MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Juz ide suko... ....bujnąć sobie skórą A co na to Paulina?
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 A co na to Paulina? a nie wiesz ze panuje tu zasada: Mniej wiesz, spokojniej śpisz. Olek a ta od Ciebie chyba za kare w tych zajebiaszczych kapciach pod drzwiami siedzi Jakoś totalnie nie moj styl. Jedynie akcja - Klęknij, ziewnij jest dla niej odpowiednia [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 14:41_________________________________________________ jest gdzie moczyć tylko trzeba wybrac się na odpowiednie mokradła i szukac swojego jeziorka Trzeba mieć jeszcze dobrą wędkę Sądzę ze ta wystarczy :gwizdanie: http://www.allegro.pl/item787978724_wedka_daiwa_mission_carp_x_3_90m_3_5lb_3_skl.html To ja Ci powodzenia życze jak na taką wędkę chcesz złowic lachona :polew:
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Juz ide suko... ....bujnąć sobie skórą A co na to Paulina? nie wiem , wątpie żeby znała Kali-ego Panowie jest sprawa , kolega (kawał chooja zresztą) sprzedaje swoje ADP za 16.500 :shocked: :shocked: kupujący ma wejść na temat o tym aucie na naszym forum i przeczytać opinie...dobre opinie moze wspólnymi siłami pomóżmy facetowi żeby nie popełnił błedu oto link do tematu , licze na waszą kreatywność , wiem że jesteście nią obdarzeni aż nadto http://www.a4-klub.pl/smf/a4_16_adp_97r_by_musti-t70294.0.html Żartowałem , nie róbmy obciachu bo jeszcze przyjdzie Cuber i mi wsadzi kropka na stan
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 To ja Ci powodzenia życze jak na taką wędkę chcesz złowic lachona :polew: A co nie złowisz na taka? wedke na bok i juz ją
musti Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Panowie jest sprawa , kolega (kawał chooja zresztą) sprzedaje swoje ADP za 16.500 :shocked: :shocked: kupujący ma wejść na temat o tym aucie na naszym forum i przeczytać opinie...dobre opinie moze wspólnymi siłami pomóżmy facetowi żeby nie popełnił błedu oto link do tematu , licze na waszą kreatywność , wiem że jesteście nią obdarzeni aż nadto http://www.a4-klub.pl/smf/a4_16_adp_97r_by_musti-t70294.0.html Dzięki ale wiecie Moskal pałka sobie w mordkę pluje że za tyle kaski sprzedałem autko
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Żartowałem , nie róbmy obciachu bo jeszcze przyjdzie Cuber i mi wsadzi kropka na stan Ech.. a juz sie rozpisywałem..
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Dzięki ale wiecie Moskal pałka sobie w mordkę pluje że za tyle kaski sprzedałem autko ja sobie w mordke nie pluje , chce tylko żeby nowy właściciel sobie nie pluł :polew: :polew: [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 14:51_________________________________________________ Ech.. a juz sie rozpisywałem.. ej stary , jedno dwa zdania możesz napisać
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ej stary , jedno dwa zdania możesz napisać Ale miało być z polotem.. A nie zmieszcze sie w 2 zdaniach :gwizdanie:
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 A co nie złowisz na taka? aaaaa to znaczy że masz specjalną wedke DO TEGO. Ja musze sobie radzić bardziej tradycyjnymi środkami
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ej stary , jedno dwa zdania możesz napisać Ale miało być z polotem.. A nie zmieszcze sie w 2 zdaniach :gwizdanie: nie stawiaj kropek/przecinków. bedzie wilk syty i owca cała
musti Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Dzięki ale wiecie Moskal pałka sobie w mordkę pluje że za tyle kaski sprzedałem autko ja sobie w mordke nie pluje , chce tylko żeby nowy właściciel sobie nie pluł :polew: :polew: [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 14:51_________________________________________________ Ech.. a juz sie rozpisywałem.. ej stary , jedno dwa zdania możesz napisać Moskal on nie będzie pluł bo wiadomo co w aucie piszczy Uważam że cena dobra była jak za autko haha
Aydaho Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Cierpliwość ... karą za punktualność - PKP :polew:
krzyniek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 tym nie poszło :kox: :polew: :polew: miałem podobną akcję na imprezie tylko że szło dwóch gości, jednego zdjąłem łokciem przez przypadek :gwizdanie: a drugi się strasznie rzucał podobnie jak ten na filmie niestety dla niego również się to źle skończyło a my z kumplem dostaliśmy zakaz wstępu do lokalu na 2miechy a chciałem go po prostu przeprosić :gwizdanie:
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 miałem podobną akcję na imprezie tylko że szło dwóch gości, jednego zdjąłem łokciem przez przypadek :gwizdanie: a drugi się strasznie rzucał podobnie jak ten na filmie niestety dla niego również się to źle skończyło a my z kumplem dostaliśmy zakaz wstępu do lokalu na 2miechy a chciałem go po prostu przeprosić :gwizdanie: poszedł liść ???
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzyniu wystarczy, że da takiemu z plaskacza Używając swojej szpadlo-dłoni :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 15:11_________________________________________________ Krzyniu wystarczy, że da takiemu z plaskacza Używając swojej szpadlo-dłoni :gwizdanie: W końcu lubelski węgiel..
krzyniek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 miałem podobną akcję na imprezie tylko że szło dwóch gości, jednego zdjąłem łokciem przez przypadek :gwizdanie: a drugi się strasznie rzucał podobnie jak ten na filmie niestety dla niego również się to źle skończyło a my z kumplem dostaliśmy zakaz wstępu do lokalu na 2miechy a chciałem go po prostu przeprosić :gwizdanie: poszedł liść ??? nie zamknąłem nie chciałem mu całej twarzy rozwalić
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=dfcO597U26o&feature=related [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 15:18_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=XRXbwWpiGtQ&feature=related[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 15:23_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=jQ2Yhu2W9FA&feature=related
Al_Capone Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Olek a ta od Ciebie chyba za kare w tych zajebiaszczych kapciach pod drzwiami siedzi Jakoś totalnie nie moj styl. Jedynie akcja - Klęknij, ziewnij jest dla niej odpowiednia [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 14:41 Ależ ja nie powiedziałem, że mi sie podoba. Jest wręcz przeciwnie, zwłaszcza, że to ta sama. Podoma mi sie karteczka Cofanie sie do tyłu and shit
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nie wiem czy się śmiać czy płakać: http://img142.imageshack.us/img142/9334/544e35ce0daa.png
Rekomendowane odpowiedzi