audia41.6 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 ten zegar co miałem hmmm gorzej z tym trójnikiem może się coś dokupi Autogauge
Nosfer Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 http://www.desperados.com.pl/zaloga.html Kokos pracuje w Desperadosie, a my kombinujemy gdzie pojść dzisiaj :gwizdanie: Kokos załatw wejście.. _________________________________________________ Dobra, ekipa wypadowa - gdzie ku.. idziemy ?
Nosfer Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Ja jestem chory. ;( O !! Wódka Cię uzdrowi..
Reggi Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Ja jestem chory. ;( Nie skomentuje tego . http://www.desperados.com.pl/zaloga.html Kokos pracuje w Desperadosie, a my kombinujemy gdzie pojść dzisiaj :gwizdanie: Kokos załatw wejście.. _________________________________________________ Dobra, ekipa wypadowa - gdzie ku.. idziemy ? Start w kompani piwnej na podwalu poźniej gdzieś się zainstalujemy
poziek Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Nie skomentuje tego . ja tez wolałbym już nic nie mówić...szaman chyba w czwartek powiedział mi, że głupio by było żebym zachorował tuż przed zlotem...i powiedział z przekąsem, że nikomu tego nie życzy... no i teraz gorączka....
Reggi Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 To teraz tylko czekać, aż spełni się reszta przepowiedni :decayed: :decayed: :naughty:
lukaszr Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 To teraz tylko czekać, aż spełni się reszta przepowiedni :decayed: :decayed: :naughty: Już Ty nie prowokuj i nie podjudzaj
Flyer Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Jest mi ktos w stanie strescic w paru zdaniach ostatnie 21 stron? Bo mnie wywialo na poludnie na tydzien...
Flyer Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Tak myslalem... Zero afer? Jakies rezanie na spocie? btw, w moim parchu jednak nie padła T
Reggi Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 To teraz tylko czekać, aż spełni się reszta przepowiedni :decayed: :decayed: :naughty: Już Ty nie prowokuj i nie podjudzaj Ja wiem, że Poziek nie wytrzyma
Norbi Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Tak myslalem... Zero afer? Jakies rezanie na spocie? btw, w moim parchu jednak nie padła T A co takiego??
lukaszr Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 btw, w moim parchu jednak nie padła T Ale luz musieli poprawić na 100%, bo teraz jest ok w porównaniu do tego, co było jak zdjęliśmy dolot powietrza
Flyer Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Tak, na pewno Ciekaw jestem czy wytworzyl sie wlasnie od powracajacych spalin... Norbi, problem z wydechem, wywalili katy i auto ponoc wrocilo do zycia.
Norbi Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Tak, na pewno Ciekaw jestem czy wytworzyl sie wlasnie od powracajacych spalin... Norbi, problem z wydechem, wywalili katy i auto ponoc wrocilo do zycia. Ja jebie, niewiarygodne!!!No to super
Flyer Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Najsmieszniejsze jest to, ze myslalem o wywaleniu katow przed zrobieniem programu... ale stwierdzilem, ze to zbyt swieze auto zeby ten problem mogl wystapic. :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 http://www.wrzuta.pl/film/jAjPhEAoIh/mistrz_kamuflazu
tomaszu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Norbi, będziesz na najbliższym spocie? Chciałbym obgadać wyjazd na zlot. Co prawda trochy się boję z Tobą jechać, ale ryzyk fizyk.
spanky Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Panowie ... Któryś z Was zajmuje sie tworzeniem stron www zawodowo ??? albo zna kogoś takiego ? p.s jak coś to dajcie znać na PW.
Rekomendowane odpowiedzi