poziek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dziewczęta kto dziś się na Bronisze pisze ?
.i.KALI.i. Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Siemanko mordeczki Kokos najlepszego, obyś się w wióry nie zamienił W sobote będziemy swiętować. Dziewczęta kto dziś się na Bronisze pisze ? ta droga dojazdowa obok ogrodzenia? Szeroka co po łuku idzie? Może ja bym się pisał, w sumie daleko nie mam
Buba Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dziewczęta kto dziś się na Bronisze pisze ? Gdzie i o ktorej przyjade moim FWD i bede robil obciach AWD :kox: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 W sobote będziemy swiętować. to kiedy w końcu ta impreza ???
krzyniek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 W sobote będziemy swiętować. to kiedy w końcu ta impreza ??? no masz napisane w sobotę
moskal Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 W sobote będziemy swiętować. to kiedy w końcu ta impreza ??? no masz napisane w sobotę nie wiedziałem że to jedna i ta sama
Italiano Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ŚNIEG :banan: :banan: :banan1: :banan2: a Ty gdzie jesteś ? żeś śnieg zobaczył Coś już tam pokryło. Pora rozgrzać potwora na śnieg. Jak pokryje jeszcze parę cm. to zapraszam na kulig
MoorPH Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 hehe no ta kurde muszę coś zrobić no muszę muszę ktoś kiedyś pisał o jednym warsztacie chyba na Pradze ale za cholerę nie mogę znaleźć teraz ich nazwy :/ Na pradze to może Szewczyk Albo na markowskiej masz serwis niby autoryzowany opla ale tam robią chyba wszystkie fury.. i obok tez jest jakis mały
poziek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Coś już tam pokryło. Pora rozgrzać potwora na śnieg. Jak pokryje jeszcze parę cm. to zapraszam na kulig Zadzwonimy do ciebie... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ludki jakby ktoś chciał w piątek albo sobotę wyskoczyć na impreze to zapraszam do Magnetic'a www.klubmagnetic.pl mam w pyte wejsciówek za free, zresztą i tak pewnie tam bede to sie dogadamy.. [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 12:52_________________________________________________ Coś już tam pokryło. Pora rozgrzać potwora na śnieg. Jak pokryje jeszcze parę cm. to zapraszam na kulig Zadzwonimy do ciebie... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ciekawe ile audiolek uciągnie.. :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ŚNIEG... nie ma to jak zaczac tydzien od wyjazdu bokiem z garazu ..a potem się obudzić
AndyN Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ŚNIEG... nie ma to jak zaczac tydzien od wyjazdu bokiem z garazu ..a potem się obudzić ... z filarem garażu w miejscu pasażera z przodu ....
Italiano Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ciekawe ile audiolek uciągnie.. :gwizdanie: Ciekawe ile Audiolek mnie dogoni?
kokos Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 jeszcze raz dzieki,a co do soboty-to na krzywy ryj mi sie nie zdarza
Nosfer Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 jeszcze raz dzieki,a co do soboty-to na krzywy ryj mi sie nie zdarza Jak byśmy Cię nie znali, to może byśmy uwierzyli..
kokos Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 jeszcze raz dzieki,a co do soboty-to na krzywy ryj mi sie nie zdarza Jak byśmy Cię nie znali, to może byśmy uwierzyli.. musisz byc taki szczery do bolu?
moskal Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeszcze raz dzieki,a co do soboty-to na krzywy ryj mi sie nie zdarza a wyglądasz na takiego któremu sie zdarza , i to nawet bardzo czesto siema brzydale
Rekomendowane odpowiedzi