Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staaareeee :cwaniak1:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie szukam filmiku już parę lat.

Powstał w czasach, kiedy królowała reklama viagry z panem robiącym pompki w łazience. Coś ala zakazane reklamy.

Ale do rzeczy.

Skrzyżowanie. Na światłach stoi jakiś Ram 1500/2500, może Toyota Pickup, a może Mazda Pickup, dokładnie nie pamiętam. W środku miłe małżeństwo w wieku emerytalnym, spokojnie stoją i czekają na zmianę światła.

Nagle z boku podjeżdża czerwone Ferrari/jakiś sportowy wózek. Kolo chce pokazać pannie jaką to ma szybką maszynę. Wyraźnie daje do zrozumienia staruszkowi, że chce się ścigać.

Czerwone-żółte-zielone poszli.

Od początku idą równo, po chwili na prowadzenie wysuwa się staruszek swoją ciężarówką.

Wyprzedza czerwonego diabła. W tym momencie operator kamery odsuwa kadr z dwoch samochodów i okazuje się, że Pan staruszek ciągnie za sobą jeszcze za***iście ogromny Jacht, większy od swojego auta co najmniej 3 razy.

Mina gościa - bezcenne. Poziek czy Norbi znają ją dobrze :polew: :polew:

Oczywiście na koniec jakiś tekst - reklama samochodu lub silnika...

Kojarzycie?

Opublikowano

nie :decayed:

Opublikowano

nie :decayed:

Opublikowano

hmmm. nie :decayed:

Opublikowano

nie, ale niezły scenariusz :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to moi dziadkowie opalali się na tym jachcie :polew:

Opublikowano

Jestem na etapie dr House'a ... :decayed:

[Rozmowa z pacjentką uczuloną na koty]

Dr House: Masz alergię. Można ją kontrolować przez antyseptyki. Bierz pigułkę dziennie.

Mandy: Pigułki?

Dr House: Nie lubisz połykać? Nie dziwi mnie to. Zapomnij o pigułkach, dam ci spray do nosa.

Mandy: Steroidy? Może mi pan dać coś innego?

Dr House: Cóż, jeśli mieszkasz nad rzeką polecam worek.

http://pl.wikiquote.org/wiki/Dr_House

Opublikowano

dwie oranżady wystarczą ?? :naughty: :naughty:

Opublikowano

dwie oranżady wystarczą ?? :naughty: :naughty:

Krzyńkowi to nawet jedna.. :decayed:

Opublikowano

Ten kawałek był słodki ... :naughty:

Jill: My joints have been feeling all loose, and lately I've been feeling sick a lot. Maybe I'm over training; I'm doin' the marathon, like, ten miles a day, [House looks tired] but I can't seem to lose any weight.

Dr. House: Lift up your arms.

[she does so]

Dr. House: You have a parasite.

Jill: Like a tapeworm or something?

Dr. House: Lie back and lift up your sweater.

[she lies back, and still has her hands up]

Dr. House: You can put your arms down.

Jill: Can you do anything about it?

Dr. House: Only for about a month or so. After that it becomes illegal to remove, except in a couple of states.

[he starts to ultrasound her abdomen]

Jill: Illegal?

Dr. House: Don't worry. Many women learn to embrace this parasite. They name it, dress it up in tiny clothes, arrange playdates with other parasites...

Jill: Playdates?

Dr. House: [shows her the ultrasound] It has your eyes.

Opublikowano

nice :decayed:

Opublikowano

Żeby nie było ... Jest też o cyckach :kox::naughty::decayed:

[Dr. Cameron is bending over a patient to steady them while Dr. Chase gives him a lumbar puncture]

Dr. Chase: Hey, Dan, isn't Dr. Cameron's necklace a beauty? Something South American, I think.

Dr. Cameron: Yeah, Guatemalan.

Dan: It's a cool necklace.

Dr. Cameron: [looks down, realizes Dan can see down her shirt, then speaks to Chase] Thank you SO much.

Dr. Chase: The kid's in pain.

---

O matko! Ten jest niezły. Jeszcze nie obejrzałem (równolegle oglądam 1 (wiadomo skąd) i 4 (tvp) sezon)

Dr. Wilson: [House is attempting to put on a tie before his date with Cameron] The wide side's too short. You're gonna look like Lou Costello.

Dr. House: This is a mistake. I don't know how to have casual conversation. You think you're talking about one thing, and either you are and it's incredibly boring, or you're not because it's subtext and you need a decoder ring.

Dr. Wilson: Open doors for her, help her with her chair...

Dr. House: I have been on a date.

Dr. Wilson: Uh, not since disco died. Comment on her shoes, her earrings, and then move on to D.H.A.: her Dreams, Hopes, and Aspirations. Trust me — panty-peeler. Oh, and if you need condoms, I've got some.

Dr. House: [sarcastically] Did your wife give them to you?

Dr. Wilson: Drug rep. They got antibiotics built in, somehow.

Dr. House: I should cancel. I've got a patient in surgery tomorrow.

[House moves to the kitchen]

Dr. Wilson: And if you were a surgeon, that would actually matter.

Opublikowano

Koledzy mam pytanko.Wylatuję z Warszawy na tydzień i szukam taniego parkingu strzeżonego .Moze ktoś ma pomysł lub więcej miejsca na swoim podwórku :)[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 14:06_________________________________________________może wiadomość na pv.

Opublikowano

Koledzy mam pytanko.Wylatuję z Warszawy na tydzień i szukam taniego parkingu strzeżonego .Moze ktoś ma pomysł lub więcej miejsca na swoim podwórku :)[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 14:06_________________________________________________może wiadomość na pv.

jak coś to mam miejsce na kłódeczkę zamykany..kolega chce 150zł za miesiąc..mogę z nim pogadać :kox: może za tydzień będzie chciał mniej..

Opublikowano

jak coś to mam miejsce na kłódeczkę zamykany..kolega chce 150zł za miesiąc..mogę z nim pogadać :kox: może za tydzień będzie chciał mniej..

zapytaj i daj znać na pv

Opublikowano

Moge zapytac na strzezonym, gdzie trzymam swojego(pare km od lotniska). Biorą 110PLN/miesiac, a za dobe cos kolo 10PLN.

Opublikowano

Proszę o sprawdzenie wszystkich możliwości bo jazda pociągiem się nie opłaca :evil: