Nosfer Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 k**wa !! Zapomniałem, że spot dzisiaj :doh1: :polew:
poziek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 ku***a !! Zapomniałem, że spot dzisiaj :doh1: :polew: Na Torwarze dzisiaj przezarąbiście
poziek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Poziek skad masz kropka?? A takie tam pierdoły
Tukan Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Poziek skad masz kropka?? Zapewne z internetu
moro99 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 najpierw Moskal teraz Poź - akcja "Przygarnij Kropka" trwa
musti Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 No i ja opyliłem autko za dobrą cenę . Na wiosne rozglądam się za moto Kawa Z750 a co do autka to a4 B6 tylko hmm... 1.9TDI & 1.8T . . .
kokos Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Poziek skad masz kropka?? A takie tam pierdoły przypucuj sie komu po chamsku po rajtach pojechales?
musti Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Kokos jak Ci się sprawuje diselek ?
kokos Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Kokos jak Ci się sprawuje diselek ? nie wiem? nic nie robie to chyba dobrze?sorry wczoraj pasek i napinacz wymienilem o kurrr... jeszcze Tomkowi za graty nie zaplacilem :gwizdanie:
musti Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 nie wiem? nic nie robie to chyba dobrze?sorry wczoraj pasek i napinacz wymienilem o kurrr... jeszcze Tomkowi za graty nie zaplacilem :gwizdanie To dobrze bo ja swoją sprzedałem i bede szukał B6 w dislu raczej wiec pytam
ono Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Dzisiaj spocik gicio , nie śmierdziało nie pizgało, tylko co to za typ w tym bMw co dar ryja ciągle ?
kokos Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Dzisiaj spocik gicio , nie śmierdziało nie pizgało, tylko co to za typ w tym bMw co dar ryja ciągle ? nie bylo mnie ale sie domyslam o kogo chodzi, czasami przyjezdza na spoty popatrzec z bliska na porzadne auta a ryja to on zawsze drze,
poziek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Poziek skad masz kropka?? A takie tam pierdoły przypucuj sie komu po chamsku po rajtach pojechales? jak to komu ? HooojRajdowi
kokos Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Poziek skad masz kropka?? A takie tam pierdoły przypucuj sie komu po chamsku po rajtach pojechales? jak to komu ? HooojRajdowi ale ty kurfa monotematyczny jestes , a ja gupi ze sie od razu nie domyslilem
Reggi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ragga bo mi sie spalil silniczek w szczoteczce elektrycznej. Za ile bys mial :decayed Zdemontuj lasce z wibratota Zmasowany atak na Poźowca trwa :polew:
Nosfer Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Temat Ale masz Michas opozycję.. Naliczyłem tak ze 4 osoby..
kokos Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Temat Ale masz Michas opozycję.. Naliczyłem tak ze 4 osoby.. wez jeszcze mnie pod uwage, :gwizdanie:Poziek teraz tak zwaznial ze jak wczoraj ok.16,00 przecinal katowicka to nawet klaksonu nie slyszal
poziek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Temat Ale masz Michas opozycję.. Naliczyłem tak ze 4 osoby.. do tego jedna w ciąży więc trzeba jej wybaczyć [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 22:35_________________________________________________ Temat Ale masz Michas opozycję.. Naliczyłem tak ze 4 osoby.. wez jeszcze mnie pod uwage, :gwizdanie:Poziek teraz tak zwaznial ze jak wczoraj ok.16,00 przecinal katowicka to nawet klaksonu nie slyszal :shocked: :shocked: co?????????????? nic nie słyszę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Cooo ??? :naughty: :naughty:
kokos Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 wypier...dol ten komin z tylu to uslyszysz :polew:przecinales katowicka w hrabstwie Nadarzyn,w kierunku swojej twierdzy
Rekomendowane odpowiedzi