boberek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja przez boczne szyby nic nie widze
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 to zrobimy dzisiaj wybór najbardziej uwalonego Wagona w klubie :decayed:
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Plan na dzis jest taki... Spotykamy sie jak najwczesniej w Arkadii (ja pewnie bede kolo 17:30), szama, a pozniej jedziemy na parking do TESCO przy Al. Solidarnosci - wiec jesli sa chetni, to zapraszamy
boberek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 :decayed: :decayed: :naughty: :kox:
Nosfer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 :wallbash: :wallbash: A moją dzisiaj wzięło na podpisywanie umów I to na 19.00 - będę dzwonił w razie cooo ....
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 a pozniej jedziemy na parking do TESCO przy Al. Solidarnosci Zobaczymy co tam się dzieje, bo na pewno śnieg nie spadł na ten pas po pługu
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Damy rade, akurat ten pas po plugu dzieli placyk na 2 czesci... mam nadzieje, ze w miare spore
kasia82 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 mój samochód jest już tak uwalony że nie wiem za bardzo jak dotknać sie do drzwi żeby sie nie pobrudzić no cóż przyjdzie wiosna spadnie deszcz i samochód znowu bedzie lśnił
Kaśka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Damy rade, akurat ten pas po plugu dzieli placyk na 2 czesci... mam nadzieje, ze w miare spore Na M1 jest dobre miejsce pod Parkiem Smaku i tam jest mało aut. :>
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Dla mnie moze byc i M1, byleby nie bylo odsniezane
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Minus jest tylko taki, ze M1 jest dalej... zobaczymy na miejscu co i jak bedzie wygladalo.
boberek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ale weź pod uwage ze jeszcze ludzie w tesco będa robic zakupy ;P
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 To lukasz badal teren... podobno tam z reguly nic nie stoi.
Suli Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 W Tesko ludzie całą dobę robią zakupy :gwizdanie: A M1 po 21 się praktycznie całe wyludnia A co do tego spryskiwacza, może razem obczaimy co i jak Liczę na Waszą pomoc koledzy
boberek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 To lukasz badal teren... podobno tam z reguly nic nie stoi. jak bym słuchał Łukasza to bym teraz w sandałach popylał ;P :polew: :polew: :kox:
krzyniek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A co do tego spryskiwacza, może razem obczaimy co i jak spox, jak dojadę
Korzeń Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 wróciłem z trasy, mam dziwny objaw przy 90 zaczyna trząść samochodem możliwe ze wczoraj po slizganiu przyczepil sie jakis lod do felgi/kola/nie wiem hamulca i teraz przez to wibruje?
franio Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 bardzo prawdopodobne, lub spadł ciężarek
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 kurfa... dzis jak wracalem z M1 do domu, to myslalem, ze mi ktos kapcie 225 zamienil na 325, tak mi sie pompa zbuntowala adaho, dzieki za czapke :drool: , jest zajebiaszcza
Rekomendowane odpowiedzi