.i.KALI.i. Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 bogatemu wszystko wolno chciałbym tak o sobie mowić. Ale małymi kroczkami dojde do takiego wyglądu eSy. do tego z mocą jeszcze skoczymy troche (tak ok 350 kunia) i bedzie cacy.
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 pany zerknijcie na ta klape czy nie ma zadnych uszkodzen bo nikt nie odbiera telefonu a nie chce w ciemno jechac a w telefonie nie za bardzo widac http://moto.allegro.pl/item1014278410_audi_a4_a_4_a_4_combi_kombi_klapa_tyl.html
Kolkov Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 pany zerknijcie na ta klape czy nie ma zadnych uszkodzen bo nikt nie odbiera telefonu a nie chce w ciemno jechac a w telefonie nie za bardzo widac http://moto.allegro.pl/item1014278410_audi_a4_a_4_a_4_combi_kombi_klapa_tyl.html ciekawe jak to z drugiej strony wygląda i co się dzieje pod ramką na blachy, żebyś nie miał niespodzianki jak ja :gwizdanie:
std1984 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pany jak wyglada sprawa zrobienia sprzegla przez Radzikowskiego? Oddaje sie mu stare i on cos z niego robi czy jak Dokładnie jak piszesz Tylko Radzikowski już się spalił... jest inna miejscówka do robienia sprzęgieł ale nie pamietam adresu... jak ogarnę to napiszę
MoorPH Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Siemaneczko Tęskniliście za wujkiem Pawłem?
Kolkov Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 Siemaneczko Tęskniliście za wujkiem Pawłem? a ktoś Ty :?:
krzyniek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Siemaneczko Tęskniliście za wujkiem Pawłem? a ktoś Ty :?: właśnie miałem pytać, to jakiś nowy ?
PIXI Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Siemaneczko Tęskniliście za wujkiem Pawłem? Siema cycu .... Czy ja coś nie wiem .... przecież powysyłałem odpowiedzi ( do wszystkich ) na znany temat czego Moskal i Kali czepiacie się zbowidowca a i nie spekulować mi pod nosem , że ... "pewnie nie umie cytować lub coś innego " [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:09_________________________________________________ Pogadaj jeszcze z Torrentem , podobno ma taniej. :polew: mordy przebrzydłe :gwizdanie: znalazł się piękniś :polew:[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 16:10_________________________________________________ PIXI zaglądasz czasem na PW? on wiecznie tam siedzi, mi na jedną pw odpisał 4razy :kox Rozbawiłeś mnie Księciuniu Lepiej 4 razy niż nic ( Moskal i Kali ) dziś narzekali coś
Sqizzy Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Może mi ktoś na PW wysłać numer do TOM77 , bo gdzieś mi zaginął a troszkę części potrzeba :-)
poziek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Siemaneczko Tęskniliście za wujkiem Pawłem? ni c**ja to ten frędzel z BMW ?? :tongue4: :tongue4: Bubasos do radzika oddajesz stare sprzęgło najlepiej z twoim dwumasem i on reza wszystko i układa ze sobą i oddaje spasowane
MoorPH Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 ni c**ja to ten frędzel z BMW ?? No coś w tym kierunku. Teraz się przesiadłem do starego opelka - wrażenia z jazdy
Reggi Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 tak bym widział eSe moją: tylko jeszcze ciemne szybki do tego. Tylko oczywiście bez body od RS'a. ale kolor i srebrne dodatki, nawet te fele mi się baardzo widza do niej. Dobrze myśle Panowie? Jak już szczyć to po całym szalecie - buda Rs i kolor to nie to paskudztwo tylko Pelican Blue , ramki chrom i relingi poler Motorynke bym odpuścił..wy***iesz pieniądza i pośmigasz parę razy w sezonie Jak chcesz miec wiatr we włosach to kup sobie nową suszarkę Roventy
bajk Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Jak chcesz miec wiatr we włosach to kup sobie nową suszarkę Roventy :polew: :polew: o
krzyniek Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Rozbawiłeś mnie Księciuniu Lepiej 4 razy niż nic .. cieszę się _ lepiej się śmiać niż płakać a ja tylko żartowałem z tymi 4x - zawsze odpisujesz tak jak trzeba [br]Dopisany: 14 Maj 2010, 08:31_________________________________________________i w ogóle to
Pingvin Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Może mi ktoś na PW wysłać numer do TOM77 , bo gdzieś mi zaginął a troszkę części potrzeba :-) Poszło PW
Aydaho Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Dodatkowo na zime sobie pług doczepie to bede dorabiał w Bieszczadach będzie jak znalazł [br]Dopisany: 14 Maj 2010, 09:08_________________________________________________ Pany do kogo się odezwać po mapę z RNS-E'a? do gościa o nicku - Allegro Eeee Allegro to jakiś sztywniak - nie chciał za flachę sprzedać... :gwizdanie: przyjedź z tą flachą to dostaniesz za free
Rekomendowane odpowiedzi