krzyniek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 karwa ale pechowo weekend mi sie zaczal coś więcej w temacie ? co się stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a ja zaraz zapindalam na uczelnie - co w k..wa wiecie o zimnie epopeje bym mógł o niej napisać :polew: :polew: za cara to byly mrozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 karwa ale pechowo weekend mi sie zaczal coś więcej w temacie ? co się stało ? karwa ale pechowo weekend mi sie zaczal coś więcej w temacie ? co się stało ? wkurwilem sie na maxa. dluga historia co sie stalo. nawet nie wiedzialem ze tak trudno znalezc klape tylna w kolorze srebrnym. na alledrogo jest masa ale nie te kolory. musze znalesc taka zeby nie byla nigdzie malowana, szpachlowana, poprostu taka jak zeby mi nikt nie powiedzial pozniej ze waloda ostro w dupe byla. jutro startuje na slomczyn bo tam chyba najszybciej mozna znalezc. jeszcze przeklejenie szyby ale najgorsza jest utrata najlejki klubowej ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Misiaki, nie ma ktoś trochę ORI płynu do wspomagania (ten zielony) - nie uśmiecha mi się kupowanie całego litra, a mam trochę poniżej minimum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Buba łączę się z Tobą w bólu, też muszę zakupić klapę tylną w kolorze LZ5T (w razie jakby ktoś coś wiedział ) Jak kupujesz klapę to tylko z szybą :!: Kombinacje ze wstawianiem szyby są nie wskazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Buba łączę się z Tobą w bólu, też muszę zakupić klapę tylną w kolorze LZ5T (w razie jakby ktoś coś wiedział ) Jak kupujesz klapę to tylko z szybą :!: Kombinacje ze wstawianiem szyby są nie wskazane Why?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja mam A wziąłbyś na spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja mam A wziąłbyś na spota ? pewnie że weźnie przecież nie będzie taki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 A wziąłbyś na spota ? mógłbyś dzisiaj odebrać, odpowiedz tylko pozytywnie na PW i zjaw się na wigilii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 najgorsza jest utrata najlejki klubowej ;( dam ci , ostało mi sie pare [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 17:50_________________________________________________Kali , golić jaja ???? będą jakies foki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Kox foteczki wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Było machnąc foty w biegu :kox: ..ale i tak som fajne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale mam kaca , o ja cie pier**le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelc Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale mam kaca , o ja cie pier***e to już wiem dlaczego nie byłeś dziś pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale mam kaca , o ja cie pier***e to już wiem dlaczego nie byłeś dziś pierwszy dałem szanse innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelc Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 tylko nikt z niej nie skorzystał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Uwaga uwaga , w PL w końcu zacznie działać system TMC przekazujący informacje o utrudnieniach na drodze . Zdjęcie z testów tuż przed wprowadzeniem : http://i50.tinypic.com/35auhyg.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelc Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Uwaga uwaga , w PL w końcu zacznie działać system TMC przekazujący informacje o utrudnieniach na drodze . Zdjęcie z testów tuż przed wprowadzeniem : http://i50.tinypic.com/35auhyg.jpg dobre :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 dobra ankieta :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi