PARAF Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zdrowa jest!!! :drool: Nie jeden chciałby ją...
Al_Capone Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 hmm no wsio ok ale ta pupa już za bardzo grawitacją dotknięta
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 hmm no wsio ok ale ta pupa już za bardzo grawitacją dotknięta czepiasz się szczegółów zdecydowanie. z reszta pupe tez ma fajna tylko akurat na tym zdjęciu wyszła faktycznie dziwnie... co nie zmienia faktu ze wgryzłbym się w nią...
migdalek1985 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wybieram się w tym miesiącu an chip do Rogala. Chętni na gruppenchip? Moskal? Ja bede u witka 17 wiec mozesz przyjechac
Oskaro Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 aaa wogóle tak sobie dzisiaj poobczajałem i stwiedziłem, ze INNA to mega za***ista laska. Idealnie mój typ Kochałbym ją :naughty: Idealnie Twoj typ - czyli że idealnie by siorpała pytonga ?? [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 00:16_________________________________________________ cześc , jestem tu nowy , niedawno kupiłem sobie audi , bedzie ktoś jutro w Promenadzie z Vagiem ?? chciałem sprawdzić auto czy nie bite Przywieź jakiś ładny prezent a ja przywioze VAG'a :>
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Idealnie mój typ Kochałbym ją :naughty: Idealnie Twoj typ - czyli że idealnie by siorpała pytonga ?? Bardzo trafnie to ująłeś a tak wógóle to Ktoś się chyba za bardzo chce wyspać, że go jeszcze nie ma tu. Może w nowym nabytku śpi, taki podniecony zakupem
MoorPH Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 SIema pijackie mordy [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 07:42_________________________________________________ Chłopcze , jeden tak mówił i teraz ma 1 listopada święto :naughty: :naughty: CO Ty kur** wiesz o zabijaniu
moskal Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 siema ogry Przywieź jakiś ładny prezent a ja przywioze VAG'a :> ok , trzymam cie za słowo Moskal - nie nazywaj swojego nowego zakupu "parówą". Może ona jeździ na 15", ale to P.S.: Zapakuj moją smyczkę. Bo przecież być klubowiczem i nie posiadać klubowej smyczy to wstyd... jest parówą bo i kształt i kolor na to wskazuje :polew: smyczy bede miał wiecej , jak ktoś chce to zapraszam , ale bede dopiero po 20:00
Pingvin Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 .i.KALI.i. ale to trzecie zdjęcie od dołu to dla mnie troszkę dziwne jest - spójrz na trójkącik - tam coś wystaje, wygląda jak fujarka . Reszta jest
moskal Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Acha , bym zapomniał Andy mam jeszcze 7 dni wolnego
MoorPH Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Acha , bym zapomniał Andy mam jeszcze 7 dni wolnego A nie mówiłem że jak sie pogada to jeszcze sie przeciągnie?? ;p moskal jedna smyczke dla mnie rezerwuj
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Acha , bym zapomniał Andy mam jeszcze 7 dni wolnego Dzięki. W pierwszej chwili nie zauważyłem Farciarz
moskal Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 moskal jedna smyczke dla mnie rezerwuj ołrajt
Al_Capone Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Wybieram się w tym miesiącu an chip do Rogala. Chętni na gruppenchip? Moskal? Ja bede u witka 17 wiec mozesz przyjechac we wt znaczy sie? na hamowanie czy chipa?
Nosfer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Porządnych rozmiarów zadzior :naughty:
PARAF Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Chłopaki, a macie może na zbyciu jakieś naklejeczki klubowe...? Jeśli coś się znajdzie - zapakujcie na spocik, chętnie odkupie po dobrej cenie :>
Nosfer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 One sie stają bezcenne.. :gwizdanie:
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ooo własnie jakby dało rade to i ja bym się pisał na naklejeczki i smyczke dzisiaj W końcu odbiore auto od mechaniora dziś i przydałoby się jej jakoś wynagrodzić ten czas tęsknoty za mną a co do mojej przyszłej żony zobaczcie jak tutaj porywa publike i jak pieknie śpiewa bez playbacku.
migdalek1985 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Wybieram się w tym miesiącu an chip do Rogala. Chętni na gruppenchip? Moskal? Korekta programu, z 3 h bede. Bry Ja bede u witka 17 wiec mozesz przyjechac we wt znaczy sie? na hamowanie czy chipa? [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 09:38_________________________________________________korekta programu 3 h bede
Rekomendowane odpowiedzi