będę dopiero koło 20 (dentist)
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 W sumie racja ... moja A. też nie byłaby zachwycona jakbym w domu chciał ciachnąć jakąś inną laskę "...Kochanie ..idz pooglądaj skazanego ...ja se Tu ciachne zraza ..." dlatego trzeba mieć wiecej lokalizacji Jak coś to krzycz ..dam Ci namiary
bigos_s Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 a4-klub.eu coś takiego ostatnio widziałem na b5 - wyszła kiedyś taka tura od nas?
wit.s Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ragga. O przeKABLOWanie na PW poproszę
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 a4-klub.eu coś takiego ostatnio widziałem na b5 - wyszła kiedyś taka tura od nas? Wyszła...nie wróciła
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 W sumie racja ... moja A. też nie byłaby zachwycona jakbym w domu chciał ciachnąć jakąś inną laskę "...Kochanie ..idz pooglądaj skazanego ...ja se Tu ciachne zraza ..." dlatego trzeba mieć wiecej lokalizacji Jak coś to krzycz ..dam Ci namiary spoko spoko :polew: przez 3 miesiące nigdzie nie wyjde bo wczoraj spóźniłem sie 30 min :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi