moskal Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 dobrze ze jego czarna navara stala przed wejsciem :gwizdanie: a to sk***iel... co mu zrobiłeś w navarę :?: ja?? nic :gwizdanie: na prawde godne pochwały :baseball: a ty bys sie nie wkurwil jakby cie ktos w c**ja robil i jeszcze sie z cieszyl z tego? bardzo dobrze zrobiłeś Rychu chamstwo trzeba tępić i napier.dalać
AndyN Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 dobrze ze jego czarna navara stala przed wejsciem :gwizdanie: a to sk***iel... co mu zrobiłeś w navarę :?: ja?? nic :gwizdanie: na prawde godne pochwały :baseball: a ty bys sie nie wkurwil jakby cie ktos w c**ja robil i jeszcze sie z cieszyl z tego? bardzo dobrze zrobiłeś Rychu chamstwo trzeba tępić i napier.dalać "... chamstwu w zyciu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom" :kox:
krzyniek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 chamstwo trzeba tępić i napier.dalać ale tępić chamstwem ... chyba nie wypada
moskal Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 "... chamstwu w zyciu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom" :kox: klasyk chamstwo trzeba tępić i napier.dalać ale tępić chamstwem ... chyba nie wypada w stolycy wypada
hornet Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Szlaja się po E-Polsce i spamuje. Już go pogoniłem ze spocików wrocławskich ale ma taki tupet że jeszcze wdaje się w dyskusje :polew: podejrzewam ze tego tupetu starczyłoby nawet na to żeby ci w ryja strzelić :polew: :polew: :polew: Ja się wybieram w najbliższym czasie w moje byłe rejony do 100licy więc znajdę Cię - Bądź spokojny Muszę jechać bo widzę że burdelnik się zrobił od momentu kiedy wyjechałem. Kogut wpadnie to kury poustawia na grzędy :kox:
Buba Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 zaraz zbrodniarza wojennego ze mnie zrobia... zeby bylo jasne to reki ani zadnego przedmiotu do jego auta nie przylozylem, walka z takimi burakami to jak walka z wiatrakami, sa subtelniejsze metody :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Buba a dzwoniłeś na ten szrot w Miętnym ?
Buba Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Buba a dzwoniłeś na ten szrot w Miętnym ? nie, zapomnialem
krzyniek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Buba a dzwoniłeś na ten szrot w Miętnym ? nie, zapomnialem zadzwoń a nóż widelec mają
Buba Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 wreszcie zimny bro [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 20:32_________________________________________________PIXI czy Ty zyjesz? nic sie nie odzywasz
PIXI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 wreszcie zimny bro [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 20:32_________________________________________________PIXI czy Ty zyjesz? nic sie nie odzywasz Siema Zyje ... ale co to za życie ....( kłopoty zdrowotne z Matką ) nie za wesoło mam :wallbash: ale dzięki że pytasz
bajk Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 wreszcie zimny bro [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 20:32_________________________________________________PIXI czy Ty zyjesz? nic sie nie odzywasz Siema Zyje ... ale co to za życie ....( kłopoty zdrowotne z Matką ) nie za wesoło mam :wallbash: ale dzięki że pytasz <pocieszacz>
bajk Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 siema Nosfer, wyrazy współczucia z okazji zbliżającego się kagańca
PIXI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 siema Nosfer, wyrazy współczucia z okazji zbliżającego się kagańca Aleś sąsiad doyebal :polew: będzie ban jak nic Siema wszystkim
musti Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 siema Nosfer, wyrazy współczucia z okazji zbliżającego się kagańca Aleś sąsiad doyebal :polew: Siema wszystkim bry wieczór no Nosferski kaganiec będzie gratki
awt Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Siema, mam takie pytanko, małe bo małe ale trochę mnie meczy- mianowicie o co chodzi ze jest aa4-club.PL i aa4club.EU ?? I czemu nie ma jednego spotu ?? Tylko nie atakujcie mnie jeśli jakąś herezje napisałem:P
Cristoforo Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 jedni są normalni a drudzy też normalni tylko, że inaczej
PIXI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 jedni są normalni a drudzy też normalni tylko, że inaczej Dobre ...nic dodoać nic ująć [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 23:35_________________________________________________ Siema, mam takie pytanko, małe bo małe ale trochę mnie meczy- mianowicie o co chodzi ze jest aa4-club.PL i aa4club.EU ?? I czemu nie ma jednego spotu ?? Tylko nie atakujcie mnie jeśli jakąś herezje napisałem:P Jesteś na prawidłowym forum kolego :gwizdanie: a reszta nie ma znaczenia
Rekomendowane odpowiedzi