MoorPH Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 u mnie w Grodzisku pod blokiem jest jeszcze taniej ,bo do ceny zakupu folii wystarczy doliczyć sześć bronków :kox: :polew: Spoko, to sie jakoś dogadamy ;p Przywioze najwyżej całą krate ;D [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 09:55_________________________________________________ czy wiecie, że dzisiaj jest już piątek? weekendu początek Taa.. Ja mam juz 3 dni imprezy za sobą.. Dobrze że dziś wolne mam..
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Spoko, to sie jakoś dogadamy ;p Przywioze najwyżej całą krate ;D nie ruszam tylnej szyby w sedanie , w kaftanie by mnie wywieźli spod bloku
MoorPH Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 nie ruszam tylnej szyby w sedanie , w kaftanie by mnie wywieźli spod bloku Właśnie o to chodzi ze tył jest najgorszy.. Ostatnio musiałem sobie umyć ją od wewnątrz.. po 10 min wk***i** się i zostawilem ją..
Korzeń Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Co jak co, ale tylną szybę jako jedyną to bym sobie przyciemnił....
AndyN Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Co jak co, ale tylną szybę jako jedyną to bym sobie przyciemnił.... Moskal, przyciemniaj tył, przyciemniaj Pośmiejemy się na spocie z efektów
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Właśnie o to chodzi ze tył jest najgorszy.. Ostatnio musiałem sobie umyć ją od wewnątrz.. po 10 min wk***i** się i zostawilem ją.. u mnie w moich rodzinnych stronach (Toruń) jest magik który mi przyciemniał auto w 2 godziny za 150 pln ale niestety teraz jest zagranicą za tą cene odebrał wszystkim zakładom przyciemniającym klientele , a roboty miał w ch.uj Moskal, przyciemniaj tył, przyciemniaj Pośmiejemy się na spocie z efektów widzisz Andy , nie masz bladego pojęcia w tym temacie a sie udzielasz z czego chciałbyś sie pośmiać , opowiedz mi [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 11:19_________________________________________________weź lepiej przeskocz do działu "warsztat" i zrób tutoriala z montażu BT
AndyN Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Chyba tam nigdy nie zaglądałeś Już zrobiłem Dość szydery z mojej strony. Spadek formy, spać się chce
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dość szydery z mojej strony. Spadek formy, spać się chce idź sie kimnij bo forma faktycznie słaba.
wit.s Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 (...) Nosferejk, nie wklejaj takich fotek, bo jeszcze Papciu Wiciu dostanie zawału czy coś w tym stylu - w jego wieku nie można się mocno podniecać Eee, tam. Jak dożyjesz tego wieku, to będziesz wiedział, ze od tych spraw nie dostaje się zawału, tylko co najwyżej ch*jem można se oko wybić. Nam to nie grozi, bo nosimy okulary
Al_Capone Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Wujek witek mistrz ciętej riposty
AndyN Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Znacie to?: Etapy życia faceta: I. wierzy w Świętego Mikołaja II. nie wierzy w Świętego Mikołaja III. przebiera się za Świętego Mikołaja IV. wygląda jak Święty Mikołaj
Oskaro Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Oskar nie mają takic spinek. Oddam ci ją we wtorek. Obejrzałem katalogi kilku firm i tylko w aso je dostaniesz Jest jedna firma - tylko problem w tym ze sprzedaja po 100 szt. wiec sie zdziwilem ze ktos sprzedaje pojedynczo Thanks anyway[br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 13:30_________________________________________________ czy wiecie, że dzisiaj jest już piątek? weekendu początek Pisze się ktoś na moją impreze do SPACE'a jutro? Ja się pisze zawsze na impreze - ale 3 dzien z rzedu nie dam rady
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja się pisze zawsze na impreze - ale 3 dzien z rzedu nie dam rady a jak było wczoraj ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: grubo ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Aydaho Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja się pisze zawsze na impreze - ale 3 dzien z rzedu nie dam rady a jak było wczoraj ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: grubo ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: wszystkie jeże popękały
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja się pisze zawsze na impreze - ale 3 dzien z rzedu nie dam rady a jak było wczoraj ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: grubo ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: wszystkie jeże popękały o kutwa
Oskaro Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 No jak mogło być ? za***iście Pewna ręka Lukasa polewała więc nie uroniła się nawet kropelka :>
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 a tak wogóle to co wy kur.wa chcecie od tego paska na przedniej szybie w moim starym struclu ???? duża zaletą było to ze jesli ktos stał 5 metrów przed samochodem to patrząc od frontu nie widział czy ktoś jest w środku czy jest pusto :kox: Paliliśmy blanty w aucie zaparkowanym przy chodniku w Toruniu w biały dzień i nikt nawet z przechodniów nie przypuszczał co sie dzieje w środku
AndyN Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 To zdjęcie to w okolicach Czernobyla było robione?
poziek Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Kurfa sam sobie taki pasek pierdylnę w Evce :kox: :naughty:
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 To zdjęcie to w okolicach Czernobyla było robione? tak, półtora kilometra od miejsca w którym sie urodziłeś [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 14:42_________________________________________________ Kurfa sam sobie taki pasek pierdylnę w Evce :kox: :naughty: masz lusterko klejone do przedniej szyby ????
Rekomendowane odpowiedzi