MoorPH Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 13:33_________________________________________________ A to ona nie mówiła Ci że sie znamy?? Oj, ta Paulina faktycznie , niedobre dziewuszysko Ale dupina Fajna :>
moskal Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ostatnia : brewki do góry i dziubek w standardzie :polew: :polew:
Hugo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 lampa... a Ty co widzisz erotomanie?
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A już myslałem, że i prezes da się namówić na wieprzowinki na Torwarze :kox: :kox:
Carlos Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 co widać na załączonym obrazku hehehe?
MoorPH Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja pierdo**, jaka cisza.. Zdążyłem z Mińska dojechać a tu 3 posty.. :|
kokos Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 siema,obrotniaki stoleczne,potrzebuje namiar na dobrego papuge od spraw spadkowych,moze ktos ma ? albo zna osobiscie,bede wdzieczny za dobry kontakt.pzdr
PIXI Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 bry Hornet - dobrze wychowałeś żone i jeszcze raz Pzdr z tego co wiem to jeszcze nie żonę zresztą patrz podpis :gwizdanie: Masz rację Krzyniek - Hornet sooory nie zauważyłem
Buba Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 bedzie ktos na Cargo dzisiaj czy wszyscy pija?
.i.KALI.i. Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja pije Jak cos to zapraszam do mnie
PIXI Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja pije Jak cos to zapraszam do mnie Ja też KALI ale mam za daleko( mówiłem Ci w KFC ) i promile nie pozwalają .... no wiesz a z kim pijesz ?? Ja pitole ale masz serdaczek na zdjęciu z moich czasów chyba.... za ten kożuszek dostałbym trochę dobrego Dawaj trzeba coś gadać bo Poznań śpi .... Ja proponuje po ziarenku a po tem po malborku ... idę zajarać zara bede No a teraz na drugą nogę ..za tych co nie piją (np. żona )
.i.KALI.i. Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Pixi pijemy sobie dobrą ekipą naprawde przyjemną. 2 gości i 4 laski Jest dobrze, baaardzo dobrze... Może dasz rade chociaż na papieroska podjechać do nas? wymiękasz?
PIXI Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nareszcie KALI odezwałeś się ..pogratulować Lasek (4) no i gości (2) No po tylu głębszych to na pewno wymiękam - żałuje ale musisz mi wybaczyć z racji odległości A Moor jest bo wy to raczej parami chodzicie a tak na poważnie to fajne pupcie dziś zapodał Wszystkiego Naj (spóżnione ale szczere ) bo to chyba imprezka z okazji Twojego święta Michał .. ( oczko ??? ) [br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 22:57_________________________________________________ Chyba zmienie zawód na czyściciela basenu [br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 23:18
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 bry Hornet - dobrze wychowałeś żone i jeszcze raz Pzdr z tego co wiem to jeszcze nie żonę zresztą patrz podpis :gwizdanie: Masz rację Krzyniek - Hornet sooory nie zauważyłem luzik - właśnie się najbutałem :decayed: ciao wieprze mam nadzieje że od poniedziałku również będą jakieś mięsa :>
PIXI Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Hornet teraz widzę ( chyba po paru głębszych ) wzrok mi się zaostrzył ...do naszego ślubu itd.... ja też swoje już wypiłem
MoorPH Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A Moor jest bo wy to raczej parami chodzicie Tylko bez podtekstów prosze..
Rekomendowane odpowiedzi