Buba Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Odkryles ze masz posladki... :mysli: Zyciowe takie...
Al_Capone Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Pytanie co będzie w nich rezał...
Reggi Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Odkryłem coś czego szukałem, co było mi niezbędne. Okazało się, że to bardziej na "wyciągnięcie ręki " niż myślałem Jak coś zdziałam to się pochwale
moskal Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Pytanie co będzie w nich rezał... drugą dziure do robienia kupy jedna jest niewydolna
Reggi Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Pytanie co będzie w nich rezał... No przeca nie mówiłem o swoich pośladkach
moskal Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Pytanie co będzie w nich rezał... No przeca nie mówiłem o swoich pośladkach aaaaa, no to sory
Italiano Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Pytanie co będzie w nich rezał... No przeca nie mówiłem o swoich pośladkach Ragga :wtf: Odpowiedź to ... pośladki Jak to nie? A to co napisałeś to co?
Reggi Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Jak to nie? A to co napisałeś to co? Pośladki ?
Korzeń Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s
MoorPH Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Kolkov masz moze instrukcje do swojego radyjka?? niemieckom a co Ci potrzeba? A potrzeba mi wiedzieć jak ustawić to cholerstwo.. Bo jak słucham TAPE ( u mnie emulator mp3 - przez adapter) to o pelnych godz wlacza sie radyjko na wiadomosci.. Wszystko fajnie pieknie.. Ale wlacza sie stacja której nie slucham a mianowicie JEDYNKA polskiego radia.. I ciekawy jestem jak to zmienić..
Kolkov Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 A potrzeba mi wiedzieć jak ustawić to cholerstwo.. Bo jak słucham TAPE ( u mnie emulator mp3 - przez adapter) to o pelnych godz wlacza sie radyjko na wiadomosci.. Wszystko fajnie pieknie.. Ale wlacza sie stacja której nie slucham a mianowicie JEDYNKA polskiego radia.. I ciekawy jestem jak to zmienić.. coś kombinowałem i to wyłączyłem, bo jak się wiadomości załączą to nawet wyciszyć na maxa się nie da. Sprawdze to i dam Ci znać a w ogóle to cycuchy
MoorPH Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Turbodymomen zawstydził Bobra, zna 1500 bitów :polew: Jebłem jak widziałem reklamę :polew: :polew: To powinno być inaczej.. Turbodymomen zawstydził Boberka, przepedałował 150 km, a Boberek tylko 100 :polew:
AndyN Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 http://www.widelec.pl/widelec/1,99760,7095868,Zdjecia_dnia__Modelki_topless_na_ulicach_Manchesteru.html
letallec Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Kolkov masz moze instrukcje do swojego radyjka?? niemieckom a co Ci potrzeba? A potrzeba mi wiedzieć jak ustawić to cholerstwo.. Bo jak słucham TAPE ( u mnie emulator mp3 - przez adapter) to o pelnych godz wlacza sie radyjko na wiadomosci.. Wszystko fajnie pieknie.. Ale wlacza sie stacja której nie slucham a mianowicie JEDYNKA polskiego radia.. I ciekawy jestem jak to zmienić.. Wylacz TP
Kolkov Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Wylacz TP o to to właśnie :doh1: (nigdy nie pamiętam czy AF czy TP )
MoorPH Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 No ale wlasnie mi to nieraz by sie przydalo.. Wiec chce wiedzieć (choć moze nie bede tego używać), jak i czy mozna zmienić ta jeb.ana czestotliwość..
Reggi Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Środkowej wymiona wyglądają całkiem..mlecznie
Kolkov Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 sweet !!! !!! !!! :kox:
Italiano Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Ta, szczególnie że ma silikony
Rekomendowane odpowiedzi