slaweq Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Z wszystkich wpłat, po przeliczeniach (tak, tak lokalni waluciarze też nas wspomogli :> ), łącznie zebraliśmy w beret: 771,17 złotych Sumka konkret
Hugo Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Moi Drodzy. Na początek WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM Za każdą złotówkę, za każde 5 groszy, za każde 2 grosze. A teraz małe rozliczenie dzisiejszej zbiórki pieniędzy na cele charytatywne. Przekonaliście mnie do tego, zeby nie spisywać pojedynczych wpłat, więc tego nie robiłem. Z wszystkich wpłat, po przeliczeniach (tak, tak lokalni waluciarze też nas wspomogli :> ), łącznie zebraliśmy w beret: 771,17 złotych ta właśnie kwota pleciała po łączach na konto Klubowej Akcji Charytatywnej. Jeszcze raz wielkie dzięki w imieniu każdego z Dzieci, którym ta kasa pomoże spełnić marzenie. Respect
tomaszu Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Postanowilem, ze zrobie sobie herbate, przemecze sie i przeczytam wszystko po kolei. Do ostatniej przegladanej strony liczylem na to, ze jednak zobacze twarz tej algidy, ale niestety.. Ragus, licze na to, ze odrobisz straty. Ogolnie to za kazdym razem jak tu wchodze to witki mi opadaja. Raggaman, musze pomyslec nad jakims abonamentem na czyszczenie monitora... ---------- A jeszcze mam pytanie - kto to robil fotki na dzisiejszym spocie? Wstawiac, nie krepowac sie... BTW brzuch mnie rozbolal przez Was. ---------- Wicia, to dobre jest. :th:
T-żółw Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 A jeszcze mam pytanie - kto to robil fotki na dzisiejszym spocie? Wstawiac, nie krepowac sie... BTW brzuch mnie rozbolal przez Was. myślalem, że już coś jest wrzucać foty chłopaki bo warto zobaczyć :polew:
tomaszu Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja mam śnieg na oknach (jestem w Wawie) :> A kolega co pamiątkowe fotki dziś robił niech się nie krępuje i wkleja.
Aydaho Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Moi Drodzy. Na początek WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM Za każdą złotówkę, za każde 5 groszy, za każde 2 grosze. A teraz małe rozliczenie dzisiejszej zbiórki pieniędzy na cele charytatywne. Przekonaliście mnie do tego, zeby nie spisywać pojedynczych wpłat, więc tego nie robiłem. Z wszystkich wpłat, po przeliczeniach (tak, tak lokalni waluciarze też nas wspomogli :> ), łącznie zebraliśmy w beret: 771,17 złotych ta właśnie kwota pleciała po łączach na konto Klubowej Akcji Charytatywnej. Jeszcze raz wielkie dzięki w imieniu każdego z Dzieci, którym ta kasa pomoże spełnić marzenie. Respect głównie dla Witka - człowiek czynu
hornet Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Snieg!Snieg!Snieg! Jak to macie już śnieg ???? Nie wiem co wczoraj piliście na spocie ale musiało być dobre
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 wrzucać foty chłopaki bo warto zobaczyć :polew: TO samo możecie zobaczyć w każdym innym sklepie obuwniczym . Bez komentarza.
krzyniek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Snieg!Snieg!Snieg! Jak to macie już śnieg ???? Nie wiem co wczoraj piliście na spocie ale musiało być dobre też miałem rano śnieg a nie byłem na spocie
boberek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 tak ragga pracuje a to zagadka zganij czyje to palestyńskie cichobiegi
Nosfer Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 wrzucać foty chłopaki bo warto zobaczyć :polew: TO samo możecie zobaczyć w każdym innym sklepie obuwniczym . Aleś nagle spoważniał :polew: Wczoraj się śmiałeś ze stringów, butów i innych części garderoby swojej koleżanki z pracy, które z resztą również można zobaczyć w każdym sklepie z bielizną, butami i innymi.. A dzisiaj pełna powaga.. No wiesz co Rajmund.. Fotę mam.. nie najlepsza, bo nie łapie profilu co dla mnie akurat było mega KOX BTW - pierwszy raz widziałem jak mężczyźni płaczą.. Boberek, Żółw, Szust, Ja tylko trochę chlipałem.. :decayed:
Al_Capone Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Z wszystkich wpłat, po przeliczeniach (tak, tak lokalni waluciarze też nas wspomogli :> ), łącznie zebraliśmy w beret: 771,17 złotych To juz nie mogles dolozyc 6,60 ?? P.S. Ciesze sie, ze moglem brac udzial w czyms wielkim A dla Wicia szacun, tyle kasy zebral na miescie a nikomu nie przypierdolil
krzyniek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 te buty to są Raggamana co wygrałem?? oby nie takie same buty :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Jakich 6.60 ?? _________________________________________________ Kto wczoraj na spocie pytał o naklejki klubowe ?? (I test na powiadamiania sławeqa - hasło: Angela )
Hugo Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Jakich 6.60 ?? Żeby kwota wynosiła 777,77
boberek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Lecący balonem mężczyzna uświadomił sobie nagle, że się zgubił. Zmniejszył wysokość lotu i zobaczył w dole kobietę. Opuścił się jeszcze niżej i krzyknął do niej: - Przepraszam, czy może mi Pani pomóc? Obiecałem przyjacielowi, że dolecę do niego w ciągu godziny, ale sam już nie wiem gdzie jestem.... Kobieta odpowiedziała: - Jest Pan w balonie napełnionym gorącym powietrzem, unoszącym się około 10 metrów nad ziemią. Znajduje się Pan między 40 a 41 stopniem północnej szerokości geograficznej oraz między 56 a 60 stopniem długości zachodniej... - Pani jest inżynierem ? - spytał mężczyzna z balonu. - Tak - odpowiedziała kobieta - a skąd Pan wie ? - No cóż - rzekł baloniarz - wszystko to, co Pani powiedziała, jest z merytorycznego i fachowego punktu widzenia prawdziwe, ale ja w dalszym w ciągu nie mam bladego pojęcia co zrobić z tymi wszystkimi informacjami, a fakty są takie, że się zgubiłem. Szczerze mówiąc, w ogóle Pani mi nie pomogła, a tak zasadniczo, to nawet przez Panią jestem jeszcze bardziej spóźniony. - A pan jest na pewno dyrektorem !? - odpowiedziała kobieta. - Niesamowite! Faktycznie jestem dyrektorem.... - odpowiedział mężczyzna - Skąd Pani wiedziała ? - No cóż... Nie wie Pan, gdzie Pan jest, nie wie Pan, dokąd Pan zmierza, osiągnął Pan tę pozycję zużywając dużo powietrza, złożył Pan obietnicę, której nie jest Pan w stanie dotrzymać, oczekuje Pan od ludzi, którzy znajdują się niżej, że rozwiążą za Pana Pańskie problemy. Poza tym fakty są takie, że jest Pan nadal dokładnie w tej samej sytuacji, w jaką Pan sam się wprowadził, ale uważa Pan, że to moja wina..
angela Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 (I test na powiadamiania sławeqa - hasło: Angela ) Powiadomienia dzialaja po 15 ...teraz siedzi bidok w pracy
Rekomendowane odpowiedzi