Norbi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Dziś bardzo mało, a to jest ku..rwa nie do przejścia dla mnie.
Aydaho Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 dobre jest ;P podoba sie puciowi :polew: Piotruś ... zrób coś z tym Avaterem ... karwa .. juz nie moge patrzeć na tego spasionego owsika ... a co on tam mieli w japie to wiadomo - jak to OWSIKI ..f*ck mam jakąś fobię
Italiano Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zainstalowałeś chociaż to pierwsze?
Italiano Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 pierwsze i drugie instalujesz, trzecie podmieniasz, czwarte kopiujesz do katalogu z grą.
Norbi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Jakie podmieniam, jakie kopjuje zara jebne na łupież z balkonu. Byłem tam, chciałem Ci doj**ać, ale nie moge namierzyć Twojego serwera!!!
Italiano Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 jak ci sie odpalaja wszystkie serwery, to na dole jest opcja connect to ip [br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 21:49_________________________________________________i robisz to ręcznie[br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 21:49_________________________________________________widzę ze jesteś Niemcem :polew:
Norbi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 szczelali do mnie, krew się lała, ja chce do domu ;( nigdy więcej wojny :doh1:
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Chociaż mam teraz fajną, nową, kolorową ikonke na pulpicie. Tera mam już dwie, druga to taka fajowa, niebiewska literka e. Nie wiecie to to znaczy bo zawsze bojałem się kliknąć na to :polew: :polew: :polew:
T-żółw Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 nie mamy ..jeszcze działu dam prace to zapodam tutoj :> w imieniu koleżanki: Może znacie jakas fajna kandydatke/ kandydata do dzialu ksiegowosci. Nie musi mieć specjalnie doświadczenia w finansach , byle ogarniety był. Klient : miedzynarodowa agencja reklamowa. Trzeba księgować fv glownie , zajmowac się płatnościami. Oczywiście, nowa osoba będzie się mogla rozwijac w tym dziale i uczyc nowych zadan. Mila atmosfera, mlody zespol. Chyba w większości kobiety jeśli, któryś/aś zainteresowani email i tel do kontaktu wyślę na PW
Suli Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 nie mamy ..jeszcze działu dam prace to zapodam tutoj :> w imieniu koleżanki: Mila atmosfera, mlody zespol. Chyba w większości kobiety [/i] jeśli, któryś/aś zainteresowani email i tel do kontaktu wyślę na PW Na początek zdjęcia tych kobiet poproszę Zdjęcie koleżanki też możesz dorzucić :gwizdanie: :polew:
hornet Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 To jakaś masakra, roboty z tym do wielkanocy 10min
Italiano Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Dla mnie, to jakaś podpucha dla naszego księgowego :mysli:
poziek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Dla mnie, to jakaś podpucha dla naszego księgowego :mysli:
Nosfer Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja się szykuję do zmiany pracy Księgowość Nowy kierunek.. :gwizdanie: Nowe wyzwania Tylko, że przydałoby mi się popracować jeszcze przynajmniej do lutego w obecnym miejscu.. .. a może ich olać przed końcem roku i niech się martwią
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja się szykuję do zmiany pracy Podobnie jak ja
poziek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Podobnie jak ja :kwasny Ragguś co tam dzisiaj ciekawego ? Jak zaczął się dzionek ? :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Myszka sie strzela Oo, to trzeba se myszke w końcu kupić. :doh1:
AndyN Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 No i strzelili mi fotkę na Modlińskiej Ile ta jest ograniczenia? 60? Qrfa, co za idiota stoi z 'aparatem' o 17.20 rano??!! Ile może kosztować CB do 'ochrony antyradarowej'?
Rekomendowane odpowiedzi