Kolkov Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Będzie ktoś dziś z Tarcho Squadu ? Ja jadę i ok 20 na Targówku być mogę być O No to pasi .. :good: Będziesz miał po drodze.. bo Pedro szkoda fatygować specjalnie Wpadać śmiało spoko
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Panowie ....co tak mało Nas zapisanych na zlot zimowy ? Ja rozumiem ..że szwagier to czeka na numer 69 ...a gdzie reszta ?
tomaszu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Panowie ....co tak mało Nas zapisanych na zlot zimowy ? Ja rozumiem ..że szwagier to czeka na numer 69 ...a gdzie reszta ? Spokojnie Panie, pod koniec tygodnia będzie decyzja. Jedziesz sam czy +1 (nie chce mi się zaglądać na listę zapisanych) ?
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jedziesz sam czy +1 (nie chce mi się zaglądać na listę zapisanych) ? Zapisałem sie z U .. :przebiegly:
Pietro3 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jedziesz sam czy +1 (nie chce mi się zaglądać na listę zapisanych) ? Zapisałem sie z U .. :przebiegly: Ragga a co z M. ???
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jedziesz sam czy +1 (nie chce mi się zaglądać na listę zapisanych) ? Zapisałem sie z U .. :przebiegly: Ragga a co z M. ??? Czas pokaże
Pietro3 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 to chyba czas sie zdecydowac czy U. badz M. :naughty:
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 to chyba czas sie zdecydowac czy U. badz M. :naughty: Gul Ci chodzi czy jak ? Bo nie rozumiem :polew: Jest U. !
serfer Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 hej byłem na spocie 2 tyg temu dzisiaj przyjedzie też mój kumpel za namową też ma ajm`a da się ktoś namówić żeby nam zrobić logi dynamiczne i zobaczyć co w trawie piszczy ??
A3 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Koledzy mam proźbe ma ktoś czas/ochote w przyszłym tygodniu pojechać oglądać ze mną S4 z miejscowości Łochów?? potrzebuje kogoś z vagiem kto by wykrył jak będzie jakaś lipa Link do auta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7129030 Da rade ktoś w razie czego?
Norbi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wreszcie Raggaman poszedł spać, możecie tera pisać chłopaki
slaweq Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wreszcie Raggaman poszedł spać, możecie tera pisać chłopaki taaa, wróci ze spota i znowu bedzie
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 sławek , Ty nawet tutaj szukasz kumpli? :decayed: aleś się zapuścił daleko od domu :decayed: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 21:32_________________________________________________ potrzebuje kogoś z vagiem pisz do łukaszr lub Flyera , chętnie pomogą a po MAPY do erenesa to do Oniaka :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 sławek , Ty nawet tutaj szukasz kumpli? :decayed: aleś się zapuścił daleko od domu :decayed: No wiesz..., mam tu wazną sprawe do załatwienia
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 pisz do łukaszr lub Flyera , chętnie pomogą a po MAPY do erenesa to do Oniaka :gwizdanie: Ja nawet nie mam VAGa
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 sławek , Ty nawet tutaj szukasz kumpli? :decayed: aleś się zapuścił daleko od domu :decayed: No wiesz..., mam tu wazną sprawe do załatwienia ukryjcie swoje Kobiety :polew: pisz do łukaszr lub Flyera , chętnie pomogą a po MAPY do erenesa to do Oniaka :gwizdanie: Ja nawet nie mam VAGa Michał , to pożycz od Łukasza... nie pomożesz koledze?
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Przeciez ja sie nawet nie znam Wiem tylko gdzie sie wsadza...
slaweq Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wiem tylko gdzie sie wsadza... Zdziwilbym sie Michał gdybys nie wiedział
rolandl Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Spocik Postaram się być za tydzień. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi