poziek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mogą mnie połechtać po dzyndzelku spoko loko, bylebyście się łechtali po dzyndzelku poza klubem czy barem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ile pouczających PW wysłałem do ludzi zakładających tam wątki bez podania ceny, to tylko Ja wiem.. Wiem coś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ile pouczających PW wysłałem do ludzi zakładających tam wątki bez podania ceny, to tylko Ja wiem.. Wiem coś o tym No właśnie :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 no Pany..wczoraj zawitał u mnie 1wszy w Polsce RS6 sedan..oto foty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ladny .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ale nie udało się przejechać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 O k**wa Jaki to jest rozmiar tarczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 O kurfa Jaki to jest rozmiar tarczy?? z przodu 39 cm, z tyłu 35,6 cm,a jak kola 20'' to tarcza 42cm + ceramika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 tarcza ma 17".. pewno szybciej na nich wyhamuje do 0 z 250km/h niż my ze 100km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Tarcza ma 42cm średnicy :naughty: coś w stylu średniej pizzy jak się nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 tarcza ma 19".. pewno szybciej na nich wyhamuje do 0 z 250km/h niż my ze 100km/h Chyba fela 19'' Bo tarcza 19'' to kolo by musiał miec 22'' [br]Dopisany: Kwiecień 23, 2009, 08:08:43 _________________________________________________ Tarcza ma 42cm średnicy :naughty: coś w stylu średniej pizzy jak się nie myle TAk 42 ma jak ma ceramike i 20'' fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Nowe Audi RS 6 toczy się na 19-calowych kołach ze stopu metali lekkich z oponami 255/40. Przednie tarcze hamulcowe mają średnicę 390 milimetrów. Przy przedniej osi zastosowano sześciotłoczkowe stałe zaciski hamulców z aluminium pokryte czarnym lakierem i ozdobione emblematem RS. Średnica tarczy na tylnej osi wynosi 365 mm. Zaciski hamulców tylnych to jednotłoczkowe zaciski pływające. Stalowe tarcze są również zamocowane "pływająco"; razem z dużymi kanałami chłodzącymi i osiową perforacją poprawia to ich skuteczność i obniża masę. Na życzenie oferowane są 20-calowe koła w rozmiarze 9,5J x 20, które pozwalają na zastosowanie ceramicznych hamulców. W takim przypadku tarcze mają średnicę 420 milimetrów (przód) i 356 milimetrów (tył) oraz ważą razem 12,2 kilograma mniej, niż tarcze stalowe. Zaciski hamulców – ośmiotłoczkowe z przodu – pokryto lakierem w kolorze antracytowym i opatrzono napisem "Audi ceramic". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Tukan zgadza się 42 cm przy feldze 20 ale egzemplarz pokazany przez Adamooo ma właśnie ceramiczne hebelki Swoją drogą bardzo mocne i piękne auto już jedna w PL była hamowana i o dziwo moc wyszła z plusem co prawda nie dużym ale silnik trzymał moc :gwizdanie: nie wiem czy to taki wyjątkowy egzemplarz czy wszystkie RS6 tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Adaśq dałeś mu kalendarzyk? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Daliście się zrobić!! To kołpak!!! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Realna sytuacja (prawie) Skrzyżowanie ze światłami. Czekam (jestem pierwszy przed sygnalizatorem) na czerwonym na zmianę świateł. Światła się zmieniają, ruszam. Nagle okazuje się, że drogą prostopadłą z mojej lewej strony (teraz mają czerwone światło), skrajnym prawym pasem naprawdę szybko zapiernicza karetka na sygnale. Nie zdążyłem zahamować (karetka chyba nawet nie próbowała), buuum Czyja byłaby wina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wina karetki.. Co prawda pojazdy uprzywilejowane mogą, poruszać się pod prąd, wjeżdzać na skrzyżowanie na czerwonym świetle itp. Ale jeśli dojdzie do kolizji w takich sytuacjach to winę ponosi kierujący pojazdem uprzywilejowanym.. Dziwne, może trochę ironia, ale tak jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Aha Cieszę się, że zauważyłem w porę Popier*** jak wściekły. Jakby mnie mlasnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale nie udało się przejechać ;( Zepsuł się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale nie udało się przejechać ;( Zepsuł się Jak to eSa, pewnie jej turbina jebnęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi