bienio Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 koledzy poszukuje czesci do mojego kolegi B5 kombi 2000-2001rok...pare prawych kompletnych drzwi oraz czarna listwe ktora biegnie nad szybami(mogla byc tez srebrna)
T-żółw Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 lukas23 napisał/a:Ja Dziewczynki nie dam rady jutro No, to mamy przerąbane. mnie i hhacka tez niestety nie bedzie..sily wyzsze milej zabawy :exclaim:
Gość Keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mam propozycje nie do odrzucenia. Jak sie wyprowadze w niedalekiej przyszłości to chce zrobić Spota z prawdziwego zdarzenia, no wiecie: szampan koks dziwki na maskach, tyle że bez koksu i dziwek :] bo mam takiego Ch**a sąsiada i jak sie wyprowadze to chce go zniszczyć. postaram sie załatwić obstawe policji, i by muza leciała dłużej niż do 22 :twisted: a nich ma skurw*el i chciałbym żeby każdy miał wtedy wolne i sie pokazał. Błagam , do ogródka wjedzie spokojnie 50 samochodów. wiem że tyle nie będzie ale im więcej tym lepiej, i jak najwięcej ludzi :exclaim: jest mały domek to można zostać spać chociaż zmieści sie do niego z 20 osób ale jest no to jak ? date spotu podam jak będe wiedział kiedy sie przeprowadzam. ALE MA BYć JAAAAZDA, załatwie grill, siedziska, i wku*wione*o sąsiada Byłbym wdzięczny
Norbi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Keżor widze , że koleś dał Ci ognia :biggrin:
Lukas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No stary jak bedzie pasowal termin to trochu ludzi pewnie sciagnie ale sie biedny zdziwi
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mam propozycje nie do odrzucenia. Jak sie wyprowadze w niedalekiej przyszłości to chce zrobić Spota z prawdziwego zdarzenia, no wiecie: szampan koks dziwki na maskach, tyle że bez koksu i dziwek :] bo mam takiego Ch**a sąsiada i jak sie wyprowadze to chce go zniszczyć. postaram sie załatwić obstawe policji, i by muza leciała dłużej niż do 22 :twisted: a nich ma skurw*el i chciałbym żeby każdy miał wtedy wolne i sie pokazał. Błagam , do ogródka wjedzie spokojnie 50 samochodów. wiem że tyle nie będzie ale im więcej tym lepiej, i jak najwięcej ludzi :exclaim: jest mały domek to można zostać spać chociaż zmieści sie do niego z 20 osób ale jest no to jak ? date spotu podam jak będe wiedział kiedy sie przeprowadzam. ALE MA BYć JAAAAZDA, załatwie grill, siedziska, i wku*wione*o sąsiada Byłbym wdzięczny ja bez koksu i dziwek nie wpadam :twisted: Jak będa to w każdej chwili
Lukas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Poz Kezor mowil ze ma byc ta laska z kolobrzegu takze mysle ze warto
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Luki dla jednej panny nie bede się spinał - niech Keżor załatwi 5 takich jak ona to będe na bank
ono Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Kezor luz . zrobimy mu 'dobrze' , jego życie sie zmieni po tej imprezie hyhy
KICHOL Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 no dziadki, ja jadę i moja żona też chce dołączyć jest na etapie sprzedawania dzieci a ja organizuje transport, coś mi sie widzi że jutro będzie massakra :twisted: [ Dodano: 12-04-2007, 21:28 ] Jutro będę po was bracia dzwonił czy mnie i żonę któryś z was zabierze, może macie gdzieś pochowane Subaru bo żona mi d*pę zawraca że by chciała takim polatać.
wit.s Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 mnie i hhacka tez niestety nie bedzie..sily wyzsze FCUK szampan koks dziwki na maskach Będziemy. Howgh. Daj tylko znać tak wcześnie jak się da.Kezor luz . zrobimy mu 'dobrze' , jego życie sie zmieni po tej imprezie hyhyMądrego, to aż przyjemnie posłuchać :twisted: No soczysty plaster karku na jutro już się w wódeczce marynuje :biggrin: Słuchajta-jadę jutro z hornetem ok 18,00 -jakby jakaś 1-na sztuka miała ochotę się zebrać z nami (hornet mam nadzieję, że nie masz nic przeciw temu że handluję miejscem w Twoim aucie) to dać głos.
KICHOL Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 sorry ze to tutaj wwaliłem ale musiałem się z wami tym podzielić.....http://www.hcfr.pl/download/final.swf otwierajcie ta stronę i śmiejcie się
Gość Keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 dzięki panowie i to może być 2-3 dniowa impreza z noclegiem w dużej ciasnocie i nie dla wszystkich starczy, lub możecie wziąć namioty, i 3 dni głośnej muzy non stop :twisted: i sądze że to jest kwesta 3 tygodni lub miesiąca. bo musi sie wyremontować nowy dom służe nawet olejem do palenia gum :twisted:
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Panowie i Panie - zabierać polarki bo 1:45 w nocy a piździ dosyć
wit.s Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 w nocy a piździ dosyć Dziś będzie ciepło :twisted: .A tak by the way. Noż cisza dzisiaj u nas jakby wszyscy już pierwsze driny popijali. qr**, ja dziś w robocie mam taki młyn, że zaraz qrwicy dostanę - wszechobecna głupota rządzi
Lukas Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A no spokoj bo kazdy sie wycisza zeby mozna bylo sie wyszumiec
poziek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Adamoo też dzisiaj się wycisza w el-tecu...
spanky Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Adamoo też dzisiaj się wycisza w el-tecu... a co ... robi przelotówke w swoim tdi-ku ... ... :twisted:
wit.s Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 nie mogę powiedzieć A Ty nie miałeś sprzątać :exclaim: :exclaim: :exclaim: :biggrin: Czy jakieś naczynia to Ty oferujesz, czy należy się zaopatrzyć w jakieś plastiki
Rekomendowane odpowiedzi