moskal Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 dobra ankieta :polew: wczoraj tak przy wódce wyszło
poziek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 dobra ankieta :polew: wczoraj tak przy wódce wyszło no to dobrze, że mnie nie było bo bym wam pewnie pokazał Lożę VIPów :kox:
moskal Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 no to dobrze, że mnie nie było bo bym wam pewnie pokazał Lożę VIPów :kox: taaaa , wałęsasz sie po jakiś żydowskich wigiliach czy jak to sie tam nazywa
pawelc Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 dobra ankieta :polew: ale widać że zagłosowałeś już na Siebie
Nosfer Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 dobra ankieta :polew: :kox: ku***a, jak im się wczoraj zapętliła taśma to myślałem, że jebnę.. łachudry z podwarszawskich wsi..
Kolkov Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 oj Nosfer nie przesadzaj :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Kolkov a Ty zabrales auto ode mnie? czy stoi jeszcze na osiedlu?
moskal Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 siema dziewczęta oj Nosfer nie przesadzaj :polew: własnie Nosfer
Nosfer Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa
Italiano Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa Nie podlizuj się
PARAF Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa Pniesz sie na szczeblach kariery... Tylko się nie wypierdol bo bęszie bolało...
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa Czyli jednak ankieta ma w sobie nutkę prawdy ? :naughty:
moskal Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa Czyli jednak ankieta ma w sobie nutkę prawdy ? :naughty: nawet dwie nutki
Nosfer Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa Pniesz sie na szczeblach kariery... Tylko się nie wypierdol bo bęszie bolało... Naucz się pisać Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa Czyli jednak ankieta ma w sobie nutkę prawdy ? :naughty: Ta ankieta to raczej wyraz waszych złośliwości.. :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ta ankieta to raczej wyraz waszych złośliwości.. :gwizdanie: My złośliwi ? Skądże znowu
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa muszę cię zmartwić moda nie dostaniesz, no chyba że przeprowadzisz się do Częstochowy albo kurde Szczecina Bo ZK chce mieć moda z byle jakiego miasta byle nie okolic Warszafki :kox:
moskal Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ta ankieta to raczej wyraz waszych złośliwości.. :gwizdanie: przyszłemu moderatorowi nie przystoi oskarżać niewinnych userów , zwłaszcza tych z niższą rangą
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa muszę cię zmartwić moda nie dostaniesz, no chyba że przeprowadzisz się do Częstochowy albo kurde Szczecina Bo ZK chce mieć moda z byle jakiego miasta byle nie okolic Warszafki :kox: ja jestem ze wsi Tarchomin - dajcie mi :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi