m@riucha Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Cześć, jestem Waldek, mówią na mnie Waldek. Jeżdzę TIRem i lubię zmieniać biegi... Hasz ? Grzyby ? Co brałeś ?[br]Dopisany: Listopad 20, 2008, 03:29:09 _________________________________________________Panowie i Panie ...mam pytanie :gwizdanie: Gdzie sie podział Flayer ? Nie widziałem go juz ...od 70 stron pojechał po B7
krzyniek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 ma katar :gwizdanie: co flajer robi w katarze :polew: Tomek dobre nie "Poprosze Polskie Grzyby Lazienkowe za 300!"[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 15:41_________________________________________________właśnie dosłałem @ ze znaczeniami imion, oto parę z nich: Łukasz - geniusz w kilku dziedzinach, kiepski w szkole, nocuje pod delikatesami. Teresa - jest bardzo gadatliwa, swoim gderaniem potrafi każdego wyprowadzić z równowagi. Lubi spać w bardzo prześwitujących koszulkach nocnych, ale przeważnie na podpuszczaniu kończy się jej życie erotyczne. Tomasz - dużo imprezuje, zna dużo ludzi i wszystkim wisi kasę, za***iście gra w nogę. Michał - przystojny dusigrosz, do tego pierdoła, wpieprza chińskie zupki. Adam - nudny i ma małego pyrdka, suchar, nie myje uszu. Piotr - inteligentny, ale rzadko rucha bo onieśmiela panienki i trochę przynudza.
labek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Czesc chłopaki potrzebuje pomocy :gwizdanie: Zna ktoś może jakis tani hotel w centrum Wawy ?? BTW. Wrzućcie wkońcu jakąś fote Tereni :gwizdanie:
letallec Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Taaa, bardzo tani, ale może nie być już miejsc http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,5967880,Bezdomni_zjezdzaja_na_zime_do_Warszawy.html
labek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Deam i najem się za free :gwizdanie: DZIEKÓWKA
krzyniek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 jeszcze dodam tylko: Adrian - ogląda kreskówki, a gdy nikt nie patrzy, biega w damskich ciuszkach. Sławomir - mięczak, pije na krzywy ryj, oszust i trochę sku***yn. Krzysztof - równy chłop, żłopie piwsko hektolitrami i kradnie w delikatesach. Przemysław - pyskaty sk***iel, nigdy się nie zamyka, zjada salceson na śniadanie Witold - straszna szuja, ale jak się najebie świetny kumpel, robi na budowie. jak kogoś pominąłem :gwizdanie:- pisać uzupełnię ps. Katarzyna - lubi ...... ocenzurowałem
Al_Capone Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 EDIT: HOTEL PREMIERE CLASSE w miarę tani i samo centrum. http://www.campanile.com.pl/waw_pc.html
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Czesc chłopaki potrzebuje pomocy :gwizdanie: Zna ktoś może jakis tani hotel w centrum Wawy ?? BTW. Wrzućcie wkońcu jakąś fote Tereni :gwizdanie: Jak chcesz to moge dać Ci namiary na pokoik do wynajęcia na ul. Srebrnej :gwizdanie: Ci dam fote tereni :bicz3: Musisz przekroczyć 100 postów
Kaśka Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 No Krzyniu, ja się chętnie dowiem jak brzmi dokończenie tego tekstu.
labek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Potrzebuje jakis taki żeby wziąc fakture a na ulicy Srebrnej pewnie nie ich nie wystawiają, jeszcze może się uda w Ibisie bo mają zniżki studenckie i pokój wtedy kosztuje 140 złoty, tylko niewiadomo czy kumpla legitymacje uznają A co do postów to gdyby w spotach opolskich było jak u was to nabiłbym je pewnie 2 albo 3 dni bo też siedze całymi dniami przed kompem i licze stare baby które przychodza i o piżamy ( w skateshopie ), a tak to chyba wszystko czego szukam to znajduje i nie widze potrzeby bicia piany bez sensu
tomaszu Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Życie... http://pl.youtube.com/watch?v=HGtlJLnkRyE
Nosfer Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Katarzyna - lubi pozycję na jeźdźca, nie nosi stanika, chociaż ma duży biust. Lightowe [br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 17:15_________________________________________________ Potrzebuje jakis taki żeby wziąc fakture a na ulicy Srebrnej pewnie nie ich nie wystawiają, jeszcze może się uda w Ibisie bo mają zniżki studenckie i pokuj wtedy kosztuje 140 złoty, tylko niewiadomo czy kumpla legitymacje uznają A co do postów to gdyby w spotach opolskich było jak u was to nabiłbym je pewnie 2 albo 3 dni bo też siedze całymi dniami przed kompem i licze stare baby które przychodza i o piżamy ( w skateshopie ), a tak to chyba wszystko czego szukam to znajduje i nie widze potrzeby bicia piany bez sensu Labek to czemu nie rozruszasz Opola pod szyldem A4 Klubu ?? :gwizdanie: po 1) POKÓJ a nie pokuj po 2) tutaj licznik nie działa po 3) nikt nie bije piany.. (no na Srebrnej trochę ubijają ) Poszukaj hotelu np. na tej stronie http://www.infhotel.pl/hotele/warszawa/
poziek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Potrzebuje jakis taki żeby wziąc fakture a na ulicy Srebrnej pewnie nie ich nie wystawiają, jeszcze może się uda w Ibisie bo mają zniżki studenckie i pokuj wtedy kosztuje 140 złoty, tylko niewiadomo czy kumpla legitymacje uznają A co do postów to gdyby w spotach opolskich było jak u was to nabiłbym je pewnie 2 albo 3 dni bo też siedze całymi dniami przed kompem i licze stare baby które przychodza i o piżamy ( w skateshopie ), a tak to chyba wszystko czego szukam to znajduje i nie widze potrzeby bicia piany bez sensu Labek to czemu nie rozruszasz Opola pod szyldem A4 Klubu ?? :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 A co do postów to gdyby w spotach opolskich było jak u was to nabiłbym je pewnie 2 albo 3 dni bo też siedze całymi dniami przed kompem i licze stare baby które przychodza i o piżamy ( w skateshopie ) No ..nie wiem czy byś nabił ..bo licznik postów jest wyłączony
labek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 A co do postów to gdyby w spotach opolskich było jak u was to nabiłbym je pewnie 2 albo 3 dni bo też siedze całymi dniami przed kompem i licze stare baby które przychodza i o piżamy ( w skateshopie ) No ..nie wiem czy byś nabił ..bo licznik postów jest wyłączony No to będe z tych co mają mało postów :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 No to będe z tych co mają mało postów :gwizdanie: Ale to nie chodzi o to, że ten kto ma więcej postów ten lepszy. Po prostu Teresa jest tylko dla wtajemniczonych...
m@riucha Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Krzyniek a ja to co Labek Spoko na Srebrnej wystawią fakturę, wiem coś o tym
labek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 No to będe z tych co mają mało postów :gwizdanie: Ale to nie chodzi o to, że ten kto ma więcej postów ten lepszy. Po prostu Teresa jest tylko dla wtajemniczonych... hehehe spoko będe na dniach u Poźka to z niego wycisne zdjęciówke :gwizdanie: Jakieś mam dziwne przeczucia co do tej Srebrnej....
Rekomendowane odpowiedzi