Suli Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Gorzej, kiedy nawet na szkło bardzo kasy nie ma
ono Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Suli jak możesz wygrzebać siano to tylko nówki ,bawiłem sie w używki i więcej tego nie zrobię , to chyba nie jest dobry element na oszczędzanie, jeśli naprawdę masz tragedie z sianem to jak Fly pisze jedź do Szablex to niedaleko mnie , coś tam zawsze można wybrać.
Suli Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Póki co mam jeszcze co do gara włożyć Ale powoli zaczynam czuć się jak minister finansów , zadłużenie na karcie, wyczerpujący się debet , narastający deficyt :gwizdanie: Trzeba będzie ruszyć jakieś rezerwy, precjoza :gwizdanie: :gwizdanie: I ciąć wydatki na konsumpcję
ono Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Kryzys jest, trzeba zacząć pić żytnią a nie finke, i popijać wodą ,hehe
moskal Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Ale ja mam 18' Ci powiem ,że nie wyglądają na 18" Suli do eSy bierz nówki tak jak Ci starsi koledzy radzą chociaż ja Ci musze powiedzieć że kupowałem moje na allegro Michelin pilot sport maxx i się nie naciąłem A tak wogóle to : bry ogry
Aydaho Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 I ciąć wydatki na konsumpcję sru ! no właśnie - w związku z tym genialnym pomysłem Moon'a ograniczyłem dzisiaj drastycznie racje żywnościowe ...mojego kota w ten sposób po miesiącu oszczędnosci wystarczy na finke + polocole
MoorPH Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Nosfer, takie "wieprzowinki" (albo raczej wieprzowiny) są na Torwarze.. Ja nie jade.. ;p[br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 07:44_________________________________________________Bry
moskal Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Nosfer, takie "wieprzowinki" (albo raczej wieprzowiny) są na Torwarze.. Ja nie jade.. ;p[br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 07:44_________________________________________________Bry To w takim razie ja też nie jade. Myślałem że Poziek ma troszke inny "gust".... no ale cóż są gusta i guściki , i o nich sie nie dyskutuje
MoorPH Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Moskal a Ty myślałeś że będą tam same laski z playboya? Takie nie istnieją (no dobra moze kilka), je wszystkie możesz nazwać "dobra lustrzanka + photoshop "
moskal Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Moskal a Ty myślałeś że będą tam same laski z playboya? Takie nie istnieją istnieją istnieją Moorph , tylko Ty poprostu obracasz się nie w tym towarzystwie :polew: :polew:
franio Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Myślałem że Poziek ma troszke inny "gust".... no ale cóż są gusta i guściki , i o nich sie nie dyskutuje to już podchodzi pod fetysz...
Buba Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Myślałem że Poziek ma troszke inny "gust".... no ale cóż są gusta i guściki , i o nich sie nie dyskutuje to już podchodzi pod fetysz... raczej pod dewiacje... :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zawsze chciałem tuningować transita ;p Foto z dziś ok 6:30[br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 10:57_________________________________________________ Moskal a Ty myślałeś że będą tam same laski z playboya? Takie nie istnieją istnieją istnieją Moorph , tylko Ty poprostu obracasz się nie w tym towarzystwie :polew: :polew: Jaki cwaniak z ciebie.. A tego co było w nawiasie to juz nie cytowałeś.. ;p
Oskaro Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Póki co mam jeszcze co do gara włożyć Ale powoli zaczynam czuć się jak minister finansów , zadłużenie na karcie, wyczerpujący się debet , narastający deficyt :gwizdanie: Trzeba będzie ruszyć jakieś rezerwy, precjoza :gwizdanie: :gwizdanie: I ciąć wydatki na konsumpcję Suli - zawsze mozesz dorobic jako juror YOU CAN DANCE
Italiano Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Powiem jedno, nie ma dobrych używek, chyba że kupisz od kumpla który se zmienił felgi na większe.
AndyN Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Jakie przebiegi wytrzymują Wasze opony? Mam na myśli nowe lub prawie nowe Jaka marka i model? Jaki przebieg?
moskal Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Jaki cwaniak z ciebie.. A tego co było w nawiasie to juz nie cytowałeś.. ;p MoorpH przecież ja sie z Tobą drocze
Italiano Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Jakie przebiegi wytrzymują Wasze opony? Mam na myśli nowe lub prawie nowe Jaka marka i model? Jaki przebieg? Nowe "10 sezonów"
MoorPH Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Jaki cwaniak z ciebie.. A tego co było w nawiasie to juz nie cytowałeś.. ;p MoorpH przecież ja sie z Tobą drocze Wiem , ale i tak masz ode mnie kulke w sierpniu
Rekomendowane odpowiedzi