poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Co za tyypp :polew: :polew: :polew: Skąd ty go wziąłeś ? Ze swojej prywatnego różowego pokoju ? :polew: btw Łyczek napoju z 2:50 mnie rooozpieeedoo*lił :polew: :polew: :polew: No jak to ?? Przecież to twój mega ziom jest z szoł bisnesa :kox: A zaproszenie na ślub dostałeś ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kur.wa nie dostałem :polew: :polew: Ale baw się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Aaaaleeee co ja Was będę zanudzał moimi spotkaniami ze światowymi gwiazdami show-biznesu :naughty To fakt...my lepiej od tych gwiazd trzymajmy się z daleka... :kox: http://w=QRqFEF22lG8&feature=player_embedded Pozdrów go od nas jak się zobaczycie :gwizdanie: :decayed: fajne nazwisko - pewnie wśród "kochasiooF" na xyFke OBORA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kur.wa nie dostałem :polew: :polew: Ale baw się dobrze To ty jesteś popierdółka w tym szoł bizbesie jak do Joli nie idziesz :gwizdanie: :tongue4: :naughty: [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 14:51_________________________________________________ fajne nazwisko - pewnie wśród "kochasiooF" na xyFke OBORA Obra kojarzy się z gnojem...gnój z kupą...kupa z pupą i tak to się rozwiązuje :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kur.wa nie dostałem :polew: :polew: Ale baw się dobrze Obra kojarzy się z gnojem...gnój z kupą...kupa z pupą i tak to się rozwiązuje :naughty: :naughty: a mi z .eu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Obra kojarzy się z gnojem...gnój z kupą...kupa z pupą i tak to się rozwiązuje :naughty: :naughty: a jaka jest entymologia - Joli Rutowicz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Obra kojarzy się z gnojem...gnój z kupą...kupa z pupą i tak to się rozwiązuje :naughty: :naughty: a jaka jest entymologia - Joli Rutowicz ? stary...za głupi jestem...po prostu nie ogarniam... może Nosfer odpowie na to pytanie w końcu on czuje te klimaty :przebiegly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Rutowicz->rootiwicz->root->korzeń... ciągnie korzeń ew. Ruta->druta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Rutowicz->rootiwicz->root->korzeń... ciągnie korzeń ew. Ruta->druta no widzisz - to proste Poziu wyjaśnie Ci teraz skąd się wziął Twój nick - Poziek -> Poziomka -> PoZiom = PO + Ziom czyli -> Gość z Poznania :decayed: qrva to proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Rutowicz->rootiwicz->root->korzeń... ciągnie korzeń ew. Ruta->druta no widzisz - to proste Poziu wyjaśnie Ci teraz skąd się wziął Twój nick - Poziek -> Poziomka -> PoZiom = PO + Ziom czyli -> Gość z Poznania :decayed: qrva to proste wasz tok myślenia prostuje mi kore mózgową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Rutowicz->rootiwicz->root->korzeń... ciągnie korzeń ew. Ruta->druta no widzisz - to proste Poziu wyjaśnie Ci teraz skąd się wziął Twój nick - Poziek -> Poziomka -> PoZiom = PO + Ziom czyli -> Gość z Poznania :decayed: qrva to proste wasz tok myślenia prostuje mi kore mózgową nie szpanuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Pelikan wygrał z Veyronem http://moto.onet.pl/1584566,1,pelikan-wygral-z-veyronem,artykul.html?node=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 To znajdzcie etymologie tego nazwiska: Archiminipotomanazarepeteczereminikiwiczówna :polew: Podziele na sylaby to będzie może prościej Ar-chi-mi-ni-po-to-ma-na-za-re-pe-te-cze-re-mi-ni-ki-wi-czów-na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Rutowicz->rootiwicz->root->korzeń... ciągnie korzeń ew. Ruta->druta no widzisz - to proste Poziu wyjaśnie Ci teraz skąd się wziął Twój nick - Poziek -> Poziomka -> PoZiom = PO + Ziom czyli -> Gość z Poznania :decayed: qrva to proste wasz tok myślenia prostuje mi kore mózgową nie szpanuj nie ma czym :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 -> Poziomka -> PoZiom = PO + Ziom czyli -> Gość z Poznania :decayed: > Centuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 -> Poziomka -> PoZiom = PO + Ziom czyli -> Gość z Poznania :decayed: > Centuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No dobra... PYRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 To znajdzcie etymologie tego nazwiska: Archiminipotomanazarepeteczereminikiwiczówna :polew: Podziele na sylaby to będzie może prościej Ar-chi-mi-ni-po-to-ma-na-za-re-pe-te-cze-re-mi-ni-ki-wi-czów-na to banalne -> ciąg sylab -> dlugi ciąg = lachociąg daj coś trudniejszego następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 -> Poziomka -> PoZiom = PO + Ziom czyli -> Gość z Poznania :decayed: > Centuś Centuś - Pyra - Ziemniak - Pole - Rolnik - Farma - Obora - -- Obora kojarzy się z gnojem...gnój z kupą...kupa z pupą i tak to się rozwiązuje.. .. i tak to się rozwiązuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 http://motoryzacja.interia.pl/galerie/uzywane/najczesciej-kradzione-auta-2008/zdjecie/duze,1120250?gclid=CLii492WiJ4CFQtgZwod6np9oQ Niestety nasze Audiolki w czołówce... 5 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi