T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dla spostrzegawczych. Znajdź ono w 10 sek o w morde...pszech Lukaszku to teraz na spocikach mozemy Madge M z wyborczej ogladac :biggrin:
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Lukaszku to teraz na spocikach mozemy Madge M z wyborczej ogladac ale po co z wyborczej Magda M. jest co wtorek o 21:30 na TVN ostatnio ogladalem w aucie
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 u mnie dzisiaj na topie był Ekwador Maniczki 2004 :twisted:
wit.s Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 u mnie dzisiaj na topie był Ekwador Maniczki 2004 :twisted:ze niby kogo???a ja wlasnie dotarlem na swoja wies. jutro spanie do poludnia i pucowanie autka
Lukas Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No panowie ja zaraz budze moje konie i lece na zamosc w kraine bez netu takze Wesołych Swiat i wygrania tego konkursu mokrego podkoszulka w poniedzialek :biggrin:
Norbi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 WESOŁYCH DLA WAS WSZYSTKICH DZIECIAKI
spanky Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt ..... :exclaim: :exclaim: :exclaim:
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Proszę przekazać specjalne życzenia swoim Paniom, że wujek DVD POZIEK życzy im SMACZNEGO JAJKA :twisted:
wit.s Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dla Was Dziewczynki też Wszystkiego Najlepszego. W odróżnieniu od brodatego Wujka DVD, życzenia Waszym Paniom postaram się złożyć osobiście :-D
Gość Murzyn Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 To sie dolanczam do zyczen zdrowych jajek panowie :biggrin:
wojtas-audi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mokrego dyngusa , smacznego i drapanego jajka dla Warszawy :biggrin:
Al_Capone Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 WSZYSTKIEGO N4J LEPSZEGO CHŁOP4KI!! MOKREGO J4JK4!!!!!
Plastek2 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wesołych,spokojnych Świat smacznego jajeczka i szybkiego króliczka:)
Norbi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wesołych,spokojnych Światsmacznego jajeczka i szybkiego króliczka:) Plastek szefie, czy Ty nie mieszkasz na osiedlu Stawki, czy inna Dzika?
wit.s Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Robaczki. Jadę wypucować brykę. Jak ktoś swoje autko już wybłyszczył - chować do garażu, bo zaraz na chwilę zacznie padać.
Szewczenko7 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Tu mnie jeszcze nie bylo :twisted: Wszystkiego najjjj...Panowie i Panie
Plastek2 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Wesołych,spokojnych Światsmacznego jajeczka i szybkiego króliczka:) Plastek szefie, czy Ty nie mieszkasz na osiedlu Stawki, czy inna Dzika? nie :biggrin: ale tam często pije
hornet Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Przyłaczam się do życeń .... zarówno dla Chłopaków jak i ich wybranek WESOŁYCH !! P.S Rozumiem iż we wtorek widzimy się na torwarze o 19:00 ??
Lukas Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 chować do garażu, bo zaraz na chwilę zacznie padać no i tak bylo tylko ze spokojnie zaczelo padac to dalem rade schowac auto
Rekomendowane odpowiedzi