Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

80-latek chce się kochać z żoną.- Ale tylko z prezerwatywą-zaznacza żona.- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża-przekonuje mąż.- Ale salmonella od starych jaj.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

lodu powrzucaj trochę w kratki :naughty

SPOKOJNIE :wink4: Myślę, że jeszcze jakiś czas minie zanim ktoś w PL pobije rekord siwego A4 B6 na ćwiartkę 13,17 :gwizdanie:

To jak to z tą skodą octavią było? :kox::polew:

Opublikowano

To jak to z tą skodą octavią było? :kox::polew:

Ja to wciąż czekam żeby zobaczyć jak to będzie z tą Esą B7 wściekle mocną z zza oceanu :naughty::tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

No ja też czekam i czekam. Najpierw Ty byłeś chory niewiadomo jak długo, później Norbiaszczemu poszły turbiny. Możemy się ścignąć w weekend :)

Opublikowano

Możemy się ścignąć w weekend :)

CLEAR YOUR SCHEDULE....DUDE :kox:

Opublikowano

Też czekam, jeżeli moge się z Wami ścigać...ciekawy jestem czy odrapane, polakierowane sprayem, brudne auto objedzie Eske :)

Opublikowano

Co to je?? spoiler.gif:mysli:

Opublikowano

Jest to coś lepsze od Audi a gorsze od EVO... :tongue4: :tongue4: :tongue4: według nie których samochód kultowy a to że jest odrapany nie świadczy że jest złe technicznie czyli silnik, zawias, heble są w 100% ok bo o to zawsze dbam a o wygląd nigdy nie dbam :)

Opublikowano

fanem bajków niw jestem ale dla mnie koleś jest pszech :kox:

Opublikowano

fanem bajków niw jestem ale dla mnie koleś jest pszech :kox:

Jaka grawitacja?[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 23:43_________________________________________________i Odpowiedź na Twoje Wideło Żółwiu.

Chyba kiedyś wklejałem

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=KCy9nrchqFI

Opublikowano

to coś dla adaho :)

koles tez niezły ale roweł zrobił na mnie większe wrażenie :notworthy:

Opublikowano

To niech adaho oglada i sie uczy trików we wtorek zrobimy mu sprawdzian myśle ze do tych akrobacji nadaje sie dwukółka Witka :decayed:

Opublikowano

jeszcze trochę i po pionowych ścianach będą jeździć :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 07:27_________________________________________________http://www.sbs6.nl/web/show/id=125661/langid=43/media=68628/page=1

Opublikowano

to coś dla adaho :)

koles tez niezły ale roweł zrobił na mnie większe wrażenie :notworthy:

narazie udaje mi sie tylko torowiska pokonac na podrywaniu kierownicy.... to co ten gosc robi to :kox::shocked:

Opublikowano

Z wawy do piaseczna w mysiadle byl wypadek i jest troche korek. Jadac dalej to od piaseczna do gory kalawii do ronda wszystko stoi...

P.S.

Kto wczoraj na C.... eSą B5 (WL ....) killowal prawie wszystkich?? tylko chyba z S6 rowno szli

Opublikowano

pewnie Suli :decayed:

Opublikowano

pewnie Suli :decayed:

:no:

suli ma (TS.....) :cool1:

Opublikowano

Kto wczoraj na C.... eSą B5 (WL ....) killowal prawie wszystkich?? tylko chyba z S6 rowno szli

Czarna? Po Legionowie czarna jeździ. I to chyba nawet RS a nie S :kox: