Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak bym wiedzial ze tu takie fajne tematy i rozmowy to bym czesciej zagladal ;)

dzis od ranaw pracy zamiast wiadomosci onetu czytam sobie temacik i jak kolega Nosfer wlasnie pare ostatnich ciekawych stron :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema bicze :evil:

Opublikowano

Siema smyracze :tongue4:

Pytanie . Moja kobieta ma urodziny ..i chciałbym jakoś ciekawie zaaranżować ten dzień .. jazda quadami obowiązkowa ..tylko gdzie ??

Gdzie pójść na jakiś obiadek czy kolacje .. u Adamoo odpada bo podobno drogo i koltlet z włosami łonowymi podają :polew: :polew:

Pytam na serio serio :naughty:

Opublikowano

Moge polecic dobra knajpe wegierska i goralska we stolicy...

Opublikowano

Wyobrazcie sobie cos takiego:

Jedziecie juz 10ta godzine, przez wies, jestescie zmeczeni. Waska nieoswietlona droga miedzy drzewami, gdzies na mazurach. Jest kolo 24:00 unosi sie lekka mgla, ksiezyc ledwo przebija sie przez geste, zlowieszczo schylajace sie drzewa. Gdzies w oddali wala pioruny. Robi sie troche straszno, czasem z krzakow blyskaja slepia. Ze zmeczenia macie lekkie omamy wzrokowe ale jedziecie dalej, zbyt niebezpiecznie zeby sie zatrzymac.

Mgla gestnieje...

Drzewa sie zageszczaja...

I nagle w lusterku pojawia sie cos takiego:

http://moto.onet.pl/112215,1,9,0,0,0,galeria_media.html

:slina: :slina: :shocked::evil2:

Opublikowano

Moge polecic dobra knajpe wegierska i goralska we stolicy...

Polecaj ! :good:

Opublikowano

Ale zajebistą gierkę znalazłem, :kox:

http://rapidshare.com/files/182720763/gra.rar.html

Tylko przy instalacji odznaczyć aktualizację.

Ciekawe kto uzbiera najwięcej gwiazdek?

Pytanie . Moja kobieta ma urodziny ...

Na quady to pytaj się Adaha, ja znam wypożyczalnie w Prószkowie i w Otwocku, ale to droga impreza.

Opublikowano

Pytanie . Moja kobieta ma urodziny ..i chciałbym jakoś ciekawie zaaranżować ten dzień .. jazda quadami obowiązkowa ..tylko gdzie ??

nosz kurfa fa :evil: :evil: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Na quady to pytaj się Adaha, ja znam wypożyczalnie w Prószkowie i w Otwocku, ale to droga impreza.

No napisz o kosztach ect. Ja potrzebował bym wynająć quada na max 2 h :wink4:

Opublikowano

kurfa quady w taka pogode ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

nosz kurfa fa

Milcz przyszły szwagrze :polew:[br]Dopisany: Styczeń 13, 2009, 10:50:19 _________________________________________________

kurfa quady w taka pogode ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co to ..kiełbasa ? :decayed: Wiem , że kiedyś bardzo chciała wybrać się na przejażdżkę quadem ..wiec w urodziny chciałbym spełnić parę marzeń mojej kobietki :cool1::wink4:[br]Dopisany: Styczeń 13, 2009, 10:52:19 _________________________________________________http://www.wypozyczalnia-quadow.pl/kontakt.php ktoś tu był ? :)

Opublikowano

ragus ja bym proponował bys cos sam dobrego ugotowal zrobil kolacyjke przy swiecach i winku, nastawil jakas romantyczna muzyczke ubrał się w wyjsciowe ciuchy i masz dla niej ładny prezent... Aha tylko nie zapomnij o bukiecie czerwonych róż :) ...

Quady to raczej latem a nie jak jest piz*ziawa we wszystkie strony no chyba ze chcesz by zmarzła po to by ja potem rozgrzać :naughty:

Opublikowano

ragus ja bym proponował bys cos sam dobrego ugotowal zrobil kolacyjke przy swiecach i winku, nastawil jakas romantyczna muzyczke ubrał się w wyjsciowe ciuchy i masz dla niej ładny prezent... Aha tylko nie zapomnij o bukiecie czerwonych róż :) ...

Kurfa stary ..ten scenariusz jest tak nudny , że aż do zrzygania :wink4::tongue4:

[br]Dopisany: Styczeń 13, 2009, 10:57:41 _________________________________________________Czekam , na pomysł Wita :kox:

Opublikowano

znaczy ze chcesz zeby pojezdizła na quadzie :) w taki mróz to znaczy ze chcesz zeby cie znienawidziła ??

Opublikowano

Kurfa stary ..ten scenariusz jest tak nudny , że aż do zrzygania :wink4::tongue4:

A później to już standardzik :naughty::przebiegly: