Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Panowie wielka prośba ..będzie ktoś przejeżdżał koło Rogala ( Mineralna ) ?
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Panowie wielka prośba ..będzie ktoś przejeżdżał koło Rogala ( Mineralna ) ? ja w czwartek
kokos Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 jakby co to moja zona jezdzi tamtedy codziennie
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Panowie wielka prośba ..będzie ktoś przejeżdżał koło Rogala ( Mineralna ) ? ja w czwartek Trzeba mi koszulkę odebrać ta co poszła na cele charytatywne .. bo koleś sra po nogawkach , a ja się nie wydostane z roboty o normalnej porze dnia U Panowie ..ale to lipa bo nie jesteście z Wawy , a ja musze do konca tygodnia wysłać towar kolesiowi .
kokos Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 jak chcesz to mozesz ja odebrac w subaru na krakowsiej nawet wieczorem
Nosfer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja mogę odebrać.. codziennie tędy wracam do domu.. Może być jutro nawet.. Daj mi cynk na PW co i jak bo odpalam film.. jutro sprawdzę message
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 jak chcesz to mozesz ja odebrac w subaru na krakowsiej nawet wieczorem Jutro pogadam z szefem ..jak bede sie mogl wyrwac wcześniej ..to podjadę osobiście , a jak coś to dam znać ..dzięki
malik Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 i ostatni odjechałem razem z Malikiem i Oniakiem zresztą [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 21:51 Hehe.. no właśnie. Może kurde w złym miejscu czekamy co zią ?
Lukas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Co oznaczają te numerację w kolorowych kołeczkach? Miejsce zdobyte? To są punkty w ktorych zostal wyslany sygnal z nadajnika czyli co 10 minut sa dwa kolory bo dwa nadajniki w 2 autach
Italiano Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Co oznaczają te numerację w kolorowych kołeczkach? Miejsce zdobyte? To są punkty w ktorych zostal wyslany sygnal z nadajnika czyli co 10 minut sa dwa kolory bo dwa nadajniki w 2 autach Aha, to nieźle zapidalają tam Ragga czemu nie masz żadnej kropeczki? Czyż byś przekupił adminów jakimś dobrym alkoholem? :gwizdanie: Ach ten bezpiecznik! 30 osób kombinuję z żarówką z tyłu, a tu padł jeden mały bezpieczniczek. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ragga[/b][/color] czemu nie masz żadnej kropeczki? A na co mnie kropeczka ? Bry
lukaszr Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 A na co mnie kropeczka ? Bry Ty lepiej tego nie komentuj :bicz3:
boberek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Co oznaczają te numerację w kolorowych kołeczkach? Miejsce zdobyte? To są punkty w ktorych zostal wyslany sygnal z nadajnika czyli co 10 minut sa dwa kolory bo dwa nadajniki w 2 autach Aha, to nieźle zapidalają tam Ragga czemu nie masz żadnej kropeczki? Czyż byś przekupił adminów jakimś dobrym alkoholem? :gwizdanie: Ach ten bezpiecznik! 30 osób kombinuję z żarówką z tyłu, a tu padł jeden mały bezpieczniczek. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: żeby nie Ja z Adrianem to pewnie by tam jesczze stali
franio Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 wszyscy już w pracy, bo na naszej klasie serwery przeciążone
Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ty lepiej tego nie komentuj :bicz3: Niech Cię uściskam żeby nie Ja z Adrianem to pewnie by tam jesczze stali Czuj się bohaterem pierwszoplanowym Coś jak..Kapitan Bóbr
Nosfer Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Pany, muszę zmienić zawias, bo na Ori i 15" zacieram o progi zwalniające? (auto stoi wysoko, ale słabo amortyzuje) A, że z zimówek przesiadam się na 17" chciałbym od razu kupić taki, żeby ładnie stało.. Co najlepiej wybrać.. :embarrassed:
Al_Capone Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jak to co? Zostawiasz jak jest i bierzesz sciski do sprezyn [br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 09:16_________________________________________________Na dobry poczatek dnia
lukaszr Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 http://www.tvn24.pl/0,1582445,0,1,siec-fotoradarow-oplecie-polske,wiadomosc.html a najlepszy jest tekst: Nowy system ma działać błyskawicznie - kierowca dostanie mandat już po kilku godzinach od przekroczenia prędkości. Ciekawe jakim cudem w ciągu kilku godzin dostarczą mandat Chyba MMSem Skur... zamiast robić drogi to stawiają fotoradary. W Niemczech jest niby 3 tyś fotoradarów, a ostatnio jak jechaliśmy z Malikiem coś około 600 km w jedną stronę po DE to widziałem może 2-3 fotoradary.
Nosfer Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Czyli zmienić amory na np. ori, założyć sprężyny i ew. ścisnąć ? Auto sprzedaję za rok, nie chce ładować w niego kasy na nie wiadomo co..
Korzeń Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a ostatnio jak jechaliśmy z Malikiem coś około 600 km w jedną stronę po DE to widziałem może 2-3 fotoradary. bo sa mega ukryte czasem widać tylko sam obiektyw reszta jest za ogrodzeniem, barierką pozatym przy 170 km/h ciezko spostrzec
Rekomendowane odpowiedzi