Al_Capone Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 http://www.joemonster.org/art/11129/Olimpijczyk jebłem :polew: :polew:
wit.s Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Widzieliście podróbkę Adamoooo ? http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/lukaszooo-u16809.html Oczywiście wszyscy wlźli, zeby sprawdzić Mówisz jakby Ciebie tam nie było :gwizdanie: Kupiłem tak za***iste jeansy na moto, że jakbym był pedałem, to sam siebie bym wyrywał
Aydaho Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Widzieliście podróbkę Adamoooo ? http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/lukaszooo-u16809.html Oczywiście wszyscy wlźli, zeby sprawdzić Mówisz jakby Ciebie tam nie było :gwizdanie: Kupiłem tak za***iste jeansy na moto, że jakbym był pedałem, to sam siebie bym wyrywał qr** Witek :polew: dobry masz towar
franio Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 nie ten dział, ale krociutko: czy jak zmieniam moduł komfortu to trzeba przeprogramowac kluczyk?
ono Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Kupiłem tak za***iste jeansy na moto, że jakbym był pedałem, to sam siebie bym wyrywał Stary, na spotach musisz już chodzić tyłem do słupa ,hyhy.
Kolkov Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 siemasie co to jest Radom fantazja squad, czyżby pojawił się nowy dealer :polew:
Nosfer Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 siemasie co to jest Radom fantazja squad, czyżby pojawił się nowy dealer :polew: Raczej zespół pieśni i tańca "fantazja"
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Raczej zespół pieśni i tańca "fantazja" fantazji to one by zakosztowały na zlocie :naughty:
AndyN Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Kto ma doświadczenia z przekładką tylnej kanapy z sedana do kombi? Pn'P czy są problemy? Poziu?
Suli Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 A co :?: Rezasz u siebie sedana :polew: :polew:
Al_Capone Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 To jak ci zostanie tylnia klapa to ja wezme
tomaszu Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 co to jest Radom fantazja squad, czyżby pojawił się nowy dealer :polew: Żeby dowiedzieć się co to jest Radom Fantazja Squad to muszisz najpierw poznać szanownego OZIXa. Bez niego RFS nie istenieje.
Aydaho Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 co to jest Radom fantazja squad, czyżby pojawił się nowy dealer :polew: Żeby dowiedzieć się co to jest Radom Fantazja Squad to muszisz najpierw poznać szanownego OZIXa. Bez niego RFS nie istenieje. okazało się że Ozix to mój ziom bo pracujemy obok siebie - wiec ja już czuję się integralną cześcią RFS
tomaszu Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 okazało się że Ozix to mój ziom bo pracujemy obok siebie - wiec ja już czuję się integralną cześcią RFS Jedyne co mi się nasuwa na język to: OSZ KU*WA, JESTEŚ PRZEGRANY! :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi