wit.s Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Chuck skończył dzisiaj 69 lat http://wiadomosci.onet.pl/1930291,135,item.html On zawsze miał 69
Korzeń Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Wreszcie nie bedziemy juz ch*ja ogladac... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6352932,Miroslaw_Orzechowski_odpowie_za_jazde_po_pijaku.html ESKAROCK :kox: [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 09:56_________________________________________________ Skończyło się na stówce w łapę no jak powiedziałem stówka to mnie wyśmiali....jak podliczył wszystko, łącznie z lawetą auto to 5 stówek było słuszną wartością... [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 09:49_________________________________________________strzelili do mnie z lasera...z 500 metrów... kto wie gdzie się zapisać na kursik zbijający punkty ? Każdy WORD
gonti Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Siema. Bedzie ktos dzis w Arkadii z VAGiem ? trzeba mi zaadoptowac R?NS-e bo na moim cos nie idzie ... no i przy okazji sie poznamy Pozdro.
moro99 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 generalnie chodzi o parkowanie u mnie pod praca. W garazu podziemnym tez parkuje tylem do sciany. moze tez lamie jakies pseudo przepisy
boberek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 niestety ja dzis VAGa nie zabieram chce wkońcu pogadac z ludzmi
Korzeń Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Siema. Bedzie ktos dzis w Arkadii z VAGiem ? trzeba mi zaadoptowac R?NS-e bo na moim cos nie idzie ... no i przy okazji sie poznamy Pozdro. Siema trolu.
Reggi Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Bedzie ta krecha dziś czy nie bo nie wiem czy mam ruszać poślada na spota
gonti Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Malutki Korzen napisal : Siema trolu. Wpadaj na spota Ogrze
boberek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 wiesz jakby ci to powiedziec od ostatnich 3 spotów przyjeżdzam i nawet nie pogadam do siedze w autach 3 godziny i nic z tego nie mam a pracuje od 8 do 17 wiec na spocie chce pogadać a nie biegać kolejne godziny z VAGiem wiec sie buntuje i nie biore komputera proste i logiczne
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 niestety ja dzis VAGa nie zabieram chce wkońcu pogadac z ludzmi ja też nie - będę rezał czujnik
boberek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 no ja tylko lexparowi obiecałem ze mu pomoge zmienic manetke ale będzie za to przynajmniej i nikomu wiecej nic nie robie DZIŚ [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 11:19_________________________________________________ niestety ja dzis VAGa nie zabieram chce wkońcu pogadac z ludzmi ja też nie - będę rezał czujnik czujnik to 5 min
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 czujnik to 5 min tak podejrzewam - musze tylko go namierzyć bo niewiem jak się dostć do niego. Ma ktoś ETKE co by zerknąć ? czujnik / włacznik stop
spetsnaz Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 czujnik to 5 min tak podejrzewam - musze tylko go namierzyć bo niewiem jak się dostć do niego. Ma ktoś ETKE co by zerknąć ? czujnik / włacznik stop 1K2945511
gonti Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Spoko, umiesz liczyc, licz na siebie życie
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 czujnik to 5 min tak podejrzewam - musze tylko go namierzyć bo niewiem jak się dostć do niego. Ma ktoś ETKE co by zerknąć ? czujnik / włacznik stop 1K2945511 dzięki
boberek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Spoko, umiesz liczyc, licz na siebie życie no stary masz do mnie jakies pretensje albo do kogoś ze VAGa nie wezma i ci nie pomoga ?? i najlepiej CHODŹ ZRÓB BO JA CHCE !!!!!! ani prosze ani spier.... juz kiedys sie zdarzały takie sytacje jak ktos ma problem i pretensje ze ktos nie chce poświecić swojego wolnego czasu na to zeby mu VAGować auto albo ktos będzie cierpliwy i poczeka albo ASO tylko troche to kosztuje a tu nie dośc ze zazwyczaj za free to jeszce pretensje ze podpiąc auta ktos nie chce dziwne zachowanie :hi: :hi:
moskal Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 no stary masz do mnie jakies pretensje albo do kogoś ze VAGa nie wezma i ci nie pomoga ?? i najlepiej CHODŹ ZRÓB BO JA CHCE !!!!!! ani prosze ani spier.... juz kiedys sie zdarzały takie sytacje jak ktos ma problem i pretensje ze ktos nie chce poświecić swojego wolnego czasu na to zeby mu VAGować auto albo ktos będzie cierpliwy i poczeka albo ASO tylko troche to kosztuje a tu nie dośc ze zazwyczaj za free to jeszce pretensje ze podpiąc auta ktos nie chce dziwne zachowanie :hi: :hi: trzeba ich odsyłac do ASO
lukaszr Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Cieszę się, że chociaż jedna osoba zrozumiała jak się kiedyś czułem na spotach
Rekomendowane odpowiedzi