jawosz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 yyyyy.... To teraz nie wiem gdzie sie pojawic - wiem co i kogo zabrać ale nie wiem gdzie przyjechac Wybieralem sie do promenady aczkolwiek torwar o wiele blizej :gwizdanie:
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wybieralem sie do promenady aczkolwiek torwar o wiele blizej :gwizdanie Zgadza się
jawosz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wybieralem sie do promenady aczkolwiek torwar o wiele blizej :gwizdanie Zgadza się No to mi pomogles Zgadza się - ale które miejsce ?
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 yyyyy.... To teraz nie wiem gdzie sie pojawic - wiem co i kogo zabrać ale nie wiem gdzie przyjechac Wybieralem sie do promenady aczkolwiek torwar o wiele blizej :gwizdanie: Oficjalne info o miejscu, godzinie i dniu spota masz w pierwszym poście na górze strony Cała reszta to i wishful thinking
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Cała reszta to i wishful thinking Bzdura
Al_Capone Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ale gdzieś w psychice ślad pozostaje
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Cała reszta to i wishful thinking Bzdura You wish
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Cała reszta to i wishful thinking Bzdura You wish You wish that I would be wishing but I'm not...
MoorPH Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 yyyyy.... To teraz nie wiem gdzie sie pojawic - wiem co i kogo zabrać ale nie wiem gdzie przyjechac Wybieralem sie do promenady aczkolwiek torwar o wiele blizej :gwizdanie: Jawosz jak to gdzie.. PROMENADA!![br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 13:24_________________________________________________Oskar dziś bedziesz o 18?? czy na 19?
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Cała reszta to i wishful thinking Bzdura You wish You wish that I would be wishing but I'm not... Zrób zdjęcie obejmujące wszystkie furki obecne na dzisiejszym torwarowym spociku i wrzuć w ten wątek ... Zdjęcie bez użycia fotoszopa i innych tricków ...
jawosz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jawosz jak to gdzie.. PROMENADA!! Bede Pomachajcie jak zobaczycie przyglupa jezdzacego w kolko w niebieskiej B6
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zrób zdjęcie obejmujące wszystkie furki obecne na dzisiejszym torwarowym spociku i wrzuć w ten wątek ... Zdjęcie bez użycia fotoszopa i innych tricków ... opisz w kilku słowach atmosferę panującą na spocie w promenadzie a ja opisze ci jednym słowem atmosferę na Torwarze... za młodyś stażem w klubie, żeby pamiętać tamte dobre czasy
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zrób zdjęcie obejmujące wszystkie furki obecne na dzisiejszym torwarowym spociku i wrzuć w ten wątek ... Zdjęcie bez użycia fotoszopa i innych tricków ... opisz w kilku słowach atmosferę panującą na spocie w promenadzie a ja opisze ci jednym słowem atmosferę na Torwarze... za młodyś stażem w klubie, żeby pamiętać tamte dobre czasy Nie potrafię. Rzadko bywam Dobrze, że napisałeś "stażem"
malik Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zrób zdjęcie obejmujące wszystkie furki obecne na dzisiejszym torwarowym spociku i wrzuć w ten wątek ... Zdjęcie bez użycia fotoszopa i innych tricków ... opisz w kilku słowach atmosferę panującą na spocie w promenadzie a ja opisze ci jednym słowem atmosferę na Torwarze... za młodyś stażem w klubie, żeby pamiętać tamte dobre czasy Torwar to przeszłość, do której raczej nie wrócimy. To co pamiętam to wk***iająca spadź z drzew paskudząca lakier, brak toalet, żarcia, ochrony przed deszczem, głośna Wisłostrada i częste blokady parkingu przez autokary. Poza tym jeśli mielibyśmy sprzeczać się o staż to Promka wyrobiła już znacznie większy niż Torwar.
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zrób zdjęcie obejmujące wszystkie furki obecne na dzisiejszym torwarowym spociku i wrzuć w ten wątek ... Zdjęcie bez użycia fotoszopa i innych tricków ... opisz w kilku słowach atmosferę panującą na spocie w promenadzie a ja opisze ci jednym słowem atmosferę na Torwarze... za młodyś stażem w klubie, żeby pamiętać tamte dobre czasy Torwar to przeszłość, do której raczej nie wrócimy. To co pamiętam to wk***iająca spadź z drzew paskudząca lakier, brak toalet, żarcia, ochrony przed deszczem, głośna Wisłostrada i częste blokady parkingu przez autokary. Poza tym jeśli mielibyśmy sprzeczać się o staż to Promka wyrobiła już znacznie większy niż Torwar. Stary od czeka masz madafaka mega hiper giga megłajersa ? :polew: :polew:
miomichal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 rozumiem że spot dzisiaj jest w PROMENADZIE ??????? Pozdro,
malik Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Stary od czeka masz madafaka mega hiper giga megłajersa ? :polew: :polew: W sensie mam szczać na maskę? [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 14:07_________________________________________________ rozumiem że spot dzisiaj jest w PROMENADZIE ??????? Pozdro, Informacje o tym gdzie aktualnie odbywają się spoty masz zawsze w nagłówku tego wątku. Jak się zrobi zimniej i przeniesiemy się do Arkadii to na pewno nagłówek zostanie uaktualniony.
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 W sensie mam szczać na maskę? Nie wydaję mi się...do tego zabiegu jesteś za mało pedantyczny :polew:
MoorPH Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jawosz jak to gdzie.. PROMENADA!! Bede Pomachajcie jak zobaczycie przyglupa jezdzacego w kolko w niebieskiej B6 Nie musisz jezdzić w kółko bo nie sposób przejechać obok i nie zauważyc..
Kaśka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jawosz jak to gdzie.. PROMENADA!! Bede Pomachajcie jak zobaczycie przyglupa jezdzacego w kolko w niebieskiej B6 Nie musisz jezdzić w kółko bo nie sposób przejechać obok i nie zauważyc.. Suli nie zauważył... :gwizdanie: Tego różowego to w ogóle nie widać jak się chce coś nim napisać.
Rekomendowane odpowiedzi