Reggi Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Słuchajcie gdzie macie jakieś ciekawe miejsce romantyczne by pospacerować w warszawie wieczorową porą z damą własnego serca??!... Byle nie stare miasto bo to już obcykałem Proszę o pomoc... Z góry danke :polew: Szwedzka jest romantyczna ..zaraz po 22
Korzeń Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Nosfer Dokladne informacje bede mial jutro jak zadzwonie Zrodlo pewne - nie bity. nie jezdzony w zimie przebieg 150 tys - tyle wiem dzisiaj - jutro reszta Autko z niemiec Tak moj ci jest granatowy avant bylem ostatnio nim na spociku Bry Quattro czy ośka?
malik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 i jak ??? 320PS/400Nm, więcej na 1szej stronie wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bhf_s4_42l_v8_344ps_projekt_20_niniejszym_rozpoczety-t48469.0.html
tomaszu Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 malik, Ty to potrafisz budować napięcie..
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Dobra twardziele.. jesteście gotowi na coś mocnego? -- głośniki są niezbędne dla oddania klimatu strony -- www.internetshouldbeillegal.com
Al_Capone Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 JEzeli chodzi o romantyczna kolacje w okolicy to Grand Kredens na pl. zawiszy. Najbardziej romantyczna i najbardziej droga z jaka mialem do czynienia to Giancarlo ale tam dostajesz ślad po jedzeniu a nie posilek Spacer? Polecam warszawskie zoo. PRzyjemny spacer z urozmaiceniami. Jak zobaczy małe małpki to sie rozpłynie [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 09:03_________________________________________________ www.internetshouldbeillegal.com You touch my ding-ding-dong :polew:
Kowal Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Powitać ma ktoś jakiś pomysł jak się zmotywowac do pracy z rana?
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Powitać ma ktoś jakiś pomysł jak się zmotywowac do pracy z rana? Obejżyj film i zaśpiewaj. www.internetshouldbeillegal.com .
Kowal Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 U mnie nie loto mój momputer jest zabezpieczony przed wszystkimi rozrywkami. Dobrze, że forum działa
Norbi Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Dobra twardziele.. jesteście gotowi na coś mocnego? -- głośniki są niezbędne dla oddania klimatu strony -- www.internetshouldbeillegal.com Normalnie jak by Poziowy robił chlapacza Kurfa zgubiłem kluczyk z pilotem do Saaba, teraz mam tylko kluczyk. Mogie se posiedzieć w środku i posłuchać muzy ewentualnie. Leczy mnie tylko laweta i warsztat, czy ma może ktoś jakiś cudowny pomysł?
AndyN Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Poranny WF :drool: :oklaski: A co dzisiaj wymyślili?
Pingvin Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Powitać ma ktoś jakiś pomysł jak się zmotywowac do pracy z rana? Obejżyj film i zaśpiewaj. www.internetshouldbeillegal.com . choreografia wymiata... :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 A co dzisiaj wymyślili? Udawali Zebrowskiego... reklamowali przesylke sex gadzetow, brakowalo zelu analnego... pozniej chcieli pociagnac 220V na tylnia kanape w Lexusie...
malik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 A co dzisiaj wymyślili? Udawali Zebrowskiego... reklamowali przesylke sex gadzetow, brakowalo zelu analnego... pozniej chcieli pociagnac 220V na tylnia kanape w Lexusie... Zajebiści są. Dzięki nim nie dostaję szału stojąc w korkach rano.
Kowal Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Najlepsze jest to, że większość ludzi do których dzwonią wogóle się nie orientuje, że to ściema Wykorzystują to, że ludzie zamuleni z rana Jakiś czas temu dzwonili do jednostki wojskowej bo szukali dawcy dla Jarka Kaczyńskiego. Gość wszystko posłusznie zapisał i powiedział, że za 30 minut będzie miał już info :polew:
AndyN Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 A co dzisiaj wymyślili? Udawali Zebrowskiego... reklamowali przesylke sex gadzetow, brakowalo zelu analnego... pozniej chcieli pociagnac 220V na tylnia kanape w Lexusie... Zajebiści są. Dzięki nim nie dostaję szału stojąc w korkach rano. Kiedyś zadzwonili do jakiejś szkoły (podstawowej?) (gimnazjalnej?) i wypytywali dyrektora czy wie co oznaczają kolory sznureczków, które dzieci noszą na przegubach. Twierdzili, że (pewnie coś przekręcę) np. zielony-jestem samotny, pomarańczowy-chcę się kochać, żółty-'złoty deszcz', brązowy- Myślałem że pęknę ze śmiechu. Co za kolesie Choć na dłuższą metę to są dość monotonni
swist007 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 witam, czy ktoś sie dzisiaj wybiera do arkadi?
Rekomendowane odpowiedzi