PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 :good: :notworthy: Ale to tak jak piszesz na wiosnę Wcześniej napiszę PW
musti Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Siemano dziewuchy PIXI kiedy demontaż listewek
PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Siema Musti przyjedz jutro na spota to pomogę zdemontować listwy ...za free
musti Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Adaś jutro nie da rady bo robię do 22 na weekend się zgadamy najwyżej w WPR TEL <
PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Adaś jutro nie da rady bo robię do 22 na weekend się zgadamy najwyżej w WPR TEL < Ok
moskal Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siema dziewuszki [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 06:35_________________________________________________ kumuś wp***dol spuszcze jak do jutra nie dostanę PW co i jak z wyjazdem do Piczki z Lubartowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym pojechał ale mi nikt nie proponował :gwizdanie: Pany..przyjdzie wiosna..rozłożę namioty na kostce przed domem i zapraszam śmiało :kox: Bo w sezonie zimowym jedna para to max Będzie można zrobić jakieś mocno zakrapiane barbekju or bonfajer :naughty: Taka agroturystyka, że się posracie ze szczęścia we wszystkich kolorach tęczy ( od odbitej kostki brukowej )
malik Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Pany ..mata coś na przeziębienie ?? Bo w łikend mam fajnych gości :kox: :kox: Tami Flu, na receptę, kosztuje stówkę ale to jedyny lek, który na 100% wyleczy Cię w 3-4 dni.
Nosfer Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 kumuś wp***dol spuszcze jak do jutra nie dostanę PW co i jak z wyjazdem do Piczki z Lubartowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jakie PW. Co za okazja ? :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Że co ..że nie podoba Ci się pomysł agroturystyki ? Tami Flu, na receptę, kosztuje stówkę ale to jedyny lek, który na 100% wyleczy Cię w 3-4 dni. Podjechałem wczoraj do Thera Flu i jak ręką odjął ..tfu tfu kumuś wp***dol spuszcze jak do jutra nie dostanę PW co i jak z wyjazdem do Piczki z Lubartowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jakie PW. Co za okazja ? :gwizdanie: To już chyba można oznajmić publicznie.. Michał P. poprosił Krystynę o rękę..po 5 latach i wielkich namowach ze strony kolegów Gratuluję Michaś
Nosfer Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 To już chyba można oznajmić publicznie.. Michał P. poprosił Krystynę o rękę..po 5 latach i wielkich namowach ze strony kolegów Gratuluję Michaś Ja też Gratuluję !! Podobno ogoliłeś nawet mordę i zdjąłeś dresy 100% kultury
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 To już chyba można oznajmić publicznie.. Michał P. poprosił Krystynę o rękę..po 5 latach i wielkich namowach ze strony kolegów Gratuluję Michaś :naughty No no gratulacje To już chyba można oznajmić publicznie.. Michał P. poprosił Krystynę o rękę..po 5 latach i wielkich namowach ze strony kolegów Gratuluję Michaś Ja też Gratuluję !! Podobno ogoliłeś nawet mordę i zdjąłeś dresy 100% kultury No to jednak prawda ze sie zeni
Elberoth Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 W ramach spotów W-wskich, zapraszam tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_ulez_zimowa_szkola_jazdy_13022010_sobota-t116736.0.html
lukaszr Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 To już chyba można oznajmić publicznie.. Michał P. poprosił Krystynę o rękę..po 5 latach i wielkich namowach ze strony kolegów Gratuluję Michaś Ja nic o tym nie wiem, a K. w ciąży na pewno nie jest ... jeszcze :naughty: Podobno ogoliłeś nawet mordę i zdjąłeś dresy 100% kultury Kłamiesz ... morda dalej zarośnięta, a dres to jego symbol rozpoznawczy, z którym się nie rozstaje (ciemny kolor na pon-sob, a biały na niedzielę)
moskal Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Że co ..że nie podoba Ci się pomysł agroturystyki ? podoba
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Dementuję plotki o jakimś tam giejowskim ślubie :gwizdanie: I hamować mi tu bajere, kozie bobki
Reggi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja nic o tym nie wiem, a K. w ciąży na pewno nie jest ... jeszcze :naughty: A kto wiedział Jak zwykle powiedział po fakcie... zaręczyny odbyły się w restauracji " Galeon" Oficjalnie Krycha oblała go sokiem pomarańczowym, strzelił soczystego liścia w Twarz...a pierścionek wrzuciła do puszki z napiwkami bo podobno Poziek kupił .... Syrkonięę
Nosfer Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Starcy głoszą, że Echo tego Plaskacza do dzisiaj unosi się gdzieś w Nadarzyńskich Lasach.. I biada temu kto go usłyszy :polew:
moskal Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Starcy głoszą, że Echo tego Plaskacza do dzisiaj unosi się gdzieś w Nadarzyńskich Lasach.. I biada temu kto go usłyszy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi