Italiano Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Hej baby (tu Kaska - Oniak udostepnil mi konto na moment)Rewe awatarek kox kox Jak Ty już nie pamiętasz swojego hasła, to musi być dobrze
ono Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Widzisz Maliczku, teraz jest za to ruch na radomskich- wg akcji wspomagamy organizację spotów Już 100 stron nam wskoczyło :polew: Hej baby (tu Kaska - Oniak udostepnil mi konto na moment) Rewe awatarek :kox: Znowu pijecie beze mnie ;( ;( ;( przyjezdzaj
kasia82 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ja tam juz pije od 1h i jest pozytywnie :polew:nie ma to jak małe wielkie procenty po pojeba.......ym dniu w choler...j pracy .Jakostrzeba odreagować no nie????
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Widzisz Maliczku, teraz jest za to ruch na radomskich- wg akcji wspomagamy organizację spotów Już 100 stron nam wskoczyło :polew: Hej baby (tu Kaska - Oniak udostepnil mi konto na moment) Rewe awatarek :kox: Znowu pijecie beze mnie ;( ;( ;( przyjezdzaj Qzwa, trzeba było dać znać parę godzin wcześniej :kox: gdzieś czytałem że Brynia nie pije alkoholu [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 22:21_________________________________________________ niech mnie ktos przytuli
ono Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Widzisz Maliczku, teraz jest za to ruch na radomskich- wg akcji wspomagamy organizację spotów Już 100 stron nam wskoczyło :polew: Hej baby (tu Kaska - Oniak udostepnil mi konto na moment) Rewe awatarek :kox: Znowu pijecie beze mnie ;( ;( ;( przyjezdzaj Qzwa, trzeba było dać znać parę godzin wcześniej :kox: ale to wyszlo w ostatniej chwili, opowiem ci jutro na gg dlaczego :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 22:23_________________________________________________ Hej baby (tu Kaska - Oniak udostepnil mi konto na moment)Rewe awatarek kox kox Jak Ty już nie pamiętasz swojego hasła, to musi być dobrze Jeszcze pamietam, ale oniak powiedzial, ze moge pisac z jego konta.
kasia82 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 juz dawno po dobranocce a wy nie w lóżeczkach??
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 gdzieś czytałem że Brynia nie pije alkoholu [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 22:21 No teoretycznie jakiś czas jeszcze mi nie wolno, ale nie ma to jak wódka u Oniaka jutro z chłopakami w Radomiu się napijesz
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 gdzieś czytałem że Brynia nie pije alkoholu [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 22:21 No teoretycznie jakiś czas jeszcze mi nie wolno, ale nie ma to jak wódka u Oniaka jutro z chłopakami w Radomiu się napijesz Namawiasz, oj namawiasz nie do alkoholu nie namawiam, ale okazja będzie wódeczka w bagażniku juz od sylwestra mi się mrozi
Italiano Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jeszcze pamietam, ale oniak powiedzial, ze moge pisac z jego konta. tongue4 To wysyłaj wszystkim miłosne PW
ono Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jeszcze pamietam, ale oniak powiedzial, ze moge pisac z jego konta. tongue4 To wysyłaj wszystkim miłosne PW Mialabym tylko kilku kandydatow do takich akcji, ale dzisiaj nie mam ochoty na awantury :polew: :polew:
Italiano Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jeszcze pamietam, ale oniak powiedzial, ze moge pisac z jego konta. tongue4 To wysyłaj wszystkim miłosne PW Mialabym tylko kilku kandydatow do takich akcji, ale dzisiaj nie mam ochoty na awantury :polew: :polew: Ale to przecież nie Ty masz pisać jako Kaśka, tylko jako Oniak. Ciekawe jaką minę by zrobił jak przeszedł by mu kac i nie pamiętał że pisał liściki miłosne do wszystkich
wit.s Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 nie dobre nie dobre chłopcy :> Za to właśnie nas kochacie [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 23:02:01_________________________________________________ No to ladny c h u j PANI Basiu hyhy [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 23:04:01_________________________________________________A tak BTW Jak możecie chlać we czwartek i jeszcze bezczelnie się tym chwalić. Jak ja niby mam teraz wrócić do roboty-nawet powąchać nie mogę, bo na rano trza być ready
T-żółw Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 [Jak możecie chlać we czwartek i jeszcze bezczelnie się tym chwalić. a tak, ze mam jutro wolne to sobie popijam to i owo
wit.s Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Wiciu nie mysj tyle o tej porze Eeech - zaczynam spięcie pośladów 4-tego stopania
Korzeń Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Wiciu nie mysj tyle o tej porze Eeech - zaczynam spięcie pośladów 4-tego stopania ćwiczenia na jędrne pośladki przed snem?
Rekomendowane odpowiedzi