A3 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Heh http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7349457 ciekawe czy ma te 445KM...VTG...
T-żółw Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 No własnie Żółwik, jak mogłeś ;( ;( ;( :embarrassed: cholera mogłem przynajmniej wpaść na sec i soczyste życzenia świateczne złożyc ;(
ono Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Spoko żółwik masz tylko 46 karniaków do wypicia , nadrobisz jakoś :D
Flyer Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 sorry za wczoraj sąsiad ale na dzisiaj musiałem byc sprawny technicznie Ja tym razem mialem wpasc , ale jednak wczesniejsze plany wypalily.
Pietro3 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 09:06 i nikogo nie ma epidemia ?? Jeszczem
AndyN Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Korzeń, to Ty na ostatnim spocie pytałeś o postojówki 'bluuu'? Mam w jednej lampie 'bluuuu' a w jednej zwykłą. Będziesz mógł zgadywać która jest gdzie Znów się sucz spaliła
Korzeń Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Korzeń, to Ty na ostatnim spocie pytałeś o postojówki 'bluuu'? Mam w jednej lampie 'bluuuu' a w jednej zwykłą. Będziesz mógł zgadywać która jest gdzie Znów się sucz spaliła Ja jeżdżę bez . Może pod choinkę ktoś mi kupi dwie żarówki H6W A w B6 nie ma problemu ogólnie z przepalającymi się żarówkami?
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Żeby te ZTM-Y piekło pochłonęło ..jadę do pracy ..nowiuśki autobusik..normalnie z raz jechany był... wsiadam ..czysto Jadę a mnie z sufitu czerwona kropla centralnie na rękaw beżowej kurtki .. Plama oleista normalnie padaka .. :evil: Kurtka w pralni..ja wściekły Dobry Ma kto PAy Pala ?
AndyN Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ma kto PAy Pala ? Ma .. Jakiś przedświąteczny przekręt szykujesz?
Flyer Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 A w B6 nie ma problemu ogólnie z przepalającymi się żarówkami? Jest... trzymaja 2-3 m-ce. Dlatego od roku jezdze bez postojowek
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ma kto PAy Pala ? Ma .. Jakiś przedświąteczny przekręt szykujesz? Grupowy zakup Oil Catch Tanków
AndyN Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 A w B6 nie ma problemu ogólnie z przepalającymi się żarówkami? Jest... trzymaja 2-3 m-ce. Dlatego od roku jezdze bez postojowek Ten komunikat na FISie mnie irytuje I żeby je wymienić trzeba wytargać całą lampę
Aydaho Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 A w B6 nie ma problemu ogólnie z przepalającymi się żarówkami? Jest... trzymaja 2-3 m-ce. Dlatego od roku jezdze bez postojowek I żeby je wymienić trzeba wytargać całą lampę nie trzeba .. akurat do postojówek nie trzeba i nie palą się tak szybko. Jedną wymieniłem a auto mam ponad rok
AndyN Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 nie trzeba .. akurat do postojówek nie trzeba Eeee? W lampach bi też nie trzeba?
Korzeń Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 A w B6 nie ma problemu ogólnie z przepalającymi się żarówkami? Jest... trzymaja 2-3 m-ce. Dlatego od roku jezdze bez postojowek I żeby je wymienić trzeba wytargać całą lampę nie trzeba .. akurat do postojówek nie trzeba i nie palą się tak szybko. Jedną wymieniłem a auto mam ponad rok No bo jak sie jeździ Motórem to się w samochodzie nie psują żarówki
Flyer Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 nie trzeba .. akurat do postojówek nie trzeba Ty masz zwykle zenony misiek
Rekomendowane odpowiedzi