Korzeń Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Moskal i jego wada wzroku :doh1: lewe +17 dioptrii prawe troszke lepsze +15 dioptrii to na co Ty masz to L4? to to na rente trzeba iść
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Moskal i jego wada wzroku :doh1: lewe +17 dioptrii prawe troszke lepsze +15 dioptrii to na co Ty masz to L4? to to na rente trzeba iść starałem sie ale komisja mnie odrzuciła , powód : "zbyt młody i przystojny"
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Moskal i jego wada wzroku :doh1: lewe +17 dioptrii prawe troszke lepsze +15 dioptrii to na co Ty masz to L4? to to na rente trzeba iść starałem sie ale komisja mnie odrzuciła , powód : "zbyt młody i przystojny" Było iść na komisję bez pingli na nosie?! Było?!
lukaszr Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 "zbyt młody i przystojny" W którym miejscu ?
Aydaho Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mowisz o koledze Migdałekcostamkurwa ??? :polew: :polew: brada - chyba musisz wziąć coś na alergię
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 "zbyt młody i przystojny" W którym miejscu ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 12:41_________________________________________________ Moskal i jego wada wzroku :doh1: lewe +17 dioptrii prawe troszke lepsze +15 dioptrii to na co Ty masz to L4? to to na rente trzeba iść starałem sie ale komisja mnie odrzuciła , powód : "zbyt młody i przystojny" Było iść na komisję bez pingli na nosie?! Było?! polak mądry po szkodzie :kox:
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_co_tym_myslicie_oplaca_sie_brac_i_ktura_1_czy_2_czy_3_prosze_o_doradzenie-t91135.0.html;msg1037712#msg1037712
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mowisz o koledze Migdałekcostamkurwa ??? :polew: :polew: brada - chyba musisz wziąć coś na alergię Nastepnym razem zjaram sie trawą to może mnie nawet będzie śmieszyć dopinam sie :kox:
MoorPH Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Chyba grozą powiało? Właściciel nie zbladł troszkę? właściciel nie znał angielskiego i do teraz nie wie o co chodzi. chłopaki szybko schowali Vaga i tyle Mowisz o koledze Migdałekcostamkurwa ??? :polew: Pyta się - masz Vag'a ? - odpowiedź - NIE !!! Zaczałem Vag'ować Moskalowi furę - podchodzi - "mówiłeś że nie masz VAG'A" - odpowiadam "To Kokosa" a Kokos "ku***a przecież ja nawet nie wiem jak z tego korzystać" - ale nie skumał
Flyer Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie wiem, czy bylo http://www.joemonster.org/filmy/18147/10_narkotykow_ktorych_nie_powinienes_brac_przed_jazda_samochodem
Al_Capone Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 no mnie to wlasnie srednio smieszy... Podrobka skeczow takiego angola. Nazwiska nie pamietam.
moro99 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 panowie Szybkie pytanko oddalem 4ke do mechanika - jednego z kolegow z tego forum dowiedzialem sie ze mam urwany kruciec ktory uruchamia zawor upustowy w turbawce - co skutkuje przeladowaniem silnika. jakie bubu moze sie stac silnikowi z tego powodu?
poziek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 panowie Szybkie pytanko oddalem 4ke do mechanika - jednego z kolegow z tego forum dowiedzialem sie ze mam urwany kruciec ktory uruchamia zawor upustowy w turbawce - co skutkuje przeladowaniem silnika. jakie bubu moze sie stac silnikowi z tego powodu? silnikowi mniej turbinie bardziej bo nie idzie ciśnienie aby otworzyć tłoczek koniecznie musisz wymienić DV
moro99 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 no sprawa bedzie juz jutro zalatwiona DV zamowiony w Audi
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ooo, "Księgowy" tszyma rękę na pulsie ...
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ooo, "Księgowy" tszyma rękę na pulsie ... zeby kiedyś nie trzymał na twoim gardle :kox: :naughty: :naughty: :naughty:
Oskaro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie wiem, czy bylo http://www.joemonster.org/filmy/18147/10_narkotykow_ktorych_nie_powinienes_brac_przed_jazda_samochodem za***iste - mało się nie popłakałem :polew: Ecstasy jest the best [br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 16:01_________________________________________________ Ooo, "Księgowy" tszyma rękę na pulsie ... zeby kiedyś nie trzymał na twoim gardle :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: - no i poszczałem się ze śmiechu :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :polew: :polew: :good: :good: - ku*rwa Moskal - to jest najlepsza riposta jaką tu przeczytalem
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oskaro, LSD się nażarłeś? To Moskal, nie Poziek. Moskal. Kumkasz?
Oskaro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oskaro, LSD się nażarłeś? To Moskal, nie Poziek. Moskal. Kumkasz? Tak się z tego lałem że nie zauważyłem - już zmieniłem - a tak swoją drogą to dlaczego obok mnie siedzi wielki rózowy królik ??
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oskaro, LSD się nażarłeś? To Moskal, nie Poziek. Moskal. Kumkasz? może sie juz zjarał , obiecuje to od południa :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi