PIXI Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 godzine temu sie z nim widziałem i nic nie wspomnial , to łajza Ja pier*ole Moskal ma rację nawet nic nie pisnął Kokos wszystkiego najlepszego , 100lat , masę kasy itd. Mogłeś postawić chociaż po bigmac-u
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dziwisz się ? Pewnie byś chciał żeby jakąś wódę postawił także wolał siedzieć cicho i upiekło mu się :naughty: normalne , zwłaszcza ze piłem piwko i miałem szofera :naughty: :naughty: :naughty:
moro99 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 107 lat kokos przecietny osiol tyle zyje :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dziwisz się ? Pewnie byś chciał żeby jakąś wódę postawił także wolał siedzieć cicho i upiekło mu się :naughty: normalne , zwłaszcza ze piłem piwko i miałem szofera :naughty: :naughty: :naughty: Pan to ma dobrze , jedzie wszystkim po całości i jeszcze go woźą jak Ty to robisz
kokos Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 godzine temu sie z nim widziałem i nic nie wspomnial , to łajza Ja pier*ole Moskal ma rację nawet nic nie pisnął Kokos wszystkiego najlepszego , 100lat , masę kasy itd. Mogłeś postawić chociaż po bigmac-u bylo pamietac ,a zreszta to zarcie jest niezdrowe ,uwierz mi ,ja bym tego nie jadl
PIXI Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 jak Ty to robisz :mysli Niskotopliwa :polew:
poziek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 i c h u j chciałem przywieźć butelke na to picie co to dzwoniłeś kokosiasty ale teraz nie przywiozę...sam postawisz urodzin :kox: :tongue4: :tongue4:ową
PIXI Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Masz rację Paweł co ślepemu po oczach - wystarczyło w kalendarz zerknąć , a co do niezdrowego żarcia to napewno mnie przekonałeś zwłaszcza że sam byś nie jadł :polew:
Reggi Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Obczajta jak się robi auta http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery&gallery=13 :naughty:
Korzeń Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Obczajta jak się robi auta http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery&gallery=13 :naughty: daleko nie szukac nie pamietam czy wklejalem http://www.stajniamustangow.pl/
kokos Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 i c h u j chciałem przywieźć butelke na to picie co to dzwoniłeś kokosiasty ale teraz nie przywiozę...sam postawisz urodzin :kox: :tongue4: :tongue4:ową no problemo
moskal Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja pier.dole ,co za pedały w tej warszawie mieszkają , spadnie troche sniegu i jadą 7 km/h
Nosfer Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 i c h u j chciałem przywieźć butelke na to picie co to dzwoniłeś kokosiasty ale teraz nie przywiozę...sam postawisz urodzin :kox: :tongue4: :tongue4:ową no problemo k**wa, ale koleś z Ciebie Żyj zdrów, niech Ci stoi jak najdłużej I obyś się nigdy na VIP-a nie załapał, bo to są cieniasy i cierpią na przedwczesne wytryski :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja pier.dole ,co za pedały w tej warszawie mieszkają , spadnie troche sniegu i jadą 7 km/h na szczęście na święta wszyscy wyjada
moskal Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja pier.dole ,co za pedały w tej warszawie mieszkają , spadnie troche sniegu i jadą 7 km/h na szczęście na święta wszyscy wyjada w tym cała nadzieja
Aydaho Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Panowie ma ktoś pozyczyć dysk zewnętrzny albo pena min 16GB kolega Koko przeprowadzkę danych robi i mu bardzo potrzebny
Italiano Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Najlepszego Kokos i 100 lat rezania przy
Rekomendowane odpowiedzi