ono Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jest płyta zasilana ON Jest też agregat 2,5 KW więc można mikrofale odpalić Trzeba sie wybrac gdzieś na kaukaz , w środku jest jeszcze zbiornik z ciepłą wodą , 2 duże aku , 800 Watt światła z przodu, szperacz xenonowy na pilocika, dwa wygodne wyrka , vebasto ,tel Irydium co ciekawe minuta rozmowy to jakieś 3 zł i zasięg na całej planecie, a z kom w niektórych krajach 20 zł Jutro jedzie w Afryke , ciekawe czy przeżyje jak rok temu
T-żółw Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 sąsiad słyszałem, ze tym iveco to z morgotem na syberie jedziesz :shocked: :>
Kaśka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 sąsiad słyszałem, ze tym iveco to z morgotem na syberie jedziesz :shocked: :> On go po prostu charytatywnie wywozi
lukaszr Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 sąsiad słyszałem, ze tym iveco to z morgotem na syberie jedziesz :shocked: :> Robią sobie na drogę całą lodówkę kanapek z pasztetem
ono Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 hehe , nie, ale z zamrażarce jest 40 kotletów i 12 litrów finki Podstawa na pustynie
Kaśka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 a ile to ma mocy? dobrze, że nie zapytałeś "ile to ma koni?". Bo na to oniak miał jedną odpowiedź :polew: :polew:
ono Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 hehe milion Seria ma 176 KM teraz jakieś 210 , nie sprawdzałem bo masters bał sie o swoja hamownie Nie można przesadzić bo jest fap, ale to zupełnie co innego niż w osobówce , max prędkość to jakieś 160 (zdjęty limiter na 110), krótkie biegi , reduktory 1:3 co daje 3x więcej mocy na kołach Na pustyni spokojnie 140 nim latałem , a wrażenie jest jakbyś migiem leciał
Kaśka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 hehe milion Wersja ocenzurowana :tongue4:
Lukas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 No ja właśnie wróciłem z odcinków specjalnych w lasach i powiem Ci oniak, że jakby nie drzewa to też bym wszędzie wjechał i to prawie 0 uślizgu tylko troche łapska bolą Adrianie za udostępnienie sprzetu
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Siema dziewczęta Córka ma we włocławku zawody taneczne Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Jadę z Tobą! Córka ma 11 lat (zboczku ) :gwizdanie: to tym bardziej by sie wybrał :kox: :kox:
.i.KALI.i. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 siema mordeczki Iveco wymiatacz, przejechałbym sie takim. KOX !
Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 witam szPanerów coś na humorek Szef wrócił z lunchu w bardzo dobrym humorze i zwołał wszystkich pracowników, by wysłuchali kilku dowcipów, które usłyszał. Wszyscy śmiali się do rozpuku, oprócz jednej dziewczyny. - O co chodzi? - przyczepił się szef - Nie masz poczucie humoru? - Nie muszę się śmiać - odpowiedziała dziewczyna - Odchodzę w piątek.
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 dzien dobry siema opierdalaczu... :naughty: idź gary pozmywaj
kokos Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 dzien dobry siema opierdalaczu... :naughty: idź gary pozmywaj tak jest panie hrabio juz pedze
Rekomendowane odpowiedzi