spetsnaz Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ty lepiej to zdjęcie hamulców rób.. a tak na serio to norma w ASO.
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ty lepiej to zdjęcie hamulców rób.. a tak na serio to norma w ASO. No nie norma... ja jechalem raz do ASO na Wilanowie pelen obaw, ze nie bede w stanie zamowic zestawu naprawczego rolety bagaznika i oparcia fotela... ale Pan sprawnie na haslo B6 znalazl w ETCE wszystko co potrzeba.
spetsnaz Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ty lepiej to zdjęcie hamulców rób.. a tak na serio to norma w ASO. No nie norma... ja jechalem raz do ASO na Wilanowie pelen obaw, ze nie bede w stanie zamowic zestawu naprawczego rolety bagaznika i oparcia fotela... ale Pan sprawnie na haslo B6 znalazl w ETCE wszystko co potrzeba. i poszedłeś bez numerów OE.. masz jaja ja jak tylko mogę staram się ich omijać szerokim łukiem po akcji z przewodami hamulcowymi.
poziek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jest wersja uncenssored ?? szukam od rana...
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jest wersja uncenssored ?? nie ma.
Al_Capone Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=htFYqx3fofE wszystko fajnie tylko po ch***j te paski [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 16:09_________________________________________________szewczyk to najbardziej c**jowe aso w jakim kiedykolwiek byłem. Po prostu ssą tak bardzo, że dziwie się, że jeszcze nie implodowali :thumbdown: Raz robiłem tam lakierke i nie dość że trwało to c**jowo długo to jeszcze okradli mi wóz z kilku rzeczy
.i.KALI.i. Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ty lepiej to zdjęcie hamulców rób.. a tak na serio to norma w ASO. już zrobiłem z 10 fotek. Tylko wrzuce je z domu po spocie bo w pracy nie mam kabla do kompa. Ale sprawdzilem po raz kolejny bo już myślałem ze moze faktycznie mi się coś pomyliło ale nie. po 4 klocki na tarcze. A w ASO rozbawiła mnie troche ta sytuacja.
moskal Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Pany potrzebuje na gwałt miernik grubości lakieru , poratuje ktoś ????
moskal Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ty zwyrolu, miernikiem :?: mam za duże prącie
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 Ty zwyrolu, miernikiem :?: mam za duże prącie :laghing2: uderz do Korzenia on miał coś takiego
wit.s Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=htFYqx3fofE Galerianki
m@riucha Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 bo to silikon, naturalny tak się nie ułoży a tutaj wkładki poszły na bok i na górze jest dzięki temu płaski Widzę , że doświadczenie w kierunku ugniatania sylikonu zostało zdobyte Oj pomiędoliło się kilka silikantów w życiu , w kilku klubach min. Sofii, w agenturach. No i koleżanka ma takie D/E chodź to IMHO już przesada. Nie ma to jak naturalne B lub C ładnie sterczące a nie obijające się o kolana Pany potrzebuje na gwałt miernik grubości lakieru , poratuje ktoś ???? jakby nie na gwałt to ja będę miał na dniach z powrotem z serwisu
Rekomendowane odpowiedzi