spanky Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 mister Spanky bedzie uuuuu to trza być . :diabelek: :one:
T-żółw Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Dziś z kolegą ze śląska oglądaliśmy, a raczej On sprawdzał w salonie Porsche S4 G.S. z VTG. Powiem tak, troche do ideału jej brakuje, ale kolega podchodzi do tematu z sercem i napewno bedzie z niej diamencik. Swoją drogą pieknie sie prezentuje S-ka w niebieskim kolorze. na fotkch fajnie wygląda, podobać mi się taki pojazd :diabel2: szefie a co jej brakuje do ideału, mechanicznie czy blacharsko masz na myśłi :?: S4 coraz więcej na forum i tak trzymać chłopaki
T-żółw Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Nowy kolega i mister Spanky bedzie uuuuu to trza być taaaa pewnie Łukaszek znowu płaszcz z wypożyczalni weźmie a wit.s kościołowe wdzianko zapoda :one: :053:
adamooo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 a ja juz jestem w "domu" cieszymy się Escidzonson czy jak to się pisze
Lukas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 a ja juz jestem w "domu" a z nami CI zle bylo :one: taaaa pewnie Łukaszek znowu płaszcz z wypożyczalni weźmie płaszczyk jutro wypożyczam na impreze służbowa i jak mi nikt nie zarzyga to bedzie na wtoreczek :diabel: adaś a co ty masz za nowego avatarka minia Ci go wysłala mmesem :one:
T-żółw Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 minia Ci go wysłala mmesem :diabel: :053: zauważyłem, że u naszego murzynka zniknęła furka z podpisu, sprzedał pistację, zamieniał na S4, przydzwonił :?: ktoś sie orientuje :?:
platiniumm Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 no ja panowie sie tez pojawie wkoncu. na dluzej!!!!!!!!!!!!! a autko mi sie troszke zmieni na wtorek a juz na nastepny mocy pewnie przybedzie.
ono Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 zauważyłem, że u naszego murzynka zniknęła furka z podpisu, sprzedał pistację, zamieniał na S4, przydzwonił :?: ktoś sie orientuje :?: Podobno zrobił 200 KM jak zajebał ze sprzęgła to on z fotelem został a bryke uj strzelił , nikt nie wie gdzie jest
Lukas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Podobno zrobił 200 KM jak zajebał ze sprzęgła to on z fotelem został a bryke uj strzelił , nikt nie wie gdzie jest dzisiaj gadalem z nim ono ty tez i mowił ze po tym strzale to fura nadaje sie tylko do sprzedania a tak na powaznie to chłopak zyje tylko ciezko mu sie ogarnac z robota
platiniumm Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 panowie zaowazylem ze w temacie "szmycze klubowe i .........." pojawila sie kolezanka z warszawy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze w koncu po raz pierwszy zobacze jak jakas kolezanka podjedzie a4
T-żółw Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 a autko mi sie troszke zmieni na wtorek przemalujesz furę :galy: :diabel:
Kunio Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 moze w koncu po raz pierwszy zobacze jak jakas kolezanka podjedzie a4 lepiej zeby nie bo po takim spocie, ten temat w połowie bedzie traktował o niej właśnie
Lukas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 pojawila sie kolezanka z warszawy ta kolezanka to juz od dawna byla zapraszana i nic ale mamy siostre adaś ja czesto sama zostawia :diabel:
platiniumm Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 przemalujesz furę no cos w tym rodzaju tylko mala czesc w poniedzialek od rana rezanko moze do wtorku skoncze
poziek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 panowie skrzynia zdjeta... tarcza+docisk+koło masowe odelżone made by Radzikowski :diabelek: :diabelek: starczy do 350KM a miałem tylko zlikwidować delikatny wyciek...
wit.s Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 po takim spocie, ten temat w połowie bedzie traktował o niej właśnie Nooooooooo, też jestem za
Lukas Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 panowie skrzynia zdjeta... tarcza+docisk+koło masowe odelżone made by Radzikowski starczy do 350KM dobrze Poziu ze wszystko teraz zrobisz to ja juz nie bede musial nic rezac :one:
poziek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 milcze tylko w sprawie turbinki... ale będzie KOKSowa jak to Adaś mowi
Norbi Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dziś z kolegą ze śląska oglądaliśmy, a raczej On sprawdzał w salonie Porsche S4 G.S. z VTG. Powiem tak, troche do ideału jej brakuje, ale kolega podchodzi do tematu z sercem i napewno bedzie z niej diamencik. Swoją drogą pieknie sie prezentuje S-ka w niebieskim kolorze. na fotkch fajnie wygląda, podobać mi się taki pojazd :diabel2: szefie a co jej brakuje do ideału, mechanicznie czy blacharsko masz na myśłi :?: S4 coraz więcej na forum i tak trzymać chłopaki Blacharsko kulał, ale mechanicznie ok, bo kolega sie zdecydował. Wahacze z przodu wywalone i hamulce do roboty(klocki i tarcze) reszty nie wiem bo musiałem się zawijać.
Rekomendowane odpowiedzi