bajk Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 f*ck, nie ma to jak weekendowe 10 punktów i 400 ale spoko.. wekeend zleci a punkty zostaną :polew:.. ale tak serio, dycha to już boli łącznie 16.. dzisiaj założyłem zimówki i 16tki to będę trochę spokojniej jeździł panna którą spisywali zastawiła radiowóz i nie było widać, że stoją ;(
pawelc Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 f*ck, nie ma to jak weekendowe 10 punktów i 400 ale spoko.. wekeend zleci a punkty zostaną :polew:.. ale tak serio, dycha to już boli łącznie 16.. dzisiaj założyłem zimówki i 16tki to będę trochę spokojniej jeździł panna którą spisywali zastawiła radiowóz i nie było widać, że stoją ;( czyli kolejne 16 przez cały rok . trza sfolgować a nie dało sie dogadać?
bajk Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 czyli kolejne 16 przez cały rok . trza sfolgować a nie dało sie dogadać? jak widać nie bardzo;)
kokos Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 mam nadzieje ze sie dzisiaj nikomu znowu nie popier..oli we lbie wydzwaniac do mnie po nocy bo chyba calkiem strace poczucie humoru :baseball Poziek zafundował Ci stosunek przerywany ? rozczaruje cie,Poziek to bardzo przyzwoity czlowiek i nie funduje mi takich atrakcji,jak w ogole mogles go o to podejrzewac ,bylo gorzej niz stosunek przerywany-zona sie obudzila
moskal Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 łącznie 16.. pociesze cie , mam w tej chwili 17 , a zdarzyło mi sie jeździć przez 3 miesiące mając na koncie 23pkt. więc nie łam sie
kokos Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 moskal jest twardy wszyskie punkty i kropki bierze na klate
moskal Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 moskal[/b] jest twardy wszyskie punkty i kropki bierze na klate :wink4 jak zauważyłes - nie posiadam :gwizdanie:
kokos Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 moskal[/b] jest twardy wszyskie punkty i kropki bierze na klate :wink4 jak zauważyłes - nie posiadam :gwizdanie: mam nadzieje ze to chwilowe zaniedbanie z twojej strony
moskal Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 moskal[/b] jest twardy wszyskie punkty i kropki bierze na klate :wink4 jak zauważyłes - nie posiadam :gwizdanie: mam nadzieje ze to chwilowe zaniedbanie z twojej strony weekend jest , dam chłopakom odsapnąć Cuber po ślubie ,juz nie jest taki jak przed......
.i.KALI.i. Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 kokok czyżby chodziło Ci o mój telefon o 23? nie sądzilismy ze śpisz i chcielismy wypić Twoje zdrówko, żebyś szybko doszedł do świata żywych. Jak obudzilem to wybacz.
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 rozczaruje cie,Poziek to bardzo przyzwoity czlowiek i nie funduje mi takich atrakcji jak w ogole mogles go o to podejrzewac Autopsja
moskal Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 elo chłystki warszawskie i lubelskie
Buba Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 jade sobie karetka w nocy ok 2-giej na mieciutko 30km/h, mgla jak cholera (chyba z 10m widocznosci) i na wislostradzie na wysokosci estakad bielanskich gdzie jest remont jedzie koles nie zauwazyl znaku i wjechal pod prad. Jade rowno z nim, trabie mrugam a koles zero reakcji wiec patrze tylko na rezultat jego poczynan. facet twardo jedzie jakies 300m po czym z mgły wylania sie TIR i dwie osobowki. dobrze ze szeroko bylo i wolno jechali bo dzwon by byl jakich malo. Szkoda ze nie widzialem miny kolesia ktory pod prad jechal pewny siebie jak zobaczyl ciezarowke
bajk Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 łącznie 16.. pociesze cie , mam w tej chwili 17 , a zdarzyło mi sie jeździć przez 3 miesiące mając na koncie 23pkt. więc nie łam sie spoko to nie pierwszy raz jak mam 16 czekam jak się 6 skasuje oraz jezu jaki kacor
pawelc Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 łącznie 16.. pociesze cie , mam w tej chwili 17 , a zdarzyło mi sie jeździć przez 3 miesiące mając na koncie 23pkt. więc nie łam sie spoko to nie pierwszy raz jak mam 16 czekam jak się 6 skasuje ale jak 6 .idziesz na jakiś kurs? A tak wogle bry.. Wszystkim
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 elo chłystki warszawskie i lubelskie Cześć półdupku
krzyniek Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 czekam jak się 6 skasuje powiem Ci ze z dyszką też się mało komfortowo jeździ a wczoraj o mały włos i trafił bym oczko
Wandej Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Powiem wam ze niezle czyta sie ten watek
grippen Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 powiem Ci ze z dyszką też się mało komfortowo jeździ a wczoraj o mały włos i trafił bym oczko no to miałeś szczęście
Rekomendowane odpowiedzi