MoorPH Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Czy to prawda, że można było kupić bilety w dniu koncertu przed wejściem na teren lotniska? Podobno u koników także, tańsze niż w kasach Na CB gość chciał sprzedać 3 bilety za 100zł. Słyszalem bo akurat jechałem na Poznań.
Nosfer Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Malik twój avatar przyprawia mnie o drżenie rąk
Nosfer Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witaj, rowerowy szambelanie Pamiętaj, żeby na spot zabrać mi smycze
Korzeń Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 o dzień dobry moje małe oszołomy Bóbr wrócił :polew: Czytałeś poprzednie strony rowerzysto?
malik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Malik twój avatar przyprawia mnie o drżenie rąk Tylko nie nabrudź :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Misiaki, jedzie ktoś z Was jutro albo dzisiaj do Radomia ?
poziek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 o dzień dobry moje małe oszołomy :shocked: :shocked: :shocked: A ty nie na trasie błotnej ? :naughty:
Nosfer Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zatrzymał się na chwile, żeby wazelinę w poobcierane pachwiny powcierać..
poziek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zatrzymał się na chwile, żeby wazelinę w poobcierane pachwiny powcierać.. Ja słyszałem, że na wyścig Boberek wyjmuje oba jajka i chowa do sakiewki Po wyscigu podłącza nasieniowody i podobno działają jak nówki, nieśmigane :naughty: :naughty:
Korzeń Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 A co Ty Księgowy tak awatarami żonglujesz? W sumie dobrze, że awatarami, a nie jajkami Boberka :polew:
AndyN Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 A mnie zastanawia co P. vel "Księgowy" jeszcze robi na tym forum? A4 (podobno najszybsze w PL) już sprzedał a ciągle na forum jest i ma w dodatku zielony znaczek?
poziek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 A mnie zastanawia co P. vel "Księgowy" jeszcze robi na tym forum? Masz rację...ponownie zalogowałem się na forum w kupie siła :kox:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 10:58_________________________________________________ A4 (podobno najszybsze w PL) już sprzedał a ciągle na forum jest i ma w dodatku zielony znaczek? Najszybsze w PL jak do tej pory ale jakby znalazło się jakieś lepsze to podkręcamy boost u Kuby i jedziemy na zawody Andy jak chcesz to zaproponuję cie na moderatora zamiast mnie :naughty: :naughty: :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Najszybsze w PL jak do tej pory ale jakby znalazło się jakieś lepsze to podkręcamy boost u Kuby i jedziemy na zawody Z tymi zawodami to "ciągle pod górkę"
boberek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witaj, rowerowy szambelanie Pamiętaj, żeby na spot zabrać mi smycze no mam je w bagażniku cały czas pozstaram sie jutro być
poziek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 pozstaram sie jutro być :shocked: :shocked: :shocked:
boberek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zatrzymał się na chwile, żeby wazelinę w poobcierane pachwiny powcierać.. Ja słyszałem, że na wyścig Boberek wyjmuje oba jajka i chowa do sakiewki Po wyscigu podłącza nasieniowody i podobno działają jak nówki, nieśmigane :naughty: :naughty: hokus pokus zazdrościsz :polew: [br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 11:10_________________________________________________ pozstaram sie jutro być :shocked: :shocked: :shocked: a co chcesz sie przytulic :kox:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 11:10_________________________________________________ o dzień dobry moje małe oszołomy Bóbr wrócił :polew: Czytałeś poprzednie strony rowerzysto? zaraz zaczne czytac
Rekomendowane odpowiedzi