Flyer Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Michał ..Ty nie grasz przypadkiem w tej reklamie AVIVA Comercial Union? A ja myslalem, ze to Wiciu 10 years ago...
Italiano Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Michał ..Ty nie grasz przypadkiem w tej reklamie AVIVA Comercial Union? A ja myslalem, ze to Wiciu 10 years ago... O tym samym pomyślałem :>
Korzeń Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Adrian poprosimy o poprzedni awatar !
jawosz Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Witam wszystkich. Przepraszam za zawracanie d*py ale potrzebuje pomocy, czy jest ktos dostepny jutro i ma mozliwosc podpiecia VAG do mojego samochodu? niestety moja niebieska strzałka dzisiaj straciła moc :/ mam tzw. dziury w gazie. Daje do dechy nic nic nic nic i nagle lapie obroty i idzie.... na kazdym biegu tak samo. Przepraszam ze tutaj pisze ale potrzebuje pomocy kogos z W-wy (próbowałem ze sapnky'm sie umówic ale on dopiero w niedziele moze a ja musze wiedziec co i jak żeby do mechaniora skoczyć. Jezeli zaden klubowicz to przynajmniej dobry warsztat gdzie maja VAG. Pozdrawiam
musti Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Fort Wola czy Arkadia? Proponuję Fort-Wola
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Witam wszystkich. Przepraszam za zawracanie d*py ale potrzebuje pomocy, czy jest ktos dostepny jutro i ma mozliwosc podpiecia VAG do mojego samochodu? niestety moja niebieska strzałka dzisiaj straciła moc :/ mam tzw. dziury w gazie. Daje do dechy nic nic nic nic i nagle lapie obroty i idzie.... na kazdym biegu tak samo. Przepraszam ze tutaj pisze ale potrzebuje pomocy kogos z W-wy (próbowałem ze sapnky'm sie umówic ale on dopiero w niedziele moze a ja musze wiedziec co i jak żeby do mechaniora skoczyć. Jezeli zaden klubowicz to przynajmniej dobry warsztat gdzie maja VAG. Pozdrawiam kolego napisz wiadomość do użytkownika Adecneo dokładnie ten: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/adecneo-u6405.html na bank Ci pomoże :good: :good:
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 dzieki, juz napisalem spoko, myślę że jak zadzwonisz to będzie lepiej tutaj masz tel bezpośredni: 512 375 159 powiedz, że dzwonisz od Poźka
jawosz Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 spoko, myślę że jak zadzwonisz to będzie lepiej tutaj masz tel bezpośredni: 512 375 159 powiedz, że dzwonisz od Poźka To jutro w takim razie zadzwonie z rana
spanky Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Witam wszystkich. Przepraszam za zawracanie d*py ale potrzebuje pomocy, czy jest ktos dostepny jutro i ma mozliwosc podpiecia VAG do mojego samochodu? niestety moja niebieska strzałka dzisiaj straciła moc :/ mam tzw. dziury w gazie. Daje do dechy nic nic nic nic i nagle lapie obroty i idzie.... na kazdym biegu tak samo. Przepraszam ze tutaj pisze ale potrzebuje pomocy kogos z W-wy (próbowałem ze sapnky'm sie umówic ale on dopiero w niedziele moze a ja musze wiedziec co i jak żeby do mechaniora skoczyć. Jezeli zaden klubowicz to przynajmniej dobry warsztat gdzie maja VAG. Pozdrawiam jezeli problem pojawil sie bo auto stalo na deszczu [dzsiaj padalo] to poczekaj az przeschnie i zobacz czy problem bedzie sie powtarzal ... niestety wczeniej pomoc nie moge ... p.s ku***a, jak ja dawno nie pisalem w tym wieśniackim wątku ...
Buba Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 dzieki, juz napisalem spoko, myślę że jak zadzwonisz to będzie lepiej tutaj masz tel bezpośredni: 512 375 159 powiedz, że dzwonisz od Poźka Bedzie dym
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Witam wszystkich. Przepraszam za zawracanie d*py ale potrzebuje pomocy, czy jest ktos dostepny jutro i ma mozliwosc podpiecia VAG do mojego samochodu? niestety moja niebieska strzałka dzisiaj straciła moc :/ mam tzw. dziury w gazie. Daje do dechy nic nic nic nic i nagle lapie obroty i idzie.... na kazdym biegu tak samo. Przepraszam ze tutaj pisze ale potrzebuje pomocy kogos z W-wy (próbowałem ze sapnky'm sie umówic ale on dopiero w niedziele moze a ja musze wiedziec co i jak żeby do mechaniora skoczyć. Jezeli zaden klubowicz to przynajmniej dobry warsztat gdzie maja VAG. Pozdrawiam jezeli problem pojawil sie bo auto stalo na deszczu [dzsiaj padalo] to poczekaj az przeschnie i zobacz czy problem bedzie sie powtarzal ... niestety wczeniej pomoc nie moge ... p.s ku***a, jak ja dawno nie pisalem w tym wieśniackim wątku ... śmierdzisz...sp***rzaj :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 22:44_________________________________________________ dzieki, juz napisalem spoko, myślę że jak zadzwonisz to będzie lepiej tutaj masz tel bezpośredni: 512 375 159 powiedz, że dzwonisz od Poźka Bedzie dym A jak, sama chciała matka Teresa :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 jawosz zadzwon teraz powiedz ze pilna sprawa i ze Poziek ci kazal :laghing2:
hornet Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Turbodymomen zawstydził Bobra, zna 1500 bitów :polew: Jebłem jak widziałem reklamę :polew: :polew:
jawosz Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 jezeli problem pojawil sie bo auto stalo na deszczu [dzsiaj padalo] to poczekaj az przeschnie i zobacz czy problem bedzie sie powtarzal ... niestety wczeniej pomoc nie moge ... p.s ku***a, jak ja dawno nie pisalem w tym wieśniackim wątku ... hehe spoko :-) jutro sprawdze a tam nie az taki wiesniacki [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 22:48_________________________________________________qrwa jak mnie wkrecacie to bedzie jazda
Buba Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Turbodymomen zawstydził Bobra, zna 1500 bitów :polew: Jebłem jak widziałem reklamę :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: nikt cie nie wkreca, zobacz ostatni post http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_warszawskiewtorki_g1900_promenada_poziom_3-t45.46410.html
spanky Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 śmierdzisz...sp***rzaj :naughty: :naughty: :naughty: czyli w dalszym ciągu wieś śpiewa i tańczy wpadne za 500 postów ...
PIXI Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Sory że się odzywam ale jazda to już jest
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 śmierdzisz...sp***rzaj :naughty: :naughty: :naughty: czyli w dalszym ciągu wieś śpiewa i tańczy wpadne za 500 postów ... tacy jak ty czyszczą mi felgi :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi