hornet Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 OK wytłumaczę wam...na drugie mi Witold... :polew: :polew: :polew: :polew: Wit.S - współczuję i przyjmij moje kondolencje. Oj działo się dzisiaj. Widać po wypocinach Pozia że noc była udana ale bez kozy :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Oj działo się dzisiaj. Widać po wypocinach Pozia że noc była udana ale bez kozy Horni pamiętasz te noc ? Te noc co to ją spędziłeś przy parkometrze ? :gwizdanie: :naughty:
hornet Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Oj działo się dzisiaj. Widać po wypocinach Pozia że noc była udana ale bez kozy Horni pamiętasz te noc ? Te noc co to ją spędziłeś przy parkometrze ? :gwizdanie: :naughty: Ale ja zazwyczaj parkuję w dzień Tak czy siam opłatę wniosłem.....
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Oj działo się dzisiaj. Widać po wypocinach Pozia że noc była udana ale bez kozy Horni pamiętasz te noc ? Te noc co to ją spędziłeś przy parkometrze ? :gwizdanie: :naughty: Ale ja zazwyczaj parkuję w dzień Tak czy siam opłatę wniosłem..... :gwizdanie:
hornet Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Oj działo się dzisiaj. Widać po wypocinach Pozia że noc była udana ale bez kozy Horni pamiętasz te noc ? Te noc co to ją spędziłeś przy parkometrze ? :gwizdanie: :naughty: Ale ja zazwyczaj parkuję w dzień Tak czy siam opłatę wniosłem..... Blokady nie dostałem :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mogą mnie połechtać po dzyndzelku spoko loko, bylebyście się łechtali po dzyndzelku poza klubem czy barem Gruby lans z Marlboro w miękkim kartonie musi być Wczoraj po raz pierwszy zaorałem skrzynię biegów .. Silnik też
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Cieszymy się, jesteśmy tolerancyjni :tongue4: MY też, chociaż bywa trudno...
Reggi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Weekend ...cisza ...Poziek pojechał do Mrągowa opalać śnieżnobiałą klatę..Norbi z dmuchaną kaczką na ramieniu podlewa przepalony po ostatniej imprezie trawnik..Krzyniek kolejny weekend zastanawia się jaki kolejny stkier umieścić na klapie swojego paździerza..Adaho..trzepie dywananolandy..bo żona kazała ..i przy okazji atrakcja na świeżym powietrzu Wit wdział skórę z frędzlami i lansuje grzywkę swoim przcinakiem.. Malik..pucuje..Ese pucować pucuje Kolkov kolejny weekend za***rdala na miano pracownika miesiąca oglądając grube schaby na RedTube.. - nie mówię nic..bo wiem, że jak pomyśli to obróci się to przeciwko mnie ..to i ja idę..nie ma to jak sobie zj***ć sobotę w pracy :sick3:
Norbi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Weekend ...cisza ...Poziek pojechał do Mrągowa opalać śnieżnobiałą klatę..Norbi z dmuchaną kaczką na ramieniu podlewa przepalony po ostatniej imprezie trawnik..Krzyniek kolejny weekend zastanawia się jaki kolejny stkier umieścić na klapie swojego paździerza..Adaho..trzepie dywananolandy..bo żona kazała ..i przy okazji atrakcja na świeżym powietrzu Wit wdział skórę z frędzlami i lansuje grzywkę swoim przcinakiem.. Malik..pucuje..Ese pucować pucuje Kolkov kolejny weekend za***rdala na miano pracownika miesiąca oglądając grube schaby na RedTube.. - nie mówię nic..bo wiem, że jak pomyśli to obróci się to przeciwko mnie ..to i ja idę..nie ma to jak sobie zj***ć sobotę w pracy :sick3: Dobre, dobre Podlewałem wczoraj, dziś się przeprowadzam, a głowa po przedbiegach przeprowadzki napierdalajet
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Weekend ...cisza ...Poziek pojechał do Mrągowa opalać śnieżnobiałą klatę..Norbi z dmuchaną kaczką na ramieniu podlewa przepalony po ostatniej imprezie trawnik..Krzyniek kolejny weekend zastanawia się jaki kolejny stkier umieścić na klapie swojego paździerza..Adaho..trzepie dywananolandy..bo żona kazała ..i przy okazji atrakcja na świeżym powietrzu Wit wdział skórę z frędzlami i lansuje grzywkę swoim przcinakiem.. Malik..pucuje..Ese pucować pucuje Kolkov kolejny weekend za***rdala na miano pracownika miesiąca oglądając grube schaby na RedTube.. - nie mówię nic..bo wiem, że jak pomyśli to obróci się to przeciwko mnie ..to i ja idę..nie ma to jak sobie zj***ć sobotę w pracy :sick3: A Ragguś od pewnego czasu boryka się z problemem niedozbykania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A Ragguś od pewnego czasu boryka się z problemem niedozbykania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: krótko i na temat Krzyniek spawa, szlifuje, wierci i jak poskłada wszystko w całość to pokażę sprzęt
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A Ragguś od pewnego czasu boryka się z problemem niedozbykania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: krótko i na temat Krzyniek spawa, szlifuje, wierci i jak poskłada wszystko w całość to pokażę sprzęt Krzyniu witamy znowu w rióżiu
malik Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 .. Malik..pucuje..Ese pucować pucuje Oooo! Skąd wiedziałeś?
Reggi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A Ragguś od pewnego czasu boryka się z problemem niedozbykania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Pracuje nad tym
ba$ior Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Weekend ...cisza ...Poziek pojechał do Mrągowa opalać śnieżnobiałą klatę..Norbi z dmuchaną kaczką na ramieniu podlewa przepalony po ostatniej imprezie trawnik..Krzyniek kolejny weekend zastanawia się jaki kolejny stkier umieścić na klapie swojego paździerza..Adaho..trzepie dywananolandy..bo żona kazała ..i przy okazji atrakcja na świeżym powietrzu Wit wdział skórę z frędzlami i lansuje grzywkę swoim przcinakiem.. Malik..pucuje..Ese pucować pucuje Kolkov kolejny weekend za***rdala na miano pracownika miesiąca oglądając grube schaby na RedTube.. - nie mówię nic..bo wiem, że jak pomyśli to obróci się to przeciwko mnie ..to i ja idę..nie ma to jak sobie zj***ć sobotę w pracy :sick3: He he dobre. W Mrągowie nikogo nie widziałem z Klubu :gwizdanie: Mali nie musi pucować EsKi - ma od tego ludzi (czarnych ludzi). Ale jak ktoś jest chętny na wynajem domu czerwiec-lipiec-sieprien to pisać
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ma od tego ludzi (czarnych ludzi). UUU gdzie jest Kasia ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Mali nie musi pucować EsKi - ma od tego ludzi (czarnych ludzi). Poruszanie tematu czarnych ludzi nie jest wskazane
Korzeń Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 sezon motocyklowy rozpoczęty żebyś wiedział!!!!!
wit.s Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 sezon motocyklowy rozpoczęty Dziś 120 km
Rekomendowane odpowiedzi